19 jūlijs, 2016

Dermosil vasaras labumi

Vasaras sākumā man atnāca Dermosil paciņa ar vasaras labumiem. Beidzot viss izmēģināts un varu padalīties ar savām domām par tiem.


Paciņas sastāvā bija atrodami alvejas želeja, SPF 50 + saules aizsargkrēma zīmulītis, Dermosil Fresh! peel-off maska, sport&beach kosmētikas bāze ar SPF 20, sport&beach nagu laka un pērlīšu izgaismotājs, paciņā bija arī Dermosil nature sērijas šampūns un balzams, par kuriem nesen stāstīju.

Sākšu ar vienu no vasaras must-have produktiem: Sun Protection Stick SPF 50+


Zīmulītis ir iepakots gluži tādā pašā iepakojumā kā līmes zīmulīši vai arī kā milzīga lūpu krāsa (skatāmies kā gribam). To ir ērti lietot uz sejas (vaigi, lūpas, deguns) vai nelielām ķermeņa zonām, kur nepieciešama rūpīgāka aizsardzība. Šis formāts sejai, plecu galiem un citām nelielajām, bet sargājamajām zonām ir ļoti ērts. Tāpat to ir ērti iemest somiņā, jo īpaši, ja jādodas garākā pārgājienā un katrs grams somā ir nozīmīgs.
Krēms nodrošina aizsardzību gan pret saules UVA, gan UVB stariem.
Aizsardzība ir kā pieklājas, iepakojums ir ērts, bet vienīgais, kas man nepatīk - krēms ir diezgan taukains (jo sastāvā atrodams bišu vasks un šī sviests) - līdz ar to mana jau tā taukainā T-zona ne pārāk priecājās. Uz ķermeņa - nekādas problēmas un mazliet treknāks sastāvs netraucē.

Otrs vasaras must-have: alvejas želeja.


Atkāpei jāpiebilst, ka manā kosmētikas skapītī ir nu jau trīs dažādu ražotāju alvejas želejas - tās lielākoties izmantoju kā nomierinošu un atvēsinošu līdzekli pēc sauļošanās. Esmu lasījusi, ka iesaka alvejas želeju sasaldēt un tad to, pēc saules peldēm, lietot kā īpaši atvēsinošu līdzekli. Taču alvejas želejai ir vēl daudz un dažādi pielietojumi - to var lietot kukaiņu kodumu vietu nomierināšanai, ādas mitrināšanai, ādas nomierināšanai pēc skūšanās vai epilācijas, alveja dziedē brūcītes, tādēļ tā derēs arī sakairinātas vai nobrāztas ādas kopšanai. Gan jau ka ir vēl kādi pielietojumi, par kuriem es nemaz nenojaušu.
Īpatnēji ir tas, ka visas līdz šim lietotās alvejas želejas uz ādas atstāj viegli lipīgu slānīti, bet tas pazūd līdzko želeja ir pilnībā uzsūkusies un nožuvusi. Un ilgi tas nav jāgaida.

No ķermeņa kopšanas - pie sejas kopšanas: Dermosil Fresh! peel-off maska.


Jāsaka, ka man patīk šīs peel-off maskas, kuras nožūstot izveido viegli noņemamu plēvīti. Šādas maskas man ir bijusi no Himalaya un mājās ir vēl viena no eBay dzīlēm.
Maska sola attīrīt ādu un noņemt atmirušās šūniņas. Teikšu tā, ka nekāds super efekts no maskas gan nav, taču āda jūtas tīrāka un poras vismaz uz mirkli šaurākas. Tā kā reizi pa reizei paniekoties ar šo man patīk.

Tālāk šis tas no dekoratīvās kosmētikas: sport&beach kosmētikas bāze ar SPF 20


Šī ir noderīga lieta tiem, kas mīl klāt make-up itin visur - arī dodoties zaļumos un pie ūdeņiem, jo pirmkārt tas sagatavo ādu kosmētikas uzklāšanai un otrkārt tam ir SPF 20, kas nodrošinās to, ka āda neapdegs saulītē.
Ražotājs ir norādījis, ka krēms ātri iesūcas un āda iegūst matētu virsmu, bet par to otro es nevarēšu piekrist, jo īsti matēta āda gan nepaliek. Bāze paildzina kosmētikas noturību un nodrošina vienmērīgāku klāšanos, tomēr es esmu vēl savas ideālās kosmētikas bāzes meklējumos.

Turpinot par dekoratīvo kosmētiku - pērlīšu izgaismotājs, jeb pūderis ar gaismas atstarojošām daļiņām (kā to ir nosaucis ražotājs).


Ar šo ir tā, ka saņemot paciņu un ieraugot šo izgaismotāju, šķita, ka te ir bumbiņās savelti krītiņu un kādas tur vēl izgaismojošās daļiņas. Par ko jūs runājat. Neapmierināti noliku to malā un pat nepamēģināju. Kad biju nomierinājusies (ja tā varētu teikt), beidzot pieķēros šim pūderim - un, klausies, izrādās tīri lietojams produkts. Lai gan tonis izskatās pilnīgs krītiņš bez mirdzošajām daļiņām - uzklājot uz ādas tas piešķir ļoti piemīlīgu svaigumu un saulītē pavisam vieglu mirdzumu. Pats bāzes produkts uz sejas ir gandrīz nemanāms - pavisam nedaudz gaišina ādas toni, paliek vien sīki mirdzumiņi. Līdz ar to, tas uzklāts virs vaigu kauliem, zem uzacīm un uz deguna izskatās pavisam šiki.
Vienīgais mīnuss - pērlītes ir diezgan drupanas un ar laiku noteikti no pērlītēm būs pāri palicis pulveris.
Tā kā - sākotnēji nenovērtēts, šobrīd kļuvis par vienu no maniem mīļākajiem izgaismotājiem.

Turpinot ar dekoratīvo kosmētiku - sport&beach nagu laka.


Pirmajā mirklī varētu šķist, ka tik rozā nagu laka nebūs tas īstais, ko klāt uz nagiem, tomēr biju pārsteigta, cik labi tā izskatās. Nagu laka klājas viegli, 2 kārtās ir pilnīgi pieklājīgs klājums. Arī noturība ir laba ~ 4 dienas, pie manām aktivitātēm ir gana labi. Domāju, ka piedāvāt tirgū tikai vienu nagu lakas toni noteikti nav pareizais risinājums, bet varbūt ar laiku ražotājs ieviesīs vēl kādus toņus.

Un tad vēl bonusā aukstuma soma, kur to visu salikt.


Vasarai ideāli - iekšā atvēsinātu dzērienu, augļus un kosmētiku, kuru nekad nav vēlams pārkarsēt, un aiziet jūriņā.

Cenas mājas lapā:
Saules aizsargzīmulītis 5,90 EUR
Alvejas gēls 3,60 EUR
Peel-off maska 4,30 EUR
Kosmētikas bāze 5,90 EUR
Pērlīšu pūderis 8,90 EUR
Nagu laka 3,90 EUR

Gaidu atgriežamies vasariņu, lai var šo visu likt lietā :D

2 komentāri:

  1. Kopumā izskatās, ka visas ir foršas lietiņas ar ko papildināt kosmētikas krājumus. :)
    Forši, ka arī cenas nav no tām lielajām :) Neko no Dermosil vēl neesmu mēģinājusi, bet noteikti to darīšu! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir lietas, kas man ne ārāk iepriecinājušas, bet ir pasūtītas tiešām foršas lietiņas.
      Bet tiešām ir vērts pamēģināt un īpaši iesaku eko līniju.

      Dzēst

Ievadiet komentāru