03 marts, 2020

Beauté Pacifique matu kopšanai

Kā izrādās, Beauté Pacifique piedāvā ne tikai fantastiskus un ļoti efektīvus ādas kopšanas produktus, zīmola sortimentā ir arī šis tas matiem. Zinot, cik ļoti man patīk viņu sejas kopšanas produkti, tikai loģiska bija izvēle par labu Beauté Pacifique matu kopšanas komplektam - šampūnam un kondicionierim. Kādi tie ir? Lasi un uzzini!



Beauté Pacifique matu un galvas ādas kopšanas produkti ir īpaši piemēroti sausas un bojātas galvas ādas saudzīgai kopšanai. Tie kopj un aizsargā matus, padara tos mīkstus un vijīgus, vienlaicīgi kopjot arī galvas ādu, to nomierinot un normalizējot.


Beauté Pacifique Extended Performance Shampoo For Fine Hair. Šampūns smalkiem matiem.


Beauté Pacifique Extended Performance Shampoo For Fine hair ir īpaši maigs šampūns. Tas mazina blaugznu veidošanos, kas bieži ir saistīta ar kairinošu šampūnu lietošanu un biežu mazgāšanu. Šampūns ir īpaši radīts plāniem un smalkiem matiem, lai padarītu tos kuplākus. Tas attīra, kopj un aizsargā matus.
Šampūnu ir ļoti maigs, to droši var lietot katru dienu, tas nekairina galvas ādu, nesausina to. Šampūns puto labi (lai gan zīmols pats lapā raksta, ka puto maz - es teiktu, ka puto pietiekami). Šampūns viegli attīra matus un galvas ādu, nepadara mata struktūru sausu, drīzāk nedaudz nogludina un palīdz matus atšķetināt. Šampūns matiem piešķir foršu vieglumu, līdz ar ko arī padara tos kuplākus. Šampūnam ir viegls unisex aromāts, nav salds un ziedains, nevaru to aprakstīt, bet esmu droša, ka piestāvēs arī vīrietim.

Beauté Pacifique Extended Performance Conditioner. Kondicionieris visiem matu tipiem.


Beauté Pacifique Extended Performance Conditioner ir īpaši radīts sausu matu kopšanai, taču būs piemērots pilnīgi visiem matu tipiem. Mati kļūst zīdaini un viegli veidojami. Aizsargā matus no šķelšanās un sniedz skaistu mirdzumu, kas izceļ matu krāsas.

Kondicionieris ir lielisks ikdienas lietošanai, taču to šad un tad var paturēt ilgāk - izmantojot to kā matu masku, tādējādi tā iedarbību padarot spēcīgāku un pamanāmāku. Tas būs lielisks visiem matu tipiem, jo tas nav no biezajiem barojošajiem, gluži pretēji - tas forši nogludina matus, tos mitrina, ievērojami atvieglo ķemmēšanu, taču nepadara matus smagnējus un nepaātrina taukošanos. Kondicionieris matam piešķir to patīkamo kritumu, gludu struktūru, vieglu mirdzumu. Pie tam kondicionierim ir arī burvīgs pavasara ziedu aromāts. Maniem vieglajiem, plānajiem un garajiem matiem ļoti patīk, tie ir mīksti, gludi un viegli ķemmējami, taču vienlaicīgi savaldīti. Kondicionieris noteikti ierindojas favorītu TOPa augšgalā.


Varu tikai teikt, ka forši produkti matiem, pie tam cenas arī nav kosmosā, līdz ar to teikšu - gana pieejams produkts, pie tam, ja zini, ka STRĀDĀ, ir vērts! Noteikti neesmu vīlusies, gluži pretēji - man patīk! Abus meklē Apotheka aptiekās (un arī interneta aptiekā), veikalos Douglas, Lāzerplastikas klīnikā vai - interneta veikalā bepa.lv


Cenas
Šampūns - 24,00 EUR | 200ml
Kondicionieris - 25,00 EUR | 200ml


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru