01 jūlijs, 2016

Lancôme Énergie de Vie

Meklē labu kaut ko vieglu, kaut ko mitrinošu un kaut ko patiesi labu vasarai? Tad Tev noteikti ir vērts skatīties Lancôme Énergie de Vie sērijas virzienā.


Lai gan Énergie de Vie sērija tika laista klajā kā Lancôme pavasara jaunums - man šķiet, ka vasara šai sērijai ir pats piemērotākais gadalaiks.
Sērijā ietilpst trīs produkti: mitrinošs losjons, serums un nakts maska, bet manā rīcībā ir pēdējie divi - un par tiem arī pastāstīšu vairāk.

Lancôme Énergie de Vie The Liquid Care: losjons – serums – krēms – visi vienā.
Tā kā man labpatīkas produktus apsaukt konkrētā vārdā ne vien apmierināties ar apzīmējumu "ādu mitrinošs līdzeklis" - tad šo es saukšu par serumu, jo tā struktūra, īpašības un formula vairāk līdzinās serumam.
Pirmkārt Énergie de Vie sērija pamatā ir paredzēta ādas mitrināšanai un enerģizēšanai - līdz ar to arī serums ir ultra viegls un mitrinošs - tas ir kā klāt ūdeni uz ādas un justies fantastiski. Serumu rekomendē lietot vienu dozatora devu. Es gan lieku vairāk un klāju gan uz sejas, gan dekoltē. Bet principā sejai ar vienu devu būs pilnīgi pietiekami, jo serums klājas ļoti viegli un pietiekami mitrina arī ar vienu dozatora devu. Serums uzsūcas ļoti ātri un ļoti labi mitrina ādu, atjaunojot tai enerģiju un dzīvīgumu. Pēc seruma pat neprasās krēms, taču domājot par SPF aizsardzību tomēr klāju dienas krēmu vai BB krēmu ar saules filtru.
Katrā ziņā šis ir mans šī brīža serumu favorīts un vasaras must-have produkts, jo mana kombinētā āda vasarā no krēmiem mēdz sākt spīdēt, tādēļ šajā gada laikā izvēlos vieglāku kosmētiku. Ne velti šis ir arī viens no 10 interesantāko maija jaunumu raksta dalībniekiem.

Un otrs manā rīcībā esošais Énergie de Vie sērijas produkts ir The Overnight Recovery Sleeping Mask travel-size izmērā.
Masku paredzēts lietot uz nakti - uzklājot kā parastu krēmu un ļaujot tai iedarboties nakts laikā. Maskas konsistence ir ļoti viegla, lai gan tekstūra ir mazliet vaskaina - bet to nevar pamanīt kamēr nav sākti kosmētiskie eksperimenti (masku nelielā trauciņā mēģināju sajaukt ar BBFactory tīrajām augļskābēm un principā tas nebija iespējams - augļskābes smukās bumbiņās ripo nost) :D Bet normāli masku klājot uz sejas tā ir ļoti viegla un uz ādas uzvedas gluži kā hidrogēls - tādēļ pat nenojautu, ka būs problēmas piemaisīt AHA.
Maska ādu atsvaidzina un mitrina, kā arī samazina noguruma pēdas. Masku rekomendē lietot 2-3 reizes nedēļā un tā kā tā klājas gana viegli - pat mazie 15ml pietiek krietni ilgam laikam.

Iegādāties var Douglas un Stockmann, cenas:
Lancôme Énergie de Vie The Liquid Care 30 ml - 40,49 EUR un 50ml - 60,99 EUR
Lancôme Énergie de Vie The Overnight Recovery Sleeping Mask pilnais iepakojums 75ml 69,99 EUR

Brīnišķīgu dienu un saulainas brīvdienas, mīļie!

4 komentāri:

  1. tieši šodien dabūju šim serumam paraudziņu - noteikti arī izmēģināšu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā - serums ir mans vasaras favorīts. noteikti iesaku - ir tās cenas vērts :)

      Dzēst
    2. Nedaudz neuzticos Lancome kosmētikai, jo sanāca daudz vilties šis firmas dekoratīvajā kosmētikā :(

      Dzēst
    3. Līdz Lancome dekoratīvajai kosmētikai pagaidām neesmu tikusi (ja neskaita nagu lakas)

      Dzēst

Ievadiet komentāru