02 jūlijs, 2018

Babē komplekts vasarai un konkurss

Lai gan šodien aiz loga pelēka diena, nevar noliegt, ka vasarīgs laiks mūs ir diezgan lutinājis. Beidzot ir gads, kad varu likt lietā visu savu saules aizsargkrēmu artilēriju. Un kad tad vēl, ja ne vasarā, runāsim par saules aizsargkrēmiem un losjoniem pēc sauļošanās. Tad nu šodien pastāstīšu par vienu lielisku komplektu vasarai un būs arī konkurss, kur būs iespēja tikt pie sava vasaras komplekta. Bet par visu pēc kārtas.


Manā vasaras must-have komplektā ietilpst divi lieliski Babē produkti - saules aizsargkrēms sejai ar ļoti augstu saules aizsardzību, kā arī mitrinošā alvejas želeja, kas lieliski noderēs gan pēc sauļošanās, gan ikdienai.


Saules aizsargkrēms taukainai sejas ādai ar augstu aizsardzības pakāpi SPF 50+


Šis saules aizsargkrēms ir piemērots lietošanai uz kombinētas un taukainas sejas ādas, jo tas ļoti ātri uzsūcas ādā un piešķir matētu izskatu. Lai gan sākotnēji var likties, ka krēma tekstūra ir diezgan bieza un varbūt pat taukaina - uz ādas sajūta ir pavisam citāda. Tas burtiski izkūst ādā un pazūd momentā, ādu padarot gludu un matētu. Pēc uzklāšanas un iesūkšanās sejas ādā no biezās un treknās krēma tekstūras nav ne ziņas. Krēms uz ādas uzvedas teicami - tas ādu nepadara taukainu un nenosprosto poras. Krēmam ir ārkārtīgi augsta saules aizsardzība SPF 50+, kā arī tas nodrošina aizsardzību pret plaša spektra UVA un UVB starojumu, nodrošinot ne tikai aizsardzību no saules apdegumiem, bet arī pasargājot ādu no fotonovecošanās.
Krēmu ieteicams uzklāt uz ādas 20 minūtes pirms došanās saulītē un uzturoties ilgstoši saulē to atjaunot ik pēc 2 stundām. Kāreiz man likās, ka pietiek no rīta uzklāt un visu dienu būšu pasargāta no kaitīgā starojuma, bet nekā, dermatologs mani pamācīja, ka aizsargkrēms ir jāatjauno gana bieži. Tā kā sauļosimies prātīgi.

Bet pēc uzturēšanās saulē ādu lieliski atsvaidzinās, mitrinās un nomierinās alvejas želeja.


Alvejas želeja ir lieliski piemērota dažādiem nolūkiem - tā lieliski atsvaidzina, mitrina, mīkstina un nomierina ādu pēc sauļošanās, apdegumiem, kukaiņu kodumiem, skūšanās, vaksācijas, lāzerterapijām u.c. ādu kairinošām procedūrām. Tāpat alvejas želeja būs lieliski piemērota ikdienas lietošanai visai ģimenei, pie tam gan sejai, gan ķermenim. Alvejas želejai ir ļoti patīkama tekstūra, tā ir nomierinoša, tā nav taukaina un lipīga un ļoti ātri iesūcas ādā, padarot to gludu un mitrinātu. Alvejas želeju mēdzu lietot gan ādas tūlītējai nomierināšanai pēc saules peldēm, gan arī pēc epilācijas. Pēc saules peldēm ir lieliski, ja alvejas želeja ir kādu laiciņu pavadījusi ledusskapī, tad atsvaidzinošais un nomierinošais SOS efekts ir tūlītējs. Bet vispār alvejas želejas manā vannas istabā ir atrodamas vienmēr - gan ziemā, gan vasarā, jo tā ir lieliska pirmā palīdzība kairinātai ādai.

Babē kosmētiku var iegādāties lielākajās aptiekās. Manā iecienītajā internetaptiekā cenas ir:
Saules aizsargkrēms - 19,29 EUR (šobrīd ir 20% atlaide un cena ir 15,43 EUR)
Alvejas želeja - 21,74 EUR (šobrīd ir 25% atlaide un cena ir 16,31 EUR)

Jau gandrīz aizmirsu - būs arī konkurss, kurā iespēja laimēt šos divus produktus. Kā piedalīties? Dodies uz bloga Facebook lapu un seko norādēm.


Lai skaisti!

10 comments:

  1. Tieši nesen izmēģināju alvejas želeju, dikti palīdzēja apdegušai mugurai :) Sejas krēmu gan redzu pirmo reizi, būs jāizmēģina.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Alveja tiešām ir viens no labākajiem SOS līdzekļiem pie saules apdegumiem

      Dzēst
  2. Šis komplekts tiešām būs ideāls!!!

    AtbildētDzēst
  3. Vienmēr ir bijušas problēmas atrast piemērotu saules aizsargkrēmu taukainai ādai. Tagad vismaz ir informācija kāds krēms būtu piemērots manai sejas ādai. :)

    AtbildētDzēst
  4. Pēc apraksta šķiet,ka labs komplekts!

    AtbildētDzēst
  5. Dievinu alveju,ká augu....super!!!!Un arí kopjosajos lídzeklot vienmér skatos vai ieklauta alveja....love it!!!!! :)Pati arí májás audzéju alveju!!!!

    AtbildētDzēst
  6. Piedalos konkursā!! Ļoti, ļoti gribu alvejas želeju. Un saules aizsargkrēmu arī. :D

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru