11 maijs, 2020

JAUNUMI dermokosmētikas plauktiņos - Dr Irena Eris CLINIC WAY

Manās rokās ir nonācis kaut kas pavisam SVAIGS - Dr Irena Eris CLINIC WAY Ultra Sensitive Skin dermatoloģiskās kosmētikas līnijas produkti, kas solās būt lieliski jau pašā sākumā! Zīmola produkti ir izveidoti ļoti pārdomāti, piemēroti mūsdienu sievietēm un galvenajai aktualitātei - novecošanās pazīmju mazināšanai. Produkti grupēti atbilstoši vecumam - piecās kategorijās, līdz ar to, tie piedāvā tieši to, kas nepieciešams.

Iepazīstos ar trim, manuprāt interesantākajiem, un man piemērotākajiem, bet par visu vairāk, lasi tālāk.




Dr Irena Eris CLINIC WAY Ultra Sensitive Skin ir jauna dermatoloģiskās kosmētikas līnija, kas atjauno ādu un aizkavē tās novecošanās procesus, pareizi rūpējoties par īpaši jutīgu ādu sievietēm jebkurā vecumā.

Zīmola filozofija balstās uz mūsdienu kosmetoloģijas zinātnes nozares ļoti straujo attīstību. Kosmētika tiek izstrādāta, pamatojoties uz jaunākajiem pētījumiem un tehnoloģijām, kas palīdz nogādāt aktīvās vielas caur ādas aizsargslāni tās dziļākajos slāņos. Turklāt mēs dzīvojam laikā, kad arvien vairāk cilvēku cīnās ar paaugstinātu ādas jutību. Dr Irena Eris CLINIC WAY mērķis ir nodrošināt augstu kosmētisko līdzekļu efektivitāti un vienlaikus pārliecināties, ka tie vēl joprojām ir maigi un droši lietošanai jutīgai ādai.

Ņemot vērā katru ādas novecošanās procesa stadiju, Dr Irena Eris CLINIC WAY ir izstrādājuši piecas ādas kopšanas līdzekļu līnijas, kas atbilst dažāda veida krunciņām, kuras rodas dažādos vecumos. Kopā šīs līnijas veido daudzlīmeņu pretgrumbu ādas kopšanas programmu, kurā izmantotas aktīvās sastāvdaļas jutīgas ādas kopšanai noteiktām vecuma grupām:

1º HYALURONIC SMOOTHING 30+
2º RETINOID REVITALIZATION 40+
3º PHYTOHORMONAL REJUVENATION 50+
4º PEPTIDE LIFTING 60+
5º INTENSE ANTI-WRINKLE LIPID FILLING 70+

Attiecīgi es esmu izvēlējusies produktus, kas ietilpst 1º  (vai 1º  + 2º) kategorijā un ir paredzēts sievietēm virs 30, gluži kā man :)

Mana izvēle krita par labu šiem:

1° + 2° pretgrumbu dienas un/vai nakts dermo krēms ādai ap acīm


Acu krēms, kas paredzēts sievietēm virs 30, tas ietilpst zīmola 1° + 2° novecošanās pakāpē, palīdzot mazināt krunciņas, kas radušās mīmikas (pirmās nelielās izmaiņas ādu balstošajā matricā; ar sejas mīmiku saistītas deformācijas) un elastozes zuduma (izmaiņas un šūnu saišu pavājināšanās) dēļ.
Krēms efektīvi mitrina, nostiprina un padara ādu daudz gludāku, pateicoties sastāvā esošajai hiāluronskābei. Tā nodrošina intensīvu ādas mitrināšanu, veidojot uz ādas virsmas dabisku aizsardzību, kas ievērojami ierobežo ūdens izdalīšanos un pasargā no ārēju faktoru nelabvēlīgās iedarbības. Augu proteīni mazina UV staru kaitīgo iedarbību, kavējot ādas aizsargstruktūras bojājumu veidošanos. Tie uzlabo mikrocirkulāciju, mazina tumšos lokus un maisiņus ap acīm. Aqua Calcis - kalcija hidroksīdam piemīt antiseptiskas, kairinājumu mazinošas īpašības.

Riktīgs, krēmīgs acu krēms, kas manāmi piepilda un uzlabo ādas elastību. Krēms gan labi mitrina, gan viegli pabaro jūtīgo un plāno acu zonas ādu. Es to lietoju kā nakts variantu, jo dienai prasās atvēsinošās un gēlveidīgās tekstūras. Taču naktij tas ir perfekts, jo manāmi piepilda un izlīdzina sīkās sausuma un mīmikas radītās krunciņas. Katrā ziņā no rīta skats ir svaigāks, možāks, starojošāks. Interesanti, ka krēms mazina UV staru kaitīgo ietekmi, kas ir būtisks faktors priekšlaicīgas novecošanās veicināšanai, taču gan ietekmi, gan aizsardzību, protams, ir grūti nomērīt. Taču noteikti ir vērts to iekļaut savā ikdienas ādas kopšanas rutīnā. Un, pluss par draudzīgo sastāvu bez liekiem kairinātājiem un aromāta. Noteikti izmēģināšanas vērts!

Pretgrumbu serums LIFTING


Aktīvs liftinga dermoserums, kas nekavējoties atjauno ādas elastību, padarot to optimāli mitrinātu un mirdzošu. Intensīvi mazina dažādu faktoru ietekmē radušās grumbas, pateicoties seruma jaunās paaudzes sastāvdaļām: inovatīvais MultiPeptide - tehnoloģiski progresīva tripeptīdu formula ar unikālām reģeneratīvām īpašībām, kas samazina grumbas, padara ādu gludāku un stingrāku. Promatrix komplekss - kavē ādu stiprinošo šķiedru sabrukšanu. Tas stimulē intensīvu ādas šūnu atjaunošanos un uzlabo ādas elastību un tvirtumu. Ādas atjaunošanās reaktivators FGF1 LMS - ar unikālu Lipo-Sphere tehnoloģiju aizkavē ādas novecošanās procesus, aktivizējot reģeneratīvās īpašības. Aqua Calcis - kalcija hidroksīdam piemīt antiseptiskas, kairinājumu mazinošas īpašības.

Šis man likās viens no interesantākajiem produktiem - serums, kas sola mitrināt, uzlabot ādas elastību, pie tam neatkarīgi no vecuma vai krunciņu veida. DAUDZSOLOŠI! Bet vai strādā?

Tas, ko es 100% varu apstiprināt, tiešām mitrina, un pie tam pamatīgi mitrina. Nu, lūk, un pateicoties dziļai mitrināšanai, arī krunciņas izlīdzinās, jo īpaši tās, kas radušās ādas sausuma dēļ. Lietoju jau vairākas nedēļas un šķiet, ka serums piepilda ādu, to padara atsperīgāku, tvirtāku, maigāku. Mazinās savilkuma sajūta. Pieres zonā manas mīmikas krunciņas ir kļuvušas mazāk izteiksmīgas, līdz ar ko skats - svaigāks un starojošāks :)

Serums ir mans absolūtais FAVORĪTS no šiem trim!

CLINIC WAY pārklājošs pretgrumbu dermo-tonālais krēms, SPF 30


Tonālais krēms sejas ādas nepilnību maskēšanai. Pateicoties lieliskam pārklājumam, tonālais krēms efektīvi paslēpj grumbas, paplašinātas poras, apsārtumu, paplašinātus kapilārus, jebkuras noguruma pazīmes vai citus ādas defektus. Pie tam tas intensīvi izlīdzina ādu un nodrošina komforta sajūtu jutīgai ādai. Unikālais ādas atjaunošanās reaktivators FGF1 LMS - ar patentēto Lipo-Sphere tehnoloģiju aktivizē ādas daudzpakāpju atjaunošanos, mazinot grumbas un kavējot ādas novecošanos. Ar vitamīniem un nepiesātinātajām taukskābēm bagātā avokado eļļa dziļi mitrina un nogludina ādu, pasargā no bojājumiem. Vitamīni C un E baro un revitalizē ādu, kopā ar SPF 30 filtriem pasargā ādu no fotonovecošanās, kā arī saules un brīvo radikāļu kaitīgās iedarbības. Pateicoties rūpīgi atlasītajiem pigmentiem un vieglajai tekstūrai, tonālais krēms viegli uzklājas un sniedz sejai vienmērīgu, dabisku izskatu. Īpašie mikro-sūkļi absorbē lieko sebumu, novēršot spīdēšanu, un nodrošina matētu rezultātu visai dienai.


Tas ir sedzošs, noturīgs tonālais krēms ar kopjošām īpašībām, jo vienlaicīgi mitrina un aizsargā ādu. Tonālā krēma tekstūra ir ļoti maiga, tas klājas labi, izlīdzinās teicami - bez švīkām un pleķiem (kas man ir būtiski, jo īpaši dehidratētajās zonās). Tonālajam krēmam ir ļoti laba noturība, taču tas neaizsprosto poras un "nesmacē" ādu. Un, protams, vērtīgi - tam ir SPF 30, kas ir forši, jo nav nepieciešams likt papildus SPF aizsardzību, tā teikt viena kārta mazāk :D

Man ļoti patīk kā tonālais krēms klājas, man patīk, ka tas tiešām nosedz, bet nav maskas efekta, tāpat man patīk, ka tas papildus arī kopj ādu. Tomēr uz manas ādas finišs nav matēts, tāpēc vienmēr nosedzu ar pūderi, lai būtu pavisam smuki. BET, man ļoti patīk, kā izskatās un uzvedas uz ādas.

Sev esmu izvēlējusies pašu gaišāko - 010 Soft Ivory toni. Tonis ir gaišs, bet nav bāls, ar neitrālu apakštoni (nav ne dzeltens, ne rozā) un man ļoti atbilstošs. Bet sev vari izvēlēties piemērotāko no 3 toņiem Ivor, Natural vai Beige.


Kopumā varu teikt, man patika, un āķis lūpā - metu acis vēl uz dienas un nakts krēmiem, masku un dermokapsulām :)


Šos un citus Dr Irena Eris CLINIC WAY dermokosmētikas produktus meklē interneta aptiekā azeta.lv.

Cenas:
Acu krēms - 32,33 EUR | 15ml (šobrīd AZETA visiem Dr Irena Eris CLINIC WAY produktiem ir -20% atlaide un akcijas cena ir 25,86 EUR)
Serums - 41,89 EUR | 30ml (akcijas cena ir 33,51 EUR)
Tonālais krēms - 37,30 EUR | 30ml (akcijas cena ir 29,84 EUR)


Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru