23 jūlijs, 2020

Lavera Beauty Protection - kosmētikas līnija ar jūras vīnogu un lotosa ziedu ekstraktiem

Vairāk kā pusotru mēnesi atpakaļ manā dabiskās kosmētikas plauktiņā un ikdienas sejas ādas kopšanas rituālā ienāca Lavera Naturkosmetik JAUNUMI - Beauty Protection līnijas produkti ar ekskluzīvām aktīvajām sastāvdaļām – jūras vīnogu un lotosa ziedu ekstraktiem. Līnijas produktiem piemīt spēcīga ādas aizsardzība pret nelabvēlīgo vides ietekmi un viegls anti-age efekts. Tā ir lieliska visiem ādas tipiem, tomēr vislabāk derēs tieši 30+ vecuma grupai.


Beauty Protection līnijā ir 3 produkti, kas nodrošinās ikdienas ādas kopšanas rutīnas pamatu – attīrošais līdzeklis emulsijas formātā, kā arī dienas un nakts krēmi. Līnijas lielākais trumpis ir dabiskā ikdienas aizsardzība no vides faktoru ietekmes (UV starojums, putekļi, brīvie radikāļi un pat ekrānu zilā gaisma), ko nodrošina īpašais Green Protection komplekss ar jūras vīnogu (fuks - jūras aļģu paveids) un lotosa ziedu ekstraktiem!


Lavera Beauty Protection attīrošā emulsija sejas ādai ar jūras vīnogu un lotosa ziedu ekstraktiem.


Attīrošā emulsija satur speciālu Green Protection kompleksu, kas pasargā un attīra ādu no apkārtējās vides piesārņojuma. Kompleksā esošais jūras vīnogu ekstrakts izlīdzina un nostiprina ādu. Lotosa ziedu ekstrakts aizsargā ādu no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes. Emulsija saudzīgi attīra ādu, to nesausinot, bet mitrinot. Rezultātā tā kļūst patīkami mīksta un elastīga.

Pieniņa tipa emulsija, kas viegli noņems gan ikdienas netīrumus, gan arī dekoratīvo kosmētiku. Tam ir viegla un maiga tekstūra, kas labi šķīdina taukus un ikdienas dekoratīvo kosmētiku, to droši var lietot gan sejas, gan acu zonas attīrīšanai. Tas nekož acīs, nekairina un nesausina jūtīgākās sejas zonas. Pēc attīrīšanas āda ir maiga, nav sausa vai savilkta. Ideāla izvēle ikdienas lietošanai.


Lavera Beauty Protection dienas krēms ar SPF10 un jūras vīnogu un lotosa ziedu ekstraktiem 


Dienas krēms satur speciālu Green Protection kompleksu, kas pasargā un attīra ādu no apkārtējās vides piesārņojuma. Tas visas dienas garumā pasargā ādu no UV staru un zilās gaismas ietekmes. Kompleksā esošais jūras vīnogu ekstrakts izlīdzina un nostiprina ādu. Lotosa ziedu ekstrakts aizsargā ādu no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes. Krēms ātri iesūcās ādā, mitrina to un padara elastīgu un mīkstu.

Patīkamas tekstūras, mitrinošs, aizsargājošs dienas krēms ar ļoti vieglu saules aizsardzību (SPF10), kas būs pietiekama ziemas periodam, taču noteikti ne vasarai. Taču krēms noteikti derēs arī vasaras periodam kā bāze - ādas mitrināšanai un aizsardzība, bet virsū noteikti jāklāj pamatīgāks saules aizsargkrēms. Taču runājot par tā kopjošajām īpašībām, gribu atzīmēt aizsardzību no zilās gaismas (jebšu ekrāna gaismas), kas ir ļoti vērtīgi šodienai, kad darbs ar datoru ir milzīga un neatņemama dzīves sastāvdaļa. Vispār šie vides faktori šausmīgi žāvē ādu (saule, vējš, ekrāna gaismas, utt.), tāpēc, manuprāt, kārtīgai aizsardzībai būtu jābūt ikdienas must-have! 

Kopumā krēms ir labs, viegls, mitrinošs, nepadara ādu taukainu vai smagnēju. Būs perfekts gan vasarai, gan ziemai.


Lavera Beauty Protection nakts krēms ar jūras vīnogu un lotosa ziedu ekstraktiem


Nakts krēms satur speciālu Green Protection kompleksu, kas pasargā un attīra ādu no apkārtējās vides piesārņojuma. Kompleksā esošais jūras vīnogu ekstrakts izlīdzina un nostiprina ādu. Lotosa ziedu ekstrakts aizsargā ādu no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes. Krēms nakts laikā intensīvi mitrina un atjauno ādas aizsargbarjeru, bagātina ādu ar antioksidantiem, kompensē ikdienas ādas bojājumus. Rezultātā āda ir daudz gludāka, mīkstāka un elastīgāka.

Nakts krēms ir pavisam mazliet biezākas tekstūras, līdz ar ko arī barojošāks, piepildošāks, taču joprojām pamatā paliek mitrināšana un aizsardzība. Nakts krēms ļoti labi izlīdzina ādas tekstūru, to piepilda, samazina sausuma radītās līnijas. Tas ādu padara ļoti maigu, gludu, patīkamu. Lietošana ir ļoti ekonomiska - tā pavisam nedaudz pietiks visai sejai un dekoltē. 


Ja vēlies dabisku, pārbaudītu un tiešām vērtīgu kosmētiku pa demokrātiskām cenām, tad Lavera noteikti būs īstā izvēle. Pārbaudīts. Iesaku!


Lavera kosmētiku meklē eko veikalā Lavandas, vai viņu interneta veikalā www.lavandas.lv.

Cenas:
Attīrošā emulsija - 8,90 EUR | 100ml
Dienas krēms - 15,90 EUR | 50ml
Nakts krēms - 16,90 EUR| 50ml

Vairāk par Lavera kosmētiku lasi te: Mana Pasaku Pasaule - Lavera.


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru