26 janvāris, 2018

Organix Cosmetix olīvu un sāls skrubis

Nesen stāstīju par Organic Ocean acu krēmu un to, kā zīmolu biju noturējusi par Organix Cosmetix. Tad nu šoreiz par īsto un vienīgo Organix Cosmetix un olīvu sāls skrubi no tā.


Organix Cosmetix ir ģimenes uzņēmums no Izraēlas, taču kosmētika ir ne tikai ekoloģiski sertificēta pēc Eiropas standartiem, bet arī efektīva un budžetam draudzīga. Organix Cosmetix ir eleganti iepakota un diezgan plaši pieejama Latvijas eko veikaliņos, interneta veikalos un šur tur arī aptiekās.

Bet tagad - par pašu skrubīti.


Organix Cosmetix olīvu eļļas sāls skrubis ir ķermeņa skrubis uz eļļas un sāls bāzes. Tieši tāds, kādi man patīk vislabāk :) Skrubīša sastāvs ir ārkārtīgi vienkāršs - jūras sāls, kas nācis no Nāves jūras iegulām, olīveļļa, apelsīnu un citronu ēteriskās eļļas un E vitamīns. Un viss - tieši tik vienkāršs un nepārspīlēts ir tā sastāvs.
Runājot par iedarbību - skrubītis ir diezgan smalks, bet gana abrazīvs lai būtu patīkams ķermenim. Lai gan sastāvā ir eļļas un nav emulsifikatoru, ar siltu ūdeni tas noskalojas labi, āda nepaliek taukaina vai lipīga. Toties pēc skrubīša āda ir maiga un samtaina.

Skrubīši ir tā lieta, kas man nekad neuzkrājās. Man var būt 7 dažādi šampūni, bet skrubis būs palicis pēdējais :) Un šis ir viens foršs skrubis ikdienas lietošanai, jpo īpaši aukstajā sezonā, kad ādai prasās īpaši bagātīgu kopšanu.

Iegādāties Organix Cosmetix var Biotēkā, Lavandas eko veikalā, 1.a interneta veikalā un, ja nemaldos, Europatiekās.

Cena skrubim 11,20 EUR (lavandas eko veikalā). Tilpums - krietni lieli 420 g.

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru