21 novembris, 2014

Made in LV: Hialuronskābes serums ar Urea

Dāmas, ja sanāk iegriezties Valmieras pusē - rekomendēju aizstaigāt līdz SPA Salonam Līga (Rīgas iela 7, Valmiera). Varbūt sirsniņā un arī maisiņā iekritīs kaut kas no salona piedāvātās kosmētikas.
Manā somiņā iekrita Hialuronskābes serums ar Urea. Ilgi meklēju kādu alternatīvu Drogu piedāvātajam DNC  hiāluronskābes gēlam. Un kas meklē - tas atrod.
Manuprāt, ļoti izdevies iepakojums - elegants, higiēnisks (airless trauciņš) un ērts.

Īsumā ražotājs par krēmu saka: Tas dziļi mitrina sejas ādu, ir lielisks novecošanās aizkavēšanas līdzeklis, vieglas konsistences līdzeklis, kas ātri iesūcas ādā, padarot ikdienas sejas kopšanu vēl ērtāku.
Salona mājas lapā ir pieejams arī garais apraksts - šoreiz to necitēšu. Ja ir interese - ar produkta aprakstu var iepazīties šeit.


Sastāvs viss dabīgs (vismaz tā salons sludina un arī uz etiķetes nekas vairāk neparādās).
Mans rezumē:
Serums ir šķidras konsistences gandrīz caurspīdīgs gēls. Ar patīkamu, bet diezgan intensīvu rožu smaržu (subjektīvi - smarža man patīk). Produktu uzklājot uz sejas - smarža ir jūtama un tā kādu laiciņu saglabāsies, bet noteikti ne ilgāk kā pārdesmit minūtes. Serums klājas viegli un iesūcas zibenīgi - neatstāj nekādu lipīguma vai taukainuma sajūtu. Lai mitrinātu visu seju nepieciešams vien trīs nelieli pilieni seruma. Lietoju vien nedēļas garumā - bet tas man ir ļoti iepaticies un nokļuvis mīluļu saraksta augšgalā. Tā vien šķiet, ka tas iekritīs arī kādai no manām mīļajām dāmām Ziemassvētku dāvanu maisiņā :)

Atkāpei - nevaru saprast vai no šī seruma - vai dabīgā medus/smiltsērkšķu maskas - bet man nakts laikā pazuda arī apsārtums no nejaukajām pumpām, kas mani piemeklējušas mainoties sezonai.

Iegādes iespējas: Salonā Līga (adrese norādītā ziņas sākumā), vai salona e-veikalā, kā arī Valmieras "SekoEko" veikaliņā Rīgas ielā 32.
Cenas: Salonā: 13,20 EUR, Ekoveikalā 14,50 EUR.

Brīnišķīgu dienu,
Z!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru