03 jūlijs, 2020

Ecooking JAUNUMI burvīgam ādas tonim.

Kopš esmu pārtraukusi apzināti un mērķtiecīgi sauļoties, āda ir kļuvusi krietni gaišāka (pie tam visā gada griezumā). Ja ziemā tas īpaši netraucē, jo bālā miesa tiek slēpta zem biezām apģērba kārtām, tad vasarā tomēr gribas skaisto, saules noskūpstīto toni. Bet kā to veiksmīgi apvienot? 
Elementāri! 
Atbilde ir paštonējošie līdzekļi.

Nu, lūk, un te jau sākas milzīgā izvēle. Ko un kā izvēlēties? Kāds sastāvs būs vislabākais? Vai sanāks skaisti un dabiski? Šos jautājumus dzirdu ik dienas, kad stāstu, kā es iegūstu savu burvīgi ādas toni.

Protams, šajos jautājumos nav vienas pareizas atbildes, jo katra āda ir īpaša, atšķirīga un atrast sev piemērotāko var tikai eksperimentējot. Jāsaka, es sev šobrīd esmu piemeklējusi lielisku kombināciju un šobrīd izvēlos zīmola Ecooking skrubjus un paštonējošos līdzekļus, lai āda būtu nevainojama.

Ja runājam par paštonējošo (bronzējošo) līdzekļu lietošanu, tad viena liela panākumu atslēga ir ādas sagatavošana! Āda ir regulāri jāmitrina un jāattīra, ir jālieto skrubīši. Perfekts rezultāts nekad nesanāks, ja uz ādas ir sausi pleķi, ja āda nav pietiekami attīrīta un, ja tā nav gana mitrināta, tāpēc apmēram nedēļu pirms paštonējošo līdzekļu pirmās uzklāšanas, sāku sagatavot savu ādu - ik pārdienu to kārtīgi noskrubēju, īpašu uzmanību pievēršot sausākajām vietām - ceļgaliem, elkoņiem, potītēm. Katru dienu to pamatīgi mitrinu, lai ādas stāvoklis būtu lielisks. Tikai pēc tam, kad āda ir sagatavota - klāju paštonējošos līdzekļus. Un vai ziniet, rezultāts ir lielisks!

Ecooking roku ziepes ar skrubi
 

Roku ziepes satur sasmalcinātus lavas akmeņu daļiņas, kas attīra rokas un noņem atmirušās ādas šūnas, lai iegūtu mīkstas un koptas rokas. Šķidrās roku ziepes ir efektīvas, un to pamatā ir dabiskas un organiskas sastāvdaļas. Tām ir jauks citrusaugļu, violeto un balto piparu aromāts. 
Ziepju aktīvās sastāvdaļas: 
  • Organiska Alveja – bagāta ar šūnu atjaunojošiem polisaharīdiem, kā arī satur A, C un E vitamīnus.
  • Gurķu ekstrakts, kurā ir daudz aminoskābju, olbaltumvielu un C vitamīna.
  • Pumeks, akmens, kas izveidojies vulkānu izvirdumu rezultātā. Dabisko lavas akmeņu smalkā granula labi attīra ādu.
  • Aminoskābes – veicina kolagēna ražošanu, ādas elastību un mitruma līmeņa atjaunošanos.
  • Vulkāniskās smiltis ir bagātinātas ar termisko ūdeni un ir bagātas ar magniju, silīcija dioksīdu un kalciju, kurām ir līdzsvarojošas, attīrošas un reģenerējošas īpašības.

Ziepes ar bagātīgu sastāvu, kas paredzētas roku ādas kopšanai, taču fantastiski noder arī ķermeņa ādas attīrīšanai un nolobīšanai. Abrazīvās daļiņas maigi, bet pamatīgi noloba atmirušās šūnas, savukārt mazgājošās daļiņas to attīra. Pie tam ziepes ir maigas un nesausina ādu, kas ir būtiski, lai to sagatavotu paštonējošo līdzekļu uzklāšanai.


Attīrošs skrubis sejai


Sejas skrubis ir maigs un efektīvs attīrīšanas līdzeklis “divi vienā”, kuru pamatā ir dabiskas un organiskas sastāvdaļas. Tas apvieno attīrīšanu un maigu sejas kopšanu – dziļi attīra ādu un maigi noņem atmirušās šūnas, atstājot ādu tīru, gludu un maigu. Sejas skrubis atbalsta Jūsu ādas dabisko atjaunošanos un piešķir brīnišķīgu mirdzumu. 

Skrubja aktīvās sastāvdaļas: 
  • Organiska Alveja – tai piemīt mitrinošas un mīkstinošas īpašības, kas ir īpaši efektīvas novecojošai ādai. Taču alveja leilieski palīdz arī pūtītēm pakļautai ādai, jo tai ir arī dziedinošs un reģenerējošs efekts, pateicoties īpašajai vielai, ko sauc par lignīnu. Tas palielina ādas elastību, palīdz mitrumu pārnest uz dziļākajiem ādas slāņiem un pastiprina ādas vielmaiņas procesus. 
  • Pumeks ir akmens, kas veidojas vulkānu izvirdumu rezultātā. Dabisko lavas akmeņu smalkā granula lieliski attīra ādu. 
  • Organiskā Mandeļu eļļa – bagāta ar vitamīnu E, kas ir lielisks antioksidants. 
  • Glikolskābe ir dabiska AHA, kas izgatavota no cukurniedrēm. Šī skābe dziļi attīra un mīkstina ādu.
  • Kokogļu pulveris ir aktīvās ogļu granulas, ko iegūst no kokosriekstu čaumalām. 
  • Olivīna ekstrakts ir bagāts ar magniju un veicina vielmaiņas šūnu darbību stimulēšanai. Palīdz blāvai un nogurušai ādai.

Pamatīgs, bet maigs pīlings-skrubis, kas lieliski attīra ādu. Pēc skrubja āda ir mīksta un zīdaini maiga, taču nav sausa un savilkta. Ar šo gan jābūt uzmanīgam, ja ir jūtīga āda (jo sastāvā ir AHA skābes), tāpat arī nedrīkst aizmirst par saules aizsardzības līdzekļiem. Bet viennozīmīgi šis būs perfekts skrubis, lai sagatavotu ādu tonējošo līdzekļu uzklāšanai.


Kā vienmēr - pēc ādas attīrīšanas nedrīkst aizmirst par mitrināšanu, vai tas būs ķermeņa sviests, krēms, losjons vai želeja - tas jau atkarīgs no katra ādas tipa!


Paštonējošās putas (un cimdiņš dāvanā)


Paštonējošās putas ar Cukurniedrēm, Hialuronskābi un Organisko Alveju zeltainam iedegumam visa gada garumā.

Aktīvās sastāvdaļas: 
  • Dihydroxyacetone (DHA), iegūts no cukurniedrēm – visefektīvākā dabīgo paštonējošo līdzekļu sastāvdaļa. DHA rada ādā daudz izteiktāku toni, nekā ķīmiskie paštonējošie reaģenti.
  • Hialuronskābe nomierina ādu un nodrošina intensīvu mitrināšanu, nepadarot ādu taukainu.
  • Glicerīns, iegūts no kokosriekstiem, palīdz ādā saglabāt dabisko mitrumu. 
  • Gurķu ekstraktam piemīt gan mitrinošas, gan pretiekaisuma īpašības. 
  • Organiska Alveja – bagāta ar šūnu atjaunojošiem polisaharīdiem, kā arī satur A, C un E vitamīnus.


Tonējošajām putām ir mīksta un gaisīga tekstūra, kas ļauj ērti un vienmērīgi uzklāt tās uz ādas, tādējādi nodrošinot gludu rezultātu. Putas var lietot gan uz sejas, gan uz ķermeņa, un tās ir piemērotas visiem ādas tipiem.


Ērtākai un vienmērīgākai uzklāšanai dāvanā nāk arī cimdiņš.

Bet, ja atgriežamies pie putām - tad tas, ko es varu teikt - tā ir PERFEKTAS! Pirmkārt tās ir pilnīgi DABISKAS, bez jebkādiem sintētiskiem savienojumiem, kas varētu nelabvēlīgi ietekmēt ķermeni vai vidi. Otrkārt (un galvenokārt) - tās STRĀDĀ!

Pirmkārt mani pārsteidza, bet man patīk, ka putām ir TŪLĪTĒJS rezultāts. Tas nozīmē, ka skaistu toni tās dod UZREIZ pēc uzklāšanas - tas gan ir tikai pagaidu efekts, jo pirmais brūnums noskalojas, taču apakšā pakāpeniski veidojas noturīgs, dabisks un zeltains tonis. Nemācēšu pateikt, cik stundās izveidojas noturīgs tonis, taču no rīta uzklājot putas, dienas beigās es izskatījos, kā pēc atvaļinājuma Maljorkā!
Lai gan vakarā dušā konstatēju, ka ūdens ir brūns, mans ādas tonis nebija mainījies, pēc tā spriežu, ka noskalojās tas brūnums, kas uzklājas no putu krāsas. Katrā ziņā no tā nav jābaidās - gluži pretēji, es biju ārkārtīgi priecīga, ka manas kājas tajā pašā mirklī izskatījās nevainojamas, pie tam tonis arī atvieglo uzklāšanu, jo ir perfekti redzams kur, cik daudz un kā ir uzklātas putas. 


Bildē var manīt, cik dabisks, viegls un vienmērīgs ir tonis - kreisā kāja ir apstrādāta ar putām, labā nav.

Uzklāšanai var izmantot cimdiņu, taču man gana ērti likās to darīt arī ar rokām - galvenais, pēc tam kārtīgi nomazgāt rokas un pirkstu starpas, lai nebūtu pārsteigumu!

Un rezultāts - perfekts, tonis skaists, noturīgs, dabisks, brūni zeltains (bez dzeltena vai oranža apakštoņa), āda nesmērē apģērbu (vismaz es neesmu novērojusi), un tas nav jāatjauno katru dienu - man pietiek reizi nedēļā, lai es izskatītos tā, it kā nepazītu SPF aizsardzību :D
Ja āda ir forši sagatavota - nav jāsatraucās arī par pleķiem vai švīkām,  jo putas klājas ļoti, ļoti labi, viegli un krēmīgi, pie tam arī mitrina ādu. Nu perfektas, man nav ne ko pielikt, ne atņemt! Es noteikti esmu atradusi savu IDEĀLO!

Paštonējošie pilieni


Tie ir causrpīdīgi pilieni ar zīdainu tekstūru, kurus iespējams sajaukt ar ikdienas ādas kopšanas līdzekļiem. Iedeguma toņa intensitāti var dozēt atkarībā no tā, cik pilieni tiek sajaukti ar krēmu, tādā veidā iespējams pielāgot toni, atkarībā no tā, vai vēlas vieglu tonīti pavisam gaišai ādai, vai intensīvāku, bet veselīgu iedegumu vasarai. 

Aktīvās sastāvdaļas: 
  • Dihydroxyacetone (DHA), iegūts no cukurniedrēm – visefektīvākā dabīgo paštonējošo līdzekļu sastāvdaļa. DHA rada ādā daudz izteiktāku toni, nekā ķīmiskie paštonējošie reaģenti.
  • Hialuronskābe ir dabīgi atrodama ikviena cilvēka ķermenī. Tā nomierina ādu un nodrošina intensīvu mitrināšanu, nepadarot ādu taukainu.
  • Glicerīns, iegūts no kokosriekstiem, palīdz ādā saglabāt dabisko mitrumu.
  • Gurķu ekstraktam piemīt gan mitrinošas, gan pretiekaisuma īpašības.
  • Aloe vera ekstrakts nodrošina daudzslāņu ādas aizsardzību, izveido mitrinošu slāni, kas, savukārt, aizsargā to no UV starojuma. Alvejas ekstrakts sastāv no vairāk nekā 160 noderīgiem komponentiem - aminoskābēm, vitamīniem un minerālvielām. Ekstraktam piemīt baktericīdas un bakteriostatiskas īpašības, tas stimulē asinsriti, palīdz ādai saglabāt mitrumu un samazina iekaisumu. Alvejas ekstrakta mitrinošās un mīkstinošās īpašības ir īpaši efektīvas novecojošai un pūtītēm pakļautai ādai, jo tai ir arī dziedinošs un reģenerējošs efekts, pateicoties īpašajai vielai, ko sauc par lignīnu. Tas palielina ādas elastību, palīdz mitrumu pārnest uz dziļākajiem ādas slāņiem un pastiprina ādas vielmaiņas procesus.
  • Nātrija hialuronāts (hialuronskābes sāls) piedalās kolagēna sintēzē, kas nepieciešama, lai saglabātu jauneklīgu un elastīgu ādu. Nātrija hialuronāts ir spēcīgs un neaizstājams komponents, kas nepieciešams, lai regulētu un uzlabotu dabisko ādas mitrumu.

Pilieni būs vairāk piemēroti sejas ādas kopšanai, jo lielus laukumus noklāt būs visai neekonomiski. Taču sejai pilieni der PERFEKTI. Pirmkārt tie ir krietni vieglāki kā putas, otrkārt, tie nedod toni uz reiz, bet pamazām un pakāpeniski. Tāpēc sākumā būs jāpalieto vairākas dienas pēc kārtas, lai redzētu pirmos rezultātus, kas, personīgi man, šķiet ļoti labs variants sejai, jo praktiski nav iespējams nošaut greizi. 

Pilienus ieteicams plaukstā sajaukt kopā ar dienas vai nakts krēmu un tādā veidā uzklāt uz ādas (iesaku izvēlēties vakaru, jo pa nakti jau būs iedarbojušies un no rīta jau būs tik tikko manāms tonītis). Taču kādu toni tas dod, būs iespējams pamanīt tikai pēc 3-4 lietošanas dienām. Savukārt, kad vēlamais tonis jau ir iegūts, pilienus var turpināt lietot reizi nedēļā, lai uzturētu iegūto intensitāti.

Kopumā es varu teikt, ka Ecooking jaunumi ir LIELISKI un noteikti mēģināšanas vērti! Ja lauzi galvu, ar ko sākt - iesaku roku ziepes ar skrubi un tonējošās putas. Domāju, ka arī Jums patiks :)

Kur meklēt? Veikalos Douglas (arī internetā www.douglas.lv), bet visizdevīgāk ecooking.lv, kur vienmēr būs kāda dāvaniņa, atlaide un paraudziņi.

Cenas:

Roku ziepes ar skrubi - 29,00 EUR | 500ml
Attīrošs skrubis sejai - 29,00 EUR | 125ml
Paštonējošas putas - 33,00 EUR | 200ml
Paštonējošie pilieni - 33,00 EUR | 30ml


Vairāk informāciju meklē ecooking.lv.


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru