01 oktobris, 2018

Gosh Donoderm - kopjošā kosmētika sejai

Būšu godīga, Gosh man līdz šim bija asociējies ar gana labu dekoratīvo kosmētiku - krāsainas ēnas, noturīgas tušas, lieliskas lūpu krāsas un kas tik vēl nav mēģināts no zīmola. Bet šajā rudenī Gosh ienāca veikalos Drogas ar gana plašu preču klāstu un, kā izrādās, zīmolam ir ne vien dekoratīvā kosmētika, bet arī kopjošā kosmētika sejai un matiem.
Palasīju atsauksmes, un, izrādās, ka Donoderm sērija, kas ir kopjošā kosmētika sejai, tiek dikti slavēta un nu mana kārta izmēģināt.
Tā, jau gandrīz mēnesi, esmu iepazinusies ar paprāvu pulciņu Gosh Donoderm kosmētikas un gribu padalīties ar saviem favorītiem.


No kopjošās kosmētikas esmu izmēģinājusi visus pieejamos serumus (vitamīnu serumu, kolagēna serumu un serumu T-zonai), acu krēmu, mitrinošo želeju un mitrinošo sejas krēmu. Tā teikt - pilnu ādas kopšanas komplektu.

Sākšu ar serumiem un pa vienam:
Donoderm Vitamin Complex Serum vitamīnu serums sejai.


Īpaši viegls, bet spēcīgi mitrinošs serums ar C vitamīnu, B vitamīnu un hialuronskābi ādas stāvokļa uzlabošanai un nepilnību novēršanai. Piemērots visiem ādas tipiem. Nesatur eļļas komponentus.
Niacīns jeb B3 vitamīns seruma sastāvā ir īpaši svarīgs un efektīvs ādas pretnovecošanās elements, kas palielina ādas elastību, sašaurina poras, uzlabo ādas pašaizsardzības funkcijas, stimulē kolagēna sintēzi, samazina nevēlamas pigmentācijas veidošanos un apsārtumu, kā arī padara ādu svaigāku un uzlabo mikrocirkulāciju ādā. C vitamīns cīnās ar brīvo radikāļu ietekmi uz novecošanos, novērš toksīnu radītos šūnu bojājumus, palīdz ādai kolagēna sintēzes procesā un veicina ādas nostiprināšanos. E vitamīns (tokoferols) aizsargā ādu no apkārtējās vides piesārņojuma, UV staru kaitīgās ietekmes, kā arī mitrina ādu. Serums satur arī nātrija hialuronātu, kas ir īpaši maza izmēra hialuronskābes molekula, tāpēc tā efektīvi iekļūst ādas dziļākajos slāņos un mitrina tos. Šķidrie jūras minerāli ar magniju tiek iegūti no okeāna ūdens un ir dabīgas, tīras un koncentrētas aktīvās vielas, kam piemīt ādu kopjošas īpašības: pretgrumbu efekts, ādas elastības palielināšana, iekaisumu samazināšana, ādas šūnu atjaunošana, intensīva mitrināšana un mirdzuma piešķiršana.

Milzīgi garš ražotāja apraksts par to, cik labs un efektīvs ir serums - es vien varu vēl piebilst, ka tas ir lielisks mitrinātājs ādai un pirmajās lietošanas reizēs var just gan tonizējošo efektu, gan arī ādas nostiprinošo - āda tiek nogludināta, nomierināta un atsvaidzināta.

Donoderm Collagen Booster Serum pretnovecošanās serums ar kolagēna kompleksu.


Iedarbīgs kolagēna serums ādas novecošanās un grumbiņu veidošanās samazināšanai. Piemērots dehidrētas ādas kopšanai, jo intensīvi mitrina un uztur mitruma līmeni ādā.
Aktīvās vielas seruma sastāvā ir ļoti augstā koncentrācijā, tādēļ tās dod spēcīgu impulsu un enerģijas devu ādai, ļaujot tai atjaunoties, un palēninot ādas novecošanos. Matrixyl Morphomics formula novērš izteikto vertikālo grumbu rašanos (pierē, deguna un mutes daļā), ievērojami samazina mīmikas krunciņas jau pēc seruma 6 nedēļu lietošanas un atjauno kolagēnu ādā. Arī šis serums satur nātrija hialuronātu un šķidros jūras minerālus ar magniju.

Nemelošu - serumi ir diezgan līdzīgi: pirmkārt tie nodrošina pamatīgu mitrināšanu, izlīdzina ādas tekstūru un sīkās krunciņas. Tāpat serums tonizē ādu un atjauno tai tvirtumu.

Izvēloties starp vitamīnu serumu un kolagēna serumu - ieteiktu koncentrēties uz galvenajām ādas prasībām - respektīvi, vai nepieciešama krietna vitamīnu deva un ādas toņa izlīdzināšana, vai spēcīga kolagēna stimulēšana un pamanāms liftinga efekts.

Donorerm līnija ir vēl trešais serums - Donoderm T-Zone Refining Serum atjaunojošs un nomierinošs serums sejai.


Vieglas struktūras serums sebuma izstrādes sabalansēšanai, poru sašaurināšanai un sejas nevēlamā spīduma kontrolēšanai. Piemērots jaukta un taukaina tipa ādai. Nesatur eļļas komponentus.
Miniporyl™ seruma sastāvā ir augu izcelsmes patentēta formula, kuras pamatā ir sarkanā āboliņa ekstrakts. Tā sabalansē ādas procesus, kuri ir atbildīgi par paplašinātu poru veidošanos, novērš pārmērīgu sebuma izstrādāšanos ādā, ļaujot ādai kļūt veselīgākai un izskatīties labi ilgu laiku, jau pēc pirmās lietošanas reizes, kā arī samazina ādas raga slāni un atjauno ādas elastību, novēršot paplašināto poru rašanos un to nosprostošanos. Salicilskābe samazina ādas apsārtumus un iekaisumus, kā arī veicina atmirušās ādas slāņa nomaiņu un atver nosprostotās poras, samazinot aknes izpausmes. Tā pat kā citi serumi, arī šis serums satur nātrija hialuronātu, un šķidros jūras minerālus ar magniju.
Šis noteikti ir serums, kas lieliski noderēs taukainas ādas īpašniecēm - tas lieliski nomierina ādu un samazina tās taukošanos. Šis ir noteikti man favorīts un glābiņš, jo manai ādai ir tieksme ātri taukoties un sākt spīdēt jau pirms pusdienas laika, taču šis serums man ļauj izvilkt līdz pat darba dienas beigām. Tiešām super - mana āda jūtas fantastiski, un papildus tam, serums ir arī intensīvi mitrinošs. Vienā vārdā - ideāls!

Šobrīd serumu T-zonai pamatā arī lietoju T-zonas kopšanai un vaigus, deniņus, kas man tā netaukojas, kopju pamīšus ar vitamīnu vai kolagēna serumu. Šī recepte man šobrīd nodrošina viendabīgu ādas toni, lielisku mitrināšanu un palīdz dzēst vasarā iegūtās mīmikas krunciņas.

Bez serumiem man ir vēl trīs palīgi, un sākšu ar Donoderm Eye Cream krēmu ādai ap acīm.


Acu krēms nogurušu acu atsvaidzināšanai un atvēsināšanai, kā arī ādas ap acīm nostiprināšanai.
Matrixyl®3000 formula krēma sastāvā cīnās ar ādas novecošanos, samazina grumbiņas, uzlabo ādas tonusu un elastību, aizsargā šūnas no brīvajiem radikāļiem, kā arī atjauno šūnu struktūru, samazinot grumbiņas un novēršot to rašanos. Koncentrētā, ādu nostiprinošā un grumbiņas samazinošā augu izcelsmes Gatuline® in-Tense patentētā formula pastiprina krēma efektu, jo tai piemīt ādu nostiprinošas, atjaunojošas un kopjošas īpašības, kas stimulē šūnu atjaunošanos un nostiprina ādas struktūru.


Šis varbūt nav mans pats perfektais acu krēms, bet noteikti viens no labākajiem, kas šobrīd ir manā kosmētikas plauktiņā. Pirmkārt gribu paslavēt krēma iepakojumu, jo tas ir aprīkots ar ērtu mīksto tūbiņu un metāla aplikatoru. Jāatzīst, ka šī kombinācija ir tiešām atsvaidzinoša. Ja no rītiem moka piepampums, tad čaklākie krēmu var turēt ledusskapī, tādējādi pastiprinot metāliskā uzgaļa atvēsinošo un nomierinošo efektu.
Tāpat esmu apmierināta ar krēma tekstūru, jo tas ir krēmīgs, taču ļoti šķidrs, kas atvieglo gan uzklāšanu, gan krēma iesūkšanos. Ideālā variantā tas varēja būt želejveida konsistences.
Bet kopumā esmu pārsteigta par tā kvalitāti un šis noteikti ierindojas pie favorītiem.

Uzreiz atklāšu kārtis - vēl viens no favorītiem: Donoderm 24h Moisture Gel pretnovecošanās želeja sejai.


Šī ir želeja intensīvai sejas ādas mitrināšanai 24 stundu garumā, kas mitrina un izlīdzina ādas tekstūru. Mitrinošās želejas formula ir bagātināta ar hialuronskābi (nātrija hialuronāta formātā), šķidrajiem jūras minerāliem ar magniju un E vitamīnu (tokoferols), kas nodrošina daudzpusēju iedarbību un intensīvi mitrina ādu.
Mitrinošā želeja ir lieliska izvēle tiem, kam patīk seruma funkcionalitāte, bet prasās ko pamatīgāk mitrinošu. Šī mitrinošā želeja ir īpaši izstrādāta ar augstāku aktīvo vielu koncentrāciju, līdzīgi kā tas ir serumos, un vienlaicīgi saglabāta mitrinošo krēmu konsistence, kas nodrošina ādas mitrināšanu. Tas, ko es gribu pateikt, ka lietojot šo želeju, lieliski varat iztikt bez atsevišķa seruma un mitrinošā krēma. Šis būs divi vienā. Līdz ar to arī šis ir mans favorīts, jo ir ļoti ērts produkts, kas ikdienā ietaupa laiku un nodrošina ādas minimālās prasības.

Bet ja gribās pamatīgāku kopšanu - tad Gosh piedāvā Donoderm Moisture Cream Prestige mitrinošo krēmu sejai.


Bagātīgi mitrinošs sejas krēms, īpaši piemērots izteikti sausas ādas kopšanai, bet lietojams visiem ādas tipiem. Var lietot gan rītā, gan vakarā.
Sastāva ziņa kaut kur līdzīgs mitrinošajai želejai, tomēr krietni bagātīgāku tekstūru un mitrinošajām īpašībām klāt pievienojas vieglas barojošās īpašības. Bet arī šim krēmam formula ir bagātināta ar hialuronskābi (nātrija hialuronāta formātā), šķidrajiem jūras minerāliem ar magniju un E vitamīnu (tokoferols), kas nodrošina daudzpusēju iedarbību un intensīvu ādas mitrināšanu.
Krēmam ir gēl-krēma konsistence, tas uzsūcas viegli un dod tūlītēju liftinga efektu.
Te jāsaka, ka mitrinošā želeja un šis krēms būs gana līdzvērtīgi, lai nevajadzētu abus uz reiz, drīzāk jāizvēlas sev tuvākais formāts - želejveida (es ietiktu taukainākai ādai) vai krēmveida (savukārt šo ieteiktu sausākai ādai).

Gosh Donoderm sērijas kosmētika ir pieejama veikalos Drogas.
Cenas:
Vitamīnu serums - 9,99 EUR | 15ml
Kolagēna serums - 9,99 EUR | 15ml
T-zonas serums - 9,99 EUR | 15ml
Acu krēms - 14,99 EUR | 15ml
Mitrinošā želeja - 14,99 EUR | 50ml
Mitrinošais krēms - 19,99 EUR | 50ml

Lai skaisti!




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru