20 maijs, 2015

Made in LV: Hialuronskābes serums ar koenzīmu Q10

Šodien manu prožektoru gaismās nonācis pašmāju ražotāja Liga Nature SPA pēdējais jaunums - Hialuronskābes serums ar koenzīmu Q10.
Kādu laiciņu atpakaļ esmu dalījusies savās domās par vecāko brāli - Hialuronskābes serumu ar Urea.
Jaunumam, spriežot pēc sastāva, klāt nācis vēl koenzīms Q10 un pamainījušās sastāva proporcijas.
Ražotājs:
Hialuronskābe ir viens no spēcīgākajiem līdzekļiem ādas jaunības un skaistuma saglabāšanā. Tā padara ādu mīkstāku, mitrina, mazina esošās un novērš jaunu krunciņu rašanos, paātrina ādas atjaunošanās procesus. Klīniskie pētījumi ir pierādījuši, ka tā dziedē brūces un samazina vecu un jaunu rētu redzamību, ko izraisa pinnes rētas vai traumas. Savukārt Q10 komponente nodrošina ādai īpašu mitrināšanu, gludumu un elastību, kā arī darbojas kā ādas aizsargbarjera pret ārējās vides kairinājumu. Bez iepriekš minētā, sastāvā iekļautas arī tādas augstvērtīgas aktīvās vielas kā:

  • Damaskas rozes hidrolāts, kas izceļas ne tikai ar sievišķīgi burvīgu aromātu, bet arī ar lieliskām ādu kopjošām, mitrinošām, ādas elastību un tvirtumu atjaunojošām īpašībām. 
  • Damaskas rozes ēteriskā eļļa, kurai piemīt ne vien nomierinošs aromāts, bet arī pretiekaisuma, pretvīrusu, baktericīdas un savelkošas īpašības.
  • Augu glicerīns, kas ādai rada aizsargslāni un notur mitruma līmeni ādā, neļaujot ādai tikt apdraudētai ārējās vides apstākļos. 
Produkta sastāvs ir iepriecinošs - ja var ticēt etiķetei - nekādu parabēnu un viss tikai ekoloģisks, pie tam roku darbs. 
Pats produkts ir vieglas konsistences, pašķidrs, caurspīdīgs gēls. Tas poras neaizsprosto, neatstāj ne plēvītes ne lipīguma sajūtu. Īsumā varu teikt, ka arī šis produkts (gluži kā tā vecākais brālis) strādā teicami – mitrina un nogludina ādu, un manā gadījumā – vairāk neko arī nevajag, jo īpaši, laikā, kad apkures sezona ir beigusies. Pie tam tas tērējas ļoti ekonomiski - lietojot divas reizes dienā, kopš marta notērēta ~1/3.

Cena: Salonā Līga, vai salona e-veikalā - 13,20 EUR, "SekoEko" veikaliņā/interneta veikalā - 14,50 EUR. Varbūt ir pieejams vēl kādā veikaliņā - neesmu manījusi, bet neesmu jau arī īpaši meklējusi.

Sveicieni!

Atkāpei:
Pagājušajā nedēļā, pēc ilgāka laika, atkal baudīju skaistumkopšanas procedūru Valmieras SPA salonā „Līga”. Jau bija piemirsies, cik ļoti man šis salons patīk – atmosfēra relaksējoša, kosmetoloģe (pie kuras vienmēr eju) – brīnišķīga: darbs tiek izdarīts ļoti labi - par to vispār nevar būt ne runas, un tāpat vienmēr painteresējas kā iet, sūta sveicienus mammai un ieteica man šādus tādus produktus ādas stāvokļa uzlabošanai.
Būtu es biežāk dzimtajā pusē – dotos uz salonu katru nedēļu – kaut vai foršās atmosfēras dēļ vien. Dāmas, ja jums sanāk būt Valmierā un ir brīvs brīdis - rekomendēju :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru