17 janvāris, 2015

The emu oil well

Pirms pāris dienām zīmīgi lasīju, ka austrāliešu izcelsmes aktrise Keitas Blanšetas skaistuma noslēpums ir emu tauki. Tajā brīdī es tieši nodomāju par savu iemīļoto acu krēmu no The emu oil well.

Ja kādu tas interesē - saturs:
Ingredients: Aqua, Emu Oil, Glycerin, Cocos nucifera, Butyrospermum Parkii, Cetearyl Alcohol, Aloe barbadensis, Cetyl Alcohol, Hyaluronic Acid, Retinyl Palmitate, Betaine, Tocopheryl acetate, Phenoxyethanol, Fragrance.

Īsti pat nezinu ko sola šī produkta ražotājs, bet zinu vienu - šis ir absolūts brīnumlīdzeklis :)
Sākšu no viena gala... Līdzeklis ir biezs un patrekns, tomēr tas ļoti viegli klājas un acu zonai vajag pavisam nelielu daudzumu (tādēļ un arī higiēnisku apsvērumu dēļ, es šo krēmu mēdzu pārvietot no šī simpātiskā trauciņa uz parastu airless trauciņu - esmu jau iepriekš minējusi, ka man nepatīk bāzt pirkstus krēma burciņa - un te nevajag neko stāstīt par roku mazgāšanu). Krēmu lietoju tikai vakarā, jo - ja to lieku no rīta, man ķep ciet acis (es nezinu kā lai to vēl paskaidro) - katrā ziņā sajūtas nav foršas. Bet uz nakti - ir ideāli. Maigā āda ir pabarota, mitrināta un no rīta tā ir tvirta, starojoša. Kopš es sāku lietot šo acu krēmu - esmu ieguvusi arī kuplākas skropstas (tā jau man tās ir švakas, bet senāk bija vēl bēdīgāk). Šo krēmu es lietoju jau ļoti ilgi (šis man ir n-tais iepakojums) un tuvākajā laikā neko mainīt neplānoju.

Pērku feelunique.com - pastāvīgā cena 10,47 EUR (dažkārt uz atlaidēm var dabūt lētāk - to parasti arī mēģinu noķert).

Ir mēģināts?

Z!

2 komentāri:

  1. Interesants produkts, ir vēlme pamēgināt ;) Es kaut ka esmu sava ideālā acu krēma meklējumos.. un tā jau no 25 gadiem :D ( man 31) .. cerēsim, ka šis būs īstais, heh, varbūt vienīgais ;))

    sieviskiba.blogspot.com

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru