30 maijs, 2018

Annemarie Börlind sejas eļļa un divfāžu līdzeklis ar hialuronskābi

Šodien ārā pamatīga vasara - saulīte lutina un tāds foršs mieriņš mūsu pagalmā. Pati sev apzinos, ka esmu telefonu cilvēks un man diezgan daudz sanāk laika pavadīt telefonā - tas nozog manu laiku, bet vai zinājāt, ka ekrānierīču izstarotā zilā gaisma kaitē arī mūsu ādai? Nu, lūk, Annemarie Börlind ir radījis seja eļļu, kas īpaši piemērota ādas aizsargāšanai no zilajām gaismām. Par īpašo sejas eļļu un lielisko hiāluronskābes serumu tad šodien arī stāsts.


Izslavēju jau sejas eļļu, bet, sākšu ar divfāžu fāžu līdzekli sejai ar hiāluronskābi, kas ir īsts glābiņš manai dehidratētajai ādai.


Divfāžu līdzekļa aktīvās vielas ir sarkanās aļģes un hiāluronskābe. Sarkanās aļģes stimulē dabīgās hiāluronskābes izstrādi ādā, efektīvi un ilgstoši to piepildot ar mitrumu. Kombinācijā ar alveju un dziļavota ūdeni, augu izcelsmes hiāluronskābe (iegūta no sniega sēnes), intensīvi mitrina un piepilda ādu.
Divfāžu līdzekļa leitošana ir pavisam vienkārša - to nepieciešams kārtīgi sakratīt pirms lietošanas, lai sajauktu 2 aktīvos komponentus, kas ļauj līdzeklim iegūt optimālu kopjošu efektu. Uzklāt uz attīrītas ādas no rīta un vakarā. Ja nepieciešams, kopšanu var papildināt ar savam tipam atbilstošu dienas vai nakts krēmu.


Lūk, šeit arī redzams kā divfāžu līdzeklis sajaucās radot īpaši kopjošu, nebaidīšos teikt, serumu. Divfāžu līdzeklis ir paredzēts dehidratētas ādas kopšanai, kur sastāvā esošā hiāluronskābe intensīvi mitrina ādu, piepilda un reģenerē to. Divfāžu līdzekli lietoju divas reizes dienā - rītos un vakaros. Un, lai gan tas ir viegli eļļains, jo viena no fāzēm ir uz eļļas bāzes, tas lieliski uzsūcas, mitrina ādu un nogludina to. Un, lai gan man ir kombinēta āda ar taukainu T-zonu, tā ir arī dehidratēta, tāpēc šis līdzeklis man ir īsts glābiņš.

Un otrs ir Annemarie Börlind  jaunums - 3in1 eļļa sausai un prasīgai sejas ādai.


Eļļas aktīvās vielas ir vērtīgās augu eļļas un samtenes ziedu ekstrakts. Barojošās augu eļļas - Inku zemesriekstu omegas eļļa, kahai riekstu eļļa un Himalaju ķiršu eļļa stiprina dabisko ādas aizsargbarjeru un piešķir tai elastību. Savukārt samtenes ekstrakts aizsargā ādu pret ierīču izstarotās zilās gaismas kaitīgo radiāciju. Zilā gaisma no mobilajām ierīcēm, televizoriem un redzamās gaismas bojā šūnas un veicina ādas novecošanos. Redz, izrādās, ka ekrānierīču lietošana ne vien bojā redzi, sasprindzina kala muskulatūru, bet arī mūsu ādai liek izskatīties pēc rozīnītes.
Ražotājs eļļu rekomendē lietot no rītiem un vakaros, uzklājot 2-3 pilienus eļļas. Pēc eļļas var klāt arī ierastos kopjošos līdzekļus, ja jūtās, ka ir tāda nepieciešamība. Teikšu kā ir - manai ādai eļļa ir pa treknu, tāpēc no rītiem to nelietoju, jo tā pastiprina jau tā krietno spīdumu T-zonā. Toties vakaros - nakts krēms vietā tā ir lieliska, jo kārtīgi kopj ādu, to pabaro un atjauno. no rītiem āda ir fantastiska - maiga un gluda un ceru, ka vakara klātās eļļas iedarbība ir ilgstošāka un palīdz pret ekrānu zilās gaismas ietekmi arī dienas laikā. Šo, protams, pārbaudīt ir grūti - tā ir ilgstoša iedarbība. Cerams,  pēc gadiem man āda teiks paldies, ka esmu izvēlējusies šo eļļu savā kosmētikas plauktiņā.

Visai Annemarie Börlind kosmētikai ir dermatoloģiski testēta efektivitāte un saderība ar ādu. Kosmētikai ir EcoControl sertifikāts un tā ir bez parabēniem, silikona, minerāleļļas un sintētiskiem konservantiem. Vēlreiz un vēlreiz pierādās, ka Annemarie Börlind kosmētika ir brīnišķīga, tā lieliski sader ar ādu un nodrošina ādas vajadzības ar dabiskām sastāvdaļām. Kosmētika ir tiešām fantastiska un katra iztērētā centa vērta.


Annemarie Börlind kosmētiku var nopirkt Lavandas eko veikalos un viņu interneta veikalā.

Cenas:
Divfāžu līdzeklis ar hiāluronskābi - 21,80 EUR
3in1 eļļa sejai - 34,50 EUR


Vai esi ko pamēģinājusi no Annemarie Börlind kosmētikas?

Lai skaista diena!


2 komentāri:

Ievadiet komentāru