21 jūlijs, 2020

Antipodes ® JAUNUMS - Baptise intensīvi mitrinošs gels uz ūdens bāzes

Antipodes ® ir fantastisks un patiesi vasarīgs JAUNUMS - Baptise intensīvi mitrinošs gels uz ūdens bāzes. Tas ir tik viegls, tik mitrinošs un tik vasarīgs, ka grūti pretoties.



Mitrinošā gela sastāvā ir slavenais manuka medus un Harakeke jeb Jaunzēlandes linu gels, kas apvienojumā ar mamaku melnās kokpapardes un hibiska ziedu ekstraktiem atbalsta šūnu atjaunošanos, nostiprina un aizsargā ādu. Bet svaigais rožu ziedu aromāts uzlabo garastāvokli. Āda jutīsies kā no jauna piedzimusi!


Gēlam tekstūra ir perfekta - tā ir viegla, uzsūcas zibenīgi un super mitrina, pamatā tas gan arī viss, bet ko vēl vairāk vajag vasarai - vai ne? Gēls gan sola arī šūnu atjaunošanos un ādas nostiprināšanu, bet to, diemžēl nomērīt ir gana grūti, lai neteiktu - neiespējami. 
Bet manai kombinētajai ādai, jo īpaši vasarā (bet pamatā jau visā gada griezumā), mitrināšana ir pirmā prioritāte, tāpēc sejas kopšanas rutīnas pamatā ir attīrīšana un mitrināšana un tikai papildus ir pārējais - barošana, atjaunošana utt.


Bet atgriežoties pie gēla - gribu vēl piebilst, ka tam ir viegls aromāts, mazliet ir jūtama roze, bet ne kā pamats - kopējā buķete ir mazliet īpatnēja. Godīgi teikšu, ka tā tekstūra un krāsa prasītos pēc riktīgi vasarīga un ziedoša aromāta, bet manām maņām tekstūra neiet kopā ar smaržu :D Bet tā kā aromāts nav spēcīgs vai uzbāzīgs - nesūdzos un kopumā man ļoti patīk.

Antipodes ® Baptise intensīvi mitrinošo gelu uz ūdens bāzes meklē Biotēkās vai bio.lv.
Cena - 43,90 EUR

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru