11 septembris, 2015

Putojošie mazgāšanas līdzekļi sejai

Sveiki, mīļie!
Tā kā esmu putojošo sejas ādas attīrošo līdzekļu fane - sapratu, ka manā vannas istabā ir iezadzies krietns pulciņš dažādu dziļi attīrošo līdzekļu.

Šodien pavisam īss un konstruktīvs salīdzinājums.


  • Himalaya Herbals attīrošā nīma želeja sejai. Labi attīra, nekož acīs, tomēr mazliet savelk ādu. Kopumā patīk.


  • Himalaya Herbals attīrošās nīma putas sejas mazgāšanai. Attīra pamatīgi, tik pat pamatīgi sausina un savelk arī ādu. Ilgu laiku bija noliktas plaukta dziļākajā stūrī. Izvilku pēdējās iespējas došanai. Iepriekš ne pārāk patika - redzēs vai būs kas mainījies.


  • Avon Anew clean sejas mazgājamā želeja. Labi attīra, nekož acīs, ādu nevelk. It kā patīk, bet līdz galīgajam verdiktam vēl kāda nedēļa jāpalieto.


  • Vichy Pureté Thermale Fresh cleansing gel. Labi smaržo, labi attīra, nekairina ādu, nesausina, nekož acīs. Patīk, patīk!


  • MOSSA attīrošās krēmputas ar jāņogu AHA augļskābēm. Ļoti maigas - stingri krēmīgas, ar fantastisku atsvaidzinošu aromātu, labi attīra, nevelk un nesausina. Bonusa punkts par EKO. Absolūts mīlulis! 

  • Ja man būtu jāatstāj tikai viens - paliktu MOSSA krēmputas.

    Bez šiem gēla/putu līdzekļiem man ir arī divi ziepju gabaliņi - Bioderma un Dr. Wolff Dermowas.
    Ko tur noliegt - man patīk pamatīga attīrīšana.

    Lai forši!

    6 komentāri:

    1. izklausās, ka tev nav alerģiska āda :) Es vel neesmu atradusi lielāko favorītu šajā grupā, principā, atzīsos ka lietoju skaistumkastīsu testerus - ādas attīŗošos, putojošos līdzekļus. Acīs ir iekritis putojošais l'occitane, liekas samērā labs

      AtbildētDzēst
      Atbildes
      1. Jāsaka - tiešām nevaru sūdzētie par jūtīgu vai alerģisku ādu. Man tā vairāk ir problemātiska (un taukaina), ja to kārtīgi netīru - metas pumpas kā prieks.

        Dzēst
    2. Esmu arī Mossa putu fane, lietoju jau trešo iepakojumu. Agrāk ir lietotas arī Himalaya putas, tās ļoti savilka ādu. Himalaya želejai bija paraudziņš, bet tā smarža nepatika un mazliet savilka seju.

      AtbildētDzēst
      Atbildes
      1. Mossa ir fantastiskas. Domāju, ka tajā brīdi, kad būšu tikusi galā ar šiem iepakojumiem - godīgi izlietojot vai izmetot. Noteikti pirkumu saraksta augšgalā būs Mossa krēmputas. Redz, Himalaya putas laikam tendenciozi savelk ādu .. ne man vienai.

        Dzēst
    3. man arī taukaina āda, taču apkures sezonā kļūst par kombinēto, tapēc tos stiprākos līdzekļus atstāju vasarai, bet ziemai ņemu ko maigāku.
      himalaya ne tikai sausinaja, bet... arī aktivizeja vairāk tauku izdalīšanos. kā pārstāju to lietot, tā viss atkal normali. man bija miniatūra, ko drogas deva dāvanā.
      mans totālais favorīts ir vichy normaderm, taču ir ļoti agresīvs un ne visām patīk. kad to lietoju, poras ir ideāli attīrītas un par pumpām vispār aizmirstu. ļoti līdzīgs sastāvs skābju ziņā ir garnier pure active, bet ne tik labs, maigāks. šobrīd to lietoju un atkal poras tīras. abos sastāvā saliclylic acid, citric acid.
      ja mossa ir skābes, tad noteikti būs līdzvērtīgs. vēl neesmu mēģinajusi. iekabināšu wishlist-ā

      AtbildētDzēst
      Atbildes
      1. Mossa sastāvā ir skābes, bet pH stripi norāda, ka tā skābums ir neliels (ap 5). Ne vichy normaderm, ne garnier pure active gan nav mēģināts.

        Dzēst

    Ievadiet komentāru