28 septembris, 2018

Dove ķermeņa kopšanas produkti un konkurss

Šodien gribu atrādīt divus, nu jau klasiskus, Dove produktus, kas manā vannas istabā nav pirmo reizi. Un tā kā ar labām lietām ir jādalās - tad būs ar konkurss, bet par visu pēc kārtas.



Šodien gribu padalīties ar diviem saviem favorītiem no Dove - DermaSpa Uplifted+ sērijas Massaging Body Roll-on ķermeņa masāžas serumu un Derma SPA Goodness3 sērijas Silky Body oil mitrinošo ķermeņa eļļu. Abi ir lieliski palīgi gan ādas tvirtuma saglabāšanai, gan mitrināšanai, gan arī mierpilnai relaksācijai ikdienā.

DermaSpa Uplifted+ sērijas Massaging Body Roll-on ķermeņa masāžas serums.


DermaSpa Uplifted+ Massaging Body Roll-on ir masāžas serums ar novatorisku rullveida uzgali, kas mitrina un atvēsina ādu, uzlabojot tās tvirtumu un elastību ar saudzīgas masāžas palīdzību. Dove DermaSpa Uplifted+ sērijas produktiem piemīt izsmalcināts ūdens liliju, gurķa un zaļi violeto lapu aromāts ar sandalkoka, Indonēzijas pačūlijas un saldā muskusa notīm.
Serums ir lielisks, atsvaidzinošs, atvēsinošs un uzmundrinošs. Tas teicami mitrina ādu, izlīdzina un nogludina tās struktūru. Masējošais uzgalītis iekustina zemādas šūniņas un uzlabo asinsriti, slaidinot un izlīdzinot problemātiskās zonas.
Serums ir želejveida konsistences, uzsūcas teicami un nepadara ādu taukainu vai lipīgu. Šis ir viens no maniem mīļākajiem modelējošajiem līdzekļiem.

Derma SPA Goodness3 sērijas Silky Body oil mitrinošo ķermeņa eļļa.


Dove Derma SPA Goodness3 Silky Body oil ir mitrinoša ķermeņa eļļa, kas sausai ādai piešķirs zīdainu maigumu un mirdzumu. Eļļas sastāvā ir revolucionārā Cell-Moisturisers™ tehnoloģija, kas dziļi iedarbojas uz ādas šūnām, bagātīgi mitrinot tās. Jaunā tehnoloģija stimulē šūnu vairošanos un uzlabo jauno ādas šūnu stāvokli. Tai piemīt izsmalcināts aromāts – vaniļas, kokosriekstu, muskusa un citu smaržu, tostarp tonizējošā ingvera un ābola, sajaukums. Visbeidzot eļļai piemīt ātras absorbēšanās spējas un tā ir īpaši piemērota arī jūtīgai ādai. ķermeņa eļļa būs lielisks palīgs ikdienā - tā maigi mitrinās ādu un sastāvā esošie sīkie mirdzumiņi, piešķirs tai īpaši dzīvīgu mirdzumu. Vislieliskākā eļļa, protams ir vasarā, kad varam izrādīt sava ķermeņa aprises un ir patīkami augumam piešķirt vieglu un dabisku mirdzumu, liekot ādai starot. Tomēr eļļa būs lieliska arī drēgnajā laikā, jo tā ļoti saudzīgi kopj ādu un padara to zīdainu, kas ir patīkami jebkurā gada griezumā.

Dove produktus meklē veikalos Drogas un citos lielajos veikalos (Rimi, Maxima, utt.)
Cenas:
Dove Derma SPA Goodness Silky Body oil - 9,99 EUR
Masāžas serums ar rullveida uzgali - 8,99 EUR

Bet nu pats svarīgākais - bloga facebook lapā būs konkurss, kurā trīs sekotājiem būs iespēja tikt pie šāda pat lieliska komplektiņa -  Dove DermaSpa Uplifted+ sērijas Massaging Body Roll-on ķermeņa masāžas seruma un Derma SPA Goodness3 sērijas Silky Body oil mitrinošās ķermeņa eļļas. Lai piedalītos dodies uz bloga facebook lapu un seko norādījumiem.

Veiksmi!


3 komentāri:

Ievadiet komentāru