12 maijs, 2020

Iespējams vasarīgākā matu kopšanas līnija no The Body Shop - ZEMENE

Ak, zemeņu laiks ir sācies. Zemenes vēderā, ņamm. Bet, kāpēc gan, lai zemenes nebūtu arī matu kopšanā? Nu, lūk! The Body Shop saka JĀ zemenēm un jau labu laiku piedāvā zemeņu šampūnu un kondicionieri matu spīdumam, ko burvīgi var papildināt ar dzīvespriecīgo zemeņu dvielīti matiem.

Vai arī Tev izklausās kārdinoši? Nu, lūk, tad lasi tālāk!


Tā ir līnija, kurā The Body Shop izmanto satriecoši aromātisko zemeņu eļļu. Tā tiek iegūta no gardo ogu sēklām. Tāpēc produkti ne tikai lieliski mitrina ādu, bet arī ietērpj baudpilnas smaržas mākonī!

Zemeņu šampūns un kondicionieris matu spīdumam.


Zemeņu šampūns maigi attīra matus un galvas ādu un palīdz atjaunot veselīgu spīdumu nespodriem matiem. Produkta maigais sastāvs nogludina matu kutikulu, nepadarot matus smagus. Zemeņu sula no Itālijas piešķir matiem sulīgu, saldu augļu aromātu. Produkta sastāvam ir pievienots glicerīns, kurš darbojas kā spēcīgs mitrinātājs. Glicerīns piesaista matiem mitrumu un palīdz saglabāt nepieciešamo mitruma līmeni.

Lielisks, maigs un aromātisks šampūns, kas ideāli piemērots lietošanai ikdienā. Tas satur vērtīgo sojas eļļu un alveju, taču nesatur silikonus, parbēnus. Vispār sastāvs ir diezgan vienkāršs un gana saprotams. Par to pluss. Šampūns matus attīra labi, puto jauki un aromāts ir fantastisks. Pēc mazgāšanas mati paliek mīksti, spīdīgi un zīdaini. Riktīga bauda maņām.

Savukārt zemeņu kondicionieris piešķir matiem veselīgu spīdumu un atvieglo matu ķemmēšanu. Produkta vieglā tekstūra nogludina matu kutikulu, tā uzlabojot matu spēju atstarot gaismu, piešķirot tiem spīdumu, bet nepadarot matus smagus. Zemeņu sula no Itālijas piešķir matiem sulīgu, saldu augļu aromātu.  Pēc lietošanas mati ir spīdīgi, gludi un maigi iesmaržināti ar saldo zemeņu aromātu.

Kondicionieris, kas burvīgi papildina šampūnu - pirmkārt jau tas smaržo vienreizēji, bet ne tikai smaržo, tas arī nogludina un atšķetina matus un ievērojami atvieglo ķemmēšanu. Manuprāt, ikdienai lieliska izvēle!

Mans mazais prieciņš - matu dvielis “Zemene”


Oriģināls matu dvielis, kas matiem sniegs mīkstu apskāvienu. Šis ir vienreizējs veids, kā izžāvēt matus bez fēna: vienkārši uzliec galvā, satin matus un piespraud uz augšu.


Ārkārtīgi mīlīgs matu dvielis (turbāns), kas STRĀDĀ! Lai gan es to lieku otrādāk, kā ražotājs bija domājis, jo mani mati ir tik GARI, ka tie visi neielien dvielī, tāpēc tos vispirms pārmetu pār galvu uz leju un tad ietinu dvieli un atspraužu uz aizmuguri. Lietas būtību tas nemaina, tik vien, ka smukā zemenes aste ir man uz pakauša, bet kas par to, galvenais, ka funkcionē!

Es nezinu vai audums vai kāda cita maģija, bet mati ļoti ātri izžūst. Pie tam, kamēr mati žūst, dvielis strādā arī kā "matu lenta", līdz ar to ir ērti uzklāt arī masku. Man ļoti, ļoti, ļoti patīk.

Drusku jāuzmanās mazgājot, jo, šķiet, tas nedaudz plūk (vismaz, ja liek lielākā temperatūrā). Es liku kopā ar parastajiem dvieļiem 60°C temperatūrā un žāvētāja, bet lietoju krāsas ķērāju, pēc mazgāšanas tas bija diezgan sarkans. Pārējie dvieļi gan nebija cietuši. Bet zemeņu dvielis pēc mazgāšanas bija kā jauns, ne deformējies, ne noplucis (jāpiebilst, ka man liekas, ka tas nav paredzēts mazgāšanai tik augstā temperatūrā).

Rezumē - foršs komplektiņš. Ja nu gadījumā kādam kāda jubileja vai kāds jauks dzīves notikums, un gribās aizsūtīt kādu dāvanu - man liekas šis ir FANTASTISKS variants. Man patiktu tādu saņemt :)

Šos jaukos zemeņu līnijas produktus meklē The Body Shop veikaliņos vai, visērtāk - internetā thebodyshop.lv

Cenas:
Šampūns - 9,90 EUR | 250 ml
Kondicionieris - 9,90 EUR | 250 ml
Dvielis - 12 EUR


Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru