22 maijs, 2020

IEPAZĪSTOS! Helen Seward Mediter HYDRA - kosmētika intensīvai matu mitrināšanai

Man patīk iepazīšanās, tās vienmēr atnes jaunas vēsmas un bieži vien arī atrodas pērles. Šī gada sākumā pamanīju ko JAUNU - Helen Seward matu kosmētiku, kas, kā izrādās, Latvijā jau ir kādu laiku, taču līdz manam redzes lokam nonāca tikai tagad.
Tā kādu laiku tikai vēroju un domāju, kas būtu tas, ar ko gribētos sākt. Jūs jau noteikti zināt to sajūtu, kad gribās VISU :D
Nu, lūk, līdz beidzot izlēmu, ka sākšu ar zīmola pašu, pašu populārāko un pirktāko līniju - Helen Seward Mediter HYDRA. Vai trāpīju? Lasi un uzzini!


Helen Seward ir profesionālā matu kosmētika no Itālijas. Zīmolam ir vairāk kā 50 gadu pieredze tieši profesionālās matu kosmētikas ražošanā - matu kopšanas un atveseļošanas produkti, veidošanas līdzekļi, matu krāsas, specifiski saules aizsardzības līdzekļi un pat vesela līnija pielāgota tieši vīriešu galvas ādas un matu vajadzībām.
Pie tam zīmols izmanto arī vietējās - tieši Vidusjūras baseinā pieejamās specifiskās izejvielas, tās kombinējot ar augstas efektivitātes aktīvajām vielām, tādējādi veidojot sabalansētas aktīvo vielu kombinācijas un iegūstot patiešām iedarbīgus līdzekļus.
Itāļu eleganci var manīt patiešām it visur - modernie un vizuāli pievilcīgie iepakojumi, burvīgie produktu aromāti un patiešām iedarbīgas formulas! Kā nekā tas radīts tieši modes galvaspilsētā - Milānā.

Teikšu godīgi - tieši vizuālais noformējums bija tas, kas nospēlēja par labu, lai es izmēģinātu pilnīgi nepazīstama zīmola produktus. Jau no pirmā brīža tie man likās ļoti simpātiski un tieši nodomāju - nu nevar būt, ka tik simpātiski no ārpuses un iekšā būs čuš. Tieši tajā brīdī es tos arī pasūtīju.

Helen Seward Mediter HYDRA ir līnija matu intensīvai mitrināšanai un krāsas aizsardzībai ar augu ekstraktiem, A C E Vitamīnu kompleksu un dabiskiem proteīniem. Līnija ietver Vidusjūras reģiona matu kopšanas tradīcijas mērķtiecīgos risinājumos. Atlasītās dabiskās sastāvdaļas, kuru izcelsme ir Vidusjūras baseinā, tiek apvienotas ar jaunākajiem augsto tehnoloģiju aktīvajiem savienojumiem. No zinātniskiem pētījumiem nāk novatoriskas formulas un augstas veiktspējas profesionāli produkti, kas ir pilnīgi droši un videi draudzīgi.

Helen Seward Mediter HYDRA mitrinošs šampūns


Intensīvi mitrinošs šampūns krāsotiem un apstrādātiem matiem ar augu ekstraktiem un ACE vitamīnu kompleksu. Bagātīgi mitrinošā formula maigi attīra un vienlaicīgi saglabā matu krāsas toni, paildzinot tās noturību. Tas nogludina matus, atjauno matu spīdumu un padara tos mīkstus.

Es teikšu kā ir - lielisks šampūns ikdienas lietošanai gan krāsotiem, gan arī nekrāsotiem matiem, kas ļoti labi attīra matus un galvas ādu to nekairinot. Šampūns burvīgi saputojās - bagātīgās putās, līdz ar to tas nepieciešams ļoti maz. Tas labi nogludina matus, nepadara tos sausus. Un tam ir eksotisks, mazliet salds, bet ļoti patīkams augļu aromāts. Tā kā tas ir paredzēts krāsotiem matiem - šampūns ir patiešām maigs, tas nav agresīvs (jo pamata uzdevums ir maksimāli saudzēt krāsu) , gluži pretēji - tas ir aizsargājošs, līdz ar to perfekti derēs arī plāniem vai bojātiem matiem, arī tādiem, kas nav krāsoti. Man nu ļoti patīk!

Helen Seward Mediter HYDRA mitrinošs kondicionieris


Tas ir intensīvi mitrinošs kondicionieris krāsotiem un apstrādātiem matiem ar augu ekstraktiem un vitamīnu E. Dziļi mitrinošā formula ar anti-age iedarbību nogludina un atveseļo matus, vienlaicīgi saglabā matu dabisko krāsu un aizsargā krāsoto matu toni, palielina matu izturību pret ārējās vides faktoriem un uzlabo kopējo matu stāvokli.

Ļoti, ļoti, ļoti labs kondicionieris, kas, pirmkārt, ļoti viegli klājas, tas ieklāts mitros matos tā kā emulsificējas - paliek tādā kā šķidra suflē konsistencē un, šķiet, palielinās apjomā, līdz ar ko teicami ieklājas matos un ir ļoti ekonomisks. Kondicionieris ļoti labi nogludina un atšķetina matus, padara tos mīkstus, maigus, atvieglo ķemmēšanu. Pēc mazgāšanas mati ir spīdīgi un ļoti patīkami gludi. Arī šim ir tas pats burvīgais, sulīgais tropu augļu aromāts.

Helen Seward Mediter HYDRA mitrinošā maska


Dziļi mitrinoša maska krāsotiem un apstrādātiem matiem ar augļu ekstraktiem un Vitamīnu E. Tā ir mitrinoša maska ar kondicionējošu efektu, kas nodrošina dziļu matu rehidrāciju un atjauno spīdumu krāsotiem un ļoti bojātiem matiem un nodrošina antistatisku efektu, kas varētu būt visai noderīgi ziemas periodā. Tā arī pasargā matus no novecošanās procesiem un atjauno matus pēc krāsošanas.

Kā jau maska - tās iedarbība ir dziļāka un pamatīgāka. Maska matus forši mitrina, padara tos gludus, mīkstus, maigus, viegli ķemmējamus. Piepilda mata struktūru un aizver mata zvīņas, tādējādi ievērojami uzlabojot matu stāvokli. Man patīk, ka masku var turēt samērā īsu periodu: 5-10 minūtes, kas ievērojami atvieglo tās lietošanu. Katrā ziņā pēc maskas lietošanas mati jūtās un izskatās uz visiem 100. Šī ir viena no maskām, kas man ļoti, ļoti patīk!

Helen Seward Mediter HYDRA mitrinošais fluīds


Tas ir tūlītējas iedarbības mitrinošs divfāžu fluīds krāsotiem un apstrādātiem matiem ar sarkano apelsīnu biofenoliem un vitamīnu E. Koncentrēta formula ir pielāgota aktīvai krāsotu matu aizsardzībai, palielinot mata izturību pret nelabvēlīgajiem ārējiem apstākļiem. Fluīds atvieglo matu veidošanu un piedod tiem īpašu mirdzumu.

Tas ir divfāžu koncentrāts, kas pirms lietošanas vienmēr ir kārtīgi jāsakrata. Fluīds kondicionē matus, tos nogludina un atvieglo ķemmēšanu un matu ieveidošanu. Tas arī stiprina matus un piešķir tiem skaistu spīdumu, nepadarot matus smagnējus vai taukainus. Fluīdam ir viegla, netaukaina tekstūra.


Nu, lūk! Pilna Helen Seward Mediter HYDRA līnija. Un tiešām, gan eleganta, gan arī STRĀDĀ! Ne velti tie paredzēti gan lietošanai salonā, gan mājas apstākļos. Man ļoti patīk šampūns un kondicionieris ikdienai, tie labi kopj matus, nepadara tos smagnējus, taču nogludina un atvieglo ķemmēšanu - principā paveic to, ko jādara ikdienas kopjošiem produktiem. Savukārt maska matus ievērojami nogludina, padara spīdīgus, vijīgus, mīkstus. Ļoti patīkami redzēt iegūto rezultātu - gluži kā no salona :) Un visam pa virsu, kā odziņa, mitrinošais sprejs, kas papildus stiprina matus un atvieglo ķemmēšanu.
Noteikti ir vērts iepazīties! Un man padomā jau Helen Seward Mediter ALCEMY līnija :) Arī tā solās būt lieliska!

Kur meklēt? Pirmkārt Helen Seward interneta veikalā helenseward.lv, Frizieru Serviss veikalā un BeutyFor veikalos Rīgā, kā arī salonos. Pilns saraksts ar visām adresēm TE.

Cenas:
Šampūns - 15,00 EUR | 300ml
Kondicionieris - 17,00 EUR | 300ml
Maska - 17,00 EUR | 250ml
Fluīds - 19,00 EUR | 200ml

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru