31 marts, 2020

IEPAZĪSTOS! Mājas SPA ar aromātisko Palmer's

Palmer's 8.martā mani pārsteidza ar burvīgu komplektiņu sevis lutināšanai. Necik ilgs laiks nav pagājis un mājas SPA ir vienīgais SPA, kas mums ļauts. Tad kāpēc gan to nepadarīt īpaši baudāmu ar aromātisko Palmer's?


Atverot savu pārsteiguma kastīti, man uzreiz bija skaidrs - visi produkti praktiski, noderīgi un pielietojami ikdienā. Super! Tieši tā kā man patīk. Nav nekādi īpatnējie, nezinu-kā-lietot produkti :D
Manā mājas SPA lieliski iekļāvās gan ķermeņa skrubis un eļļa, gan arī matu maska, roku krēms un lūpu balzāms. Visi izmēģināti, dažs labs jau pilnībā izlietots :(

Šī (Karitē) sviesta roku krēms


Roku krēma pamatelements ir neapstrādāts, dabīgs Šī sviests, kas iegūts Āfrikā. Tas bagātīgi baro un mīkstina ādu. Krēms papildināts ar E-Vitamīnu, kas iekļūst dziļi ādā, un palīdz palielināt tās elastību, panākot maigu, dabisku mirdzumu. Krēms ir ideāli piemērots rokām, elkoņiem un ceļgaliem, bet to droši var lietot visam ķermenim.

Super aktuāls produkts! Šis man aizgāja pirmais :D Divu nedēļu laikā to piebeidzu, jo rokas tiek mazgātas tik bieži kā nekad agrāk un pirmajās dienās, kad sakās šī trakā roku tīrība, mana āda burtiski dega un roku krēms ik pāris stundās, bija vienīgais, kas kaut cik glāba manas rokas. Nu lūk, tāpēc šis biezais, taču labi absorbējošais roku krēms bija mana pirmā izvēle. Tas tiešām ļoti ievērojami normalizē ādas stāvokli (to īpaši var just pēc nakts, kad roku āda atkal likās maiga un tā nesūrstēja.), pabaro ādu un padara to maigu un mīkstu. Ļoti, ļoti patīkams roku krēms ar saldenu, bet ne uzmācīgu, aromātu un foršu konsistenci, kas labi uzsūcas un nepadara rokas taukainas, kas tomēr svarīgi, ja nu kāds vēl strādā. Pie tam, krēms nesatur parabēnus, ftalātus, minerāleļļu, glutēnu, sulfātus un krāsvielas. Noteikti patīkams atklājums :)

Kokosriekstu eļļas ķermeņa skrubis


Sastāvā esošais kokosriekstu ziedu cukurs maigi attīra ādu, atstājot gluduma un svaiguma sajūtu, vienlaikus neizjaucot ādas pH līmeni. Kokosriekstu eļļa nodrošina mitrināšanu, savukārt, piparmētru eļļa uzmundrina, radot baudas pilnu lutināšanas sajūtu. Piemērots visiem ādas tipiem un pirms paštonējošo produktu lietošanas.

Ķermeņa skrubis, kas tiešām lutinās ķermeni un maņas - tas burvīgi attīra un dievīgi smaržo. Kokosriekstam sajaucoties ar piparmētru rodas pavisam reibinošs aromāts, kas piepilda vannas istabu un uz pavisam mazu mirkli ļauj iztēloties, ka viss ir pilnīgā kārtībā. Ak, šie maģiskie mirkļi. Man ļoti patīk skrubja maigās abrazīvās daļiņas, kas patīkami masē un tonizē ādu. Savukārt skrubja formula ir gēlveida, pavisam nedaudz šķiet viegli eļļaina (kas man patīk, jo tad āda paliek elastīga un maiga).

Un man patīk arī tūbiņas formāts - ir pavisam ērti lietot - atvērt un dozēt. Ja vien esi kokosriekstu fans, šis Tev varētu iet pie sirds. Ja vasaras sezona vēl aiz stūra, tad skrubīšu sezona noteikti ir sākusies. Ir īstais laiks izmasēt un iekustināt pa ziemu sasēdētās zonas :D

Terapijas eļļa ķermenim


Palmers Cocoa Butter Formula terapijas eļļa ādai ir daudzfunkcionāls ādas stāvokli uzlabojošs produkts, kas var tikt izmantots visam ķermenim, ieskaitot seju. Šī vieglā formula iekļauj izmeklētu sastāvdaļu maisījumu, kas palīdz ādai izvairīties no rētu un striju rašanās, palīdz sausai, bojātai ādai, nevienmērīgam ādas tonim, novecojošai ādai un grumbām. Eļļas formula ir veidots kā maisījums no rūpīgi atlasītām botāniskām eļļām - mežrozīšu, sezama un rapšu eļļas, kopā ar tīru kakao sviestu un E vitamīnu. Interesanti, ka eļļu var izmantot arī kā vannas eļļu, lai ādai sniegtu intensīvu mitrināšanu. Šī unikālā formula acumirklī padaru ādu mīkstu un gludu, neatstājot traipus un taukainu spīdumu.

Ja sejas eļļas man ne visai iet pie sirds, tad ķermeņa eļļas man ļoooti patīk. Jo īpaši ziemas sezonā, kad reizēm mana āda paliek ārkārtīgi sausa, pilnīgi velkoša. Tādos brīžos forša, mitrinoša, barojoša ķermeņa eļļa, kas nepadara ādu taukainu ir īsts zelts. Šī lieliski derēs arī topošajām māmiņām, jo eļļa solās mitrināt ādu un novērst striju veidošanos. No pieredzes saku - tieši eļļas gaidību laikā ir pats pats labākais risinājums ādas elastības saglabāšanai. Tiešām iesaku!

Matu maska ar zīda un keratīna proteīnu


Sastāvā esošās neapstrādātās un pilnīgi dabīgās sastāvdaļas dziļi mitrina un piešķir matiem neticamu spīdumu. Sniedz intensīvu atjaunošanu, padarot tos zīdainus, stiprus un viegli veidojamus. Īpaši piemērots sausiem, bojātiem un ķīmiski apstrādātiem matiem. Matu maska nesatur sulfātus, parabēnus, ftalātus, minerāleļļu, glutēnu un ir bez krāsvielām.

Forši, ka masku var lietot divējādi - vai nu klasiski: ieklāj matos, patur 10 - 20 minūtes un izskalo, vai arī intensīvai kopšanai - ieklāj matos uz nakti, nosedzot matus ar dušas cepurīti, un izskalo no rīta. Otro variantu gan neesmu saņēmusies izmēģināt, bet interese ir :D

Nu, lūk, bet lietojot klasiski, maska lieliski nogludina un piepilda matu struktūru, atvieglo ķemmēšanu un padara tos mīkstus un spīdīgus - bez smaguma, bez ātras taukošanās.

Mitrinošs lūpu balzams ar E vitamīnu un SPF15


Lūpu balzams ar kakao sviestu un E vitamīnu. Balzāms palīdz atveseļot un aizsargāt sasprēgājušas, vēja ietekmei pakļautas lūpas. Pie tam, tas satur arī saules aizsargfaktoru SPF 15.


Lūpu balzāmam ir interesants, bet ērts un parocīgs iepakojums, tas klājas viegli un krēmīgi. Tas forši pabaro lūpas, man gan prasītos vairāk arī mitrināšana, taču manas jūtīgas un ekstra kaprīzās lūpas to panes labi - tās nesprēgā, neplaisā un nelobās. Es teikšu kā ir - man patīk - patīk krēmīgā konsistence, patīk maigais aromāts, patīk, ka nav nekādas garša, vienīgi man prasītos drusku vairāk mitrināšana. Bet, man patīk, ka ir SPF. Domāju, ka tas ir lielisks lūpu balzams, kas būs piemērots lietošanai visu cauru gadu. Pie tam pa ļoti draudzīgu cenu :)

Palmer's kosmētiku meklē lielākajās aptiekās (Euroaptieka, Apotheka, Benu aptieka un Latvijas aptieka aptieku tīklos) un ražotāja interneta veikalā palmers.lv

Cenas (palmers.lv interneta veikalā):
Roku krēms - 3.20 EUR | 60g (šobrīd ar atlaidi - 2.24 EUR)
Ķermeņa skrubis - 11.80 EUR | 200g (šobrīd ar atlaidi - 8.26 EUR)
Terapijas eļļa - 13.00 EUR | 150ml (šobrīd ar atlaidi - 9.10 EUR)
Matu maska - 2.90 EUR | 60g (šobrīd ar atlaidi - 2.17 EUR)
Lūpu balzāms - 2.40 EUR (šobrīd ar atlaidi - 1.92 EUR)


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru