05 janvāris, 2018

Catrice jaunumi

Sveiciens Jaunajā gadā! Ir vēl viens brīnišķīgs gads pavadīts un lūkosim, ko mums piedāvās 2018tais.

Catrice regulāri piedāvā dažādas limitētās kolekcijas un jaunus produktus, tādējādi regulāri mainot un papildinot sortimentu. Tieši tādēļ man šis zīmols ļoti patīk: jaunumu ir daudz un bieži un, zinot, cik kosmētika ir kvalitatīva, ar prieku iepazīstu zīmola jaunumus.

Tādēļ šodien pastāstīšu par dažiem produktiem no pēdējiem Catrice jaunumiem.


Pērnā gada pašās beigās Catrice klāstu papildināja ar divām limitētajām kolekcijām - romantisko Kaviar Gauche kolekciju, un gluži pretēju - mirdzošo un trakulīgo gadumijas kolekciju Dazzle Bomb. Dažādas kolekcijas un dažādi stili, bet apvienošu tos vienā rakstā, jo jaunumu šoreiz ir gana maz :)

Tādēļ sākšu uz romantiskās nots - ar maniem jaunumiem no Kaviar Gauche limitētās kolekcijas.
Kaviar Gauche limitētā kolekcija ir neliela - tajā pieejamas četras otas, otu somiņa, acu ēnas un izgaismotājs. Manā rīcībā ir acu ēnu palete un izgaismotāja otiņa.

Acu ēnu palete.


Acu ēnu palete ir radīta maigā miesas krāsas un brūno toņu gammā. Toņi ir miksēti - mirdzoši ar matētiem, lai svētku grimu varētu radīt pēc iespējas dabiskāku un maigāku. Tumšie toņi ir skaisti un gana izteiksmīgi, toties gaišais ir neuzkrītošs miesas krāsas tonis, kas piešķirs vien nelielu mirdzumu. Ar paleti nevarēs iegūt izteiksmīgu grimu, drīzāk dabisku, jeb nude make-up. Bet pašas ēnas ir gana labas, nav putekļainas vai ļoti pūderīgas, klājas labi un arī noturība ir laba. Lielākais pluss ir skaistais noformējums un pieklājīgā cena :)

No otiņām man ir izgaismotāja ota.


Otiņas ir ļoti skaisti noformētas un no Catrice, šīs skaitās profesionālās. Otiņas kvalitāte ir laba - tā ir sintētiskajiem sariņiem, kas ir gana maigi, taču arī pietiekami stingri, lai otiņa saglabātu savu formu. Otiņa lietojot nedeformējās un sariņi ārā nekrīt. Īstenībā pagaidām šī ir viena no labākajām vēdekļveida otiņām.

Visbeidzot - ķermeņa mirdzums no Dazzle Bomb kolekcijas.


Kā jau minēju - Dazzle Bomb ir mirdzumi un gliteri gadumijai, vai arī tām dāmām, kam patīk gliteri ikdienā vai svētku reizēs. Šīs fluīds ir uz eļļas bāzes veidots, ar maigiem mirdzumiem. Paredzēts lietošanai gan uz sejas, gan ķermeņa. Fluīda bāzes tonis ir neitrāls (es pat teiktu - caurspīdīgs) un mirdzumi ir diezgan neuzkrītoši. Līdz ar to šis būs lielisks ļoti viegli mirdzošam efektam. Ja ir vēlme pēc pamatīgiem gliteriem, tad šim nolūkam Catrice piedāvā gliteru putekļus.
Fluīds ir iepakots patiešām skaistā stikla burciņā, bet jārēķinās, ka pie neveiksmīgāka kritiena, iepakojums var saplīst. Tā es, fluīdam krītot uz flīzēm, esmu ieplēsusi savu burciņu.


Te arī swatch.



Tādi, lūk šoreiz jaunumi no Catrice.

Jaunumus meklējiet veikalos Drogas, jo limitētās kolekcijas drīz pazudīs no sortimenta.
Cenas:
Acu ēnas - 6,29 EUR
Izgaismotāja otiņa - 5,19 EUR
Mirdzuma fluīds - 7,25 EUR

Lai skaista diena un fantastiskas brīvdienas!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru