28 maijs, 2018

Garnier NĒO Panthenol Plus dezodoranti

Vasara ir klāt - tā atnākusi tik strauji, ka neesmu pat paguvusi sagādāt visu nepieciešamo vasaras kosmētiku. Bet pie tā cītīgi strādāju un tāpēc šodien atrādu divus vasaras must-have produktus.



Garnier NĒO Panthenol Plus dezodoranti ir intensīvi antiperspioranti, kas nu ir kļuvuši daudz maigāki pret ādu, jo to sastāvā ir par 50% vairāk pantenola, kas atjauno ādas virsmu un nodrošina komfortu.
Kā jau redzējāt bildē - dezodoranti ir pieejami divos formātos - kā izsmidzināms dezodorants un kā krēmveida dezodorants. Un mazliet arī par katru.


Kā jau minēju - viens no jaunā dezodoranta formātiem ir krēmveida dezodorants, kas iepakots nelielajā, bet ērtajā iepakojumā. Tā lietošana ir pavisam ērta - viegli saspiežot krēma tūbiņu, uz ādas uzklāj krēmu. Bet tas jāklāj pavisam viegli un neaizraujoties, jo tam ir ļoti ātri jānožūst padarot ādu sausu un maigu. Ja ir kāds diskomforts, vai lipīguma sajūta - iespējams krēms ir uzklāts pa daudz. Daudz par daudz.
Dezodorants sola 48h aizsardzību, bet būsim godīgi un priecāsimies par to, ka tas palīdzēs pašās karstākajās stundās izskatīties lieliski. Varbūt kādai palīdzēs arī 48 h. Tas noteikti ir individuāli.

Un otrs ir mans pats pats mīļākais dezodoranta formāts - izsmidzināmais.


 Abiem dezodorantiem iedarbība ir gluži līdzīga - abi solās 48h aizsardzību, abi ir ar vairāk pantenola un abi ir hipoalerģisku formulu - bez parabēniem un spirta sastāvā.
Šis pūšamais - atšķiras no citiem līdzīgiem ar apļveida uzgali, kas padara plūsmu vieglu un komfortablu, kā arī vienmērīgi uzklāj dezodorantu uz ādas.
Abi dezodoranti neatstāj baltas līnijas uz tumša apģērba un tie abi ir lieliski piemēroti vasarai, jo mums taču gribās izskatīties nevainojami jebkurā dienas stundā un nesmukas, iesvīdušas paduses varētu nebūt tas pats estētiskākais uz ko lūkoties.


Cenas veikalos drogas - 4,09 EUR par katru no tiem (šobrīd šiem ir atlaides un cenas ir 2,65 EUR). Ja nu ir interese: te ir izsmidzināmais dezodorants un te - krēmveida.

Saulainu dienu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru