22 maijs, 2018

Sante dabiskā dekoratīvā kosmētika

Jau kādu ilgāku laiciņu manā dekoratīvās kosmētikas kastītē guļ pāris labumi no Sante dabīgās dekoratīvās kosmētikas. Vai dabīgā dekoratīvā kosmētika var būt konkurētspējīga? To uzzināsi rakstā.


Pēdējā laikā esmu ļoti iecienījusi dabīgo vai eko dekoratīvo kosmētiku, jo tā ne vien spēj konkurēt ar ierasto dekoratīvo kosmētiku, bet bieži vien ir arī ar kopjošām īpašībām. Tā nekaitē ādai, neizraisa alerģijas un lielākoties ir tik pat laba kā cita veida dekoratīvā kosmētika. Pie tam paplašinoties dabiskās kosmētikas klāstam arī cenas ir kļuvušas tik draudzīgas, ka gandrīz grēks nenopirkt.
Centīšos īsi pastāstīt par visiem, bet ejot no viena gala - sākšu Sante izgaismotāju.


Tas ir maigs šķidrais izgaismotājs ar mitrinošo vīnogu kauliņu eļļu un aromātisko magnoliju ziedu ekstraktu sastāvā, kas mazina apsārtumu un ļauj ādai skaisti mirdzēt. Izgaismotājam ir pavisam viegls perlamutra tonis, kas viegli tušējās un piešķir dabisku mirdzumu. Tā kā šis ir šķidrais izgaismotājs, tas jāklāj uz tonālā krēma, klājot uz pūdera tas neuzvedīsies tā, kā tam jābūt.


Izgaismotājam ir šāds te aplikators, kas atvieglo produkta paņemšanu, bet iztušēšanai tāpat būs nepieciešams sūklītis vai veiklas rokas.

Turpināšu ar vienu no saviem mīļākajiem produktiem - Sante matējošu acu ēnu bāzi.


Acu ēnu sastāvā ir bioloģiska alvejas sula, kas mitrina jutīgo acu ādu. Bāze uzlabo acu ēnu noturību un toņa intensitāti, matē ādu.Tās klājas lieliski un uz bāzes arī pūderveida acu ēnas klājas viegli un krēmīgi, pludinās labi un toņa intensitāte ievērojami uzlabojas. vienīgais - jārēķinās, ka acu ēnu bāze matē ne tikai ādu, bet tā piešķir matētu finišu arī pašām ēnām. Tā pat mirdzošākās ēnas padarīs par eleganti matētām. Un man šis efekts dikti iet pie sirds.

Turpinājums - rindas kārtībā - bezkrāsainā skropstu un uzacu tuša.


Tušas formula ir bagātināta ar alvejas ekstraktu un arginīnu, kas padara uzacis vienmērīgas un skropstas perfekti atdalītas. Tuša būs piemērota gan skropstu un uzacu kopšanai ikdienā, gan arī viegla sakārtojuma veidošanai un apjoma piešķiršanai. Vislabāk tuša darbojas uz uzacīm, kad nepieciešams tās smuki saķemmēt un piešķirt akurātu formu, bet negribās nekādu toni. Tuša ir oftalmoloģiski pārbaudīta un piemērota pat jutīgām acīm.


Tušai ir klasiska īssaru birstīte, kas ir ļoti ērti tieši uzacīm, bet arī gana labi ar to var noklāt skropstas, jo nav jau jābaidās nosmērēt acs plakstiņu :D

Turpinājumā vēl viens mans mīlulis - Sante Lip Laquer Color Gloss lūpu spīdums.


Manā gadījumā - lūpu spīdums ir manā mīļākajā - ogu tonī Nr. 03 Stubborn Plum. Tas ir piesātināts, violeti sarkans plūmes tonis, kas pilnībā nosedz lūpas un tās vizuāli padara pilnīgākas. Lūpu spīduma sastāvā ir E vitamīns, kas aizsargā, un šī sviests, kas baro, kā arī alveja, kas atjauno lūpu ādu. Kā jau minēju - lūpu spīdums ir ļoti piesātināts, krēmīgs un pilnībā sedzošs, bez tam lūpu spīdumam ir arī maigs vaniļas aromāts. Lūpu spīdums uz lūpām klājas vairāk krēmīgi nekā lipīgi (kā ierasts lūpu spīdumiem), tāpat arī spīdums turas pieklājīgi un noēdas pamazām.Tieši perfektā toņa un patīkamā klājuma ziņā lūpu spīdums man ir tik iemīļots.


Lūpu spīdumam ir arī ērts aplikators, ar kuru var ļtoi precīzi un bagātīgi uzklāt lūpu spīdumu uz lūpām.

Visbeidzot šodien pēdējais - Sante Mini Makes Mega Lashes skropstu tuša.


Mini Makes Mega, jo mazā birstīte rada iespaidīgu skatienu! Šī ir kuplinoša un viegli pagarinoša skropstu tuša ar foršu, dabisku efektu un patīkamu sastāvu. Sastāvā ir arginīns, kas veido noturīgu efektu, bioloģisks bērzu lapu ekstrakts un mandeļu eļļa, kas veicina skropstu augšanu. Skropstu tuša ir oftalmoloģiski pārbaudīta un piemērota lietošanai ar lēcām.


Tušai ir smalka un maza silikona birstīte, kas sākumā man radīja bažas, jo esmu kuplo neilona (jebšu klasisko) birstīšu cienītāja, taču tā kā tuša ir tik lieliska, piešaujot rokas tā klājas viegli un krēmīgi, noklāj skropstas visā to garumā. Tuša nesmērējas, nesaveļas kunkuļos un nebirst lietojot. tuša piešķir skropstām dabisku, bet pamanāmu kuplumu un pavisam nedaudz pagarina tās. Acu skatiens ir izteiksmīgs, bet ne mākslīgo skropstu efekts. Par spīti silikona birstītei, tuša pēdējā laikā ir ierindojusies manu favorītu pulciņā. Tā kā noteikti rekomendēju.

Sanāca gan pašās beigās, bet atrādu arī toņus uz ādas - no kreisās: izgaismotājs un lūpu spīdums.


Vēl pieminēšanas vērts ir fakts, ka Sante kosmētika ir ražota saskaņā ar Natrue standartiem, kas nosaka dabiskās kosmētikas ražošanu. Tāpat Sante kosmētika ir viena no tradicionālajām izvēlēm dabiskās kosmētikas tirgū un noteikti, kosmētikai ir arī vienas no draudzīgākajām cenām.

Sante dekoratīvo kosmētiku var iegādāties Biotēkas veikaliņos (arī interneta veikalā).

Cenas:
Izgaismotājs - 3,90 EUR
Acu ēnu bāze - 5,80 EUR
Bezkrāsainā tuša - 5,00 EUR
Lūpu spīdums - 5,60 EUR
Mini Makes Mega tuša - 7,20 EUR

Lai skaisti!


2 komentāri:

Ievadiet komentāru