12 marts, 2020

Mājas SPA kopā ar The Body Shop

Man šķiet, ka šis pavasaris būs nesteidzīgs. Tā kā jau tagad daudz laika sanāk pavadīt mājās, ir lieliska iespēja sevi palutināt vairāk kā jebkad. Maskas, vannas peldes, matu palutināšanas procedūras, tas viss. beidzot, ir iespējams :)
Viens no maniem mīļākajiem mājas SPA zīmoliem ir tieši The Body Shop. Kāpēc jautāsi? Tas ir draudzīgu sastāvu, ilgtspējīgu vīziju un bezgala aromātisks. Nu tāds pamatīgs.

To, kas šoreiz man palīdz uzburt manu mazo mājas SPA, lasi tālāk.


Šie visi ir burvīgi, aromātiski un arī noderīgi, lai mājās ikdienišķās procedūras pārvērstu par mazu piedzīvojumu.
Pie tam, šie visi ir arī The Body Shop jaunumi - varbūt, ne paši paši karstākie, bet to mēr jaunumi :)

Spa of the World™ Balkānu kadiķa šķidrās ziepes


Ar šīm kadiķa šķidrajām ziepēm pavisam noteikti pārvērtu savu vannasistabu mājīgā spa. Svaigais, citrusīgais aromāts ar kadiķu eļļu ne vien maigi attīra un atsvaidzina ādu, bet arī burvīgi smaržo. Un cik ikoniski - šobrīd visi to vien dara kā runā par un ap roku mazgāšanu, tad kāpēc gan to nedarīt ar baudu? :D

Banānu vannas putas


Iegremdējies relaksējošā vannā un uzmundrini sevi ar šīm debešķīgi smaržojošajām, samtainajām vannas putām. Šīs vannas putas palīdzēs mitrināt un barot ādu un sniegs tai komforta sajūtu. Putu sastāvā ir augstākā labuma organiska kokosriekstu eļļa no Samoa, avokado eļļa un banānu biezenis no Ekvadoras, kas tapis no pārtikas industrijā izbrāķētiem banāniem. Aizver durvis, uzliec savu mīļāko mūziku un ļaujies relaksācijai!
FANTASTISKAS vannas putas, kas smaržo kā īsts banānu smūtijs un piepilda vannu ar bagātīgām, stingrām un noturīgām putām. Mums ar metiņu nu ļooooti patīk :) Nav vannas? Nebēdā! Tās var lietot arī kā dušas želeju, mazgājoties dušā. YES! Es pievienošos The Body Shop - rūpes par sevi nekad nav smaržojušas TIK labi!

Kaņepju barojoša nakts maska


Kaņepju sēklu eļļa ir nepārspējama sausas ādas mitrināšanā. Maska ir intensīvi mitrinoša un tā teicami pabaro ādu, taču nepadara to taukainu. Maska iedarbojas nakts laikā, kamēr tu guli, piepildot ādu ar nepieciešamo mitrumu. Tu pamodīsies ar mīkstāku un maigāku sejas ādu. Maska ir bagātināta ar kaņepju sēklu eļļu, kas ir pazīstama ar savām ādu barojošajām un atjaunojošajām īpašībām.

Interesanta koncepta nakts maska. Jau redzam, ka pēdējā laikā šāda veida produkts ir kļuvis visai populārs - krēms/maska, kas tavai ādai piedāvā visu, lai tā nakts laikā būtu pabarota, atpūtusies un no rīta starotu. Maska ir bieza, riktīgi barojoša, bet kad lieko notīra un ļauj pa nakti uzsūkties, no rīta āda ir maiga, šķiet piepildīta, bet tā nepaliek taukaina un nepaātrinās arī taukošanās. Lietošana divos posmos - vispirms biezā slānī uzklāj masku un ļauj tai iedarboties 5-10 minūtes, tad noņem lieko slāni ar salvetīti un masku atstāj uz nakti. Sākumā izskatās visai amizanti, jo maska ir zaļā krāsā, bet noņemot lieko, protams, nekas nav manāms. Pēc maskas āda jūtās LIELISKI! Tā ir mitrināta, pabarota, piepildīta, iesnu laikā pavisam perfekti, jo āda tiek ļoti labi nomierināta, un dehidratētās zonas kārtīgi mitrinātas un pabarotas. No rīta zona ap degunu ir pilnīgā komfortā.

Lūk, tādi man jauni palīgi no The Body Shop mājas SPA procedūrām. Aromātiski, maigi un eleganti, kā jau The Body Shop - vienmēr līmenī :)

Jaunumus meklē The Body Shop veikalos vai internetā:

Cenas:
Ziepes - 11,90 EUR | 275ml
Vannas putas - 12,50 EUR | 250ml
Maska - 29,50 EUR | 75ml


Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru