06 decembris, 2019

Blogeri IESAKA – 2019. gada labākie ĶERMEŅA kopšanas līdzekļi

Būt formā nenozīmē vien pareizi ēst un regulāri sportot :) Ir jāpiedomā arī pie ķermeņa ādas kopšanas. Šī topa kategorija veltīta tieši tam - mums ar Kristu no bloga Narrative of Beauty mīļiem ķermeņa kopšanas produktiem, ko esam iepazinušas aizvadītā gada laikā! 

Te ir viss, sākot no ikdienas kopjošajiem līdzekļiem, līdz specifiskiem, konkrētas problēmas risinošiem produktiem!



Līdzekļi ikdienas dušas rituālam



Seal Cosmetics mitrinoša dušas želeja Tropical Breeze un barojošs dušas krēms Restoring Aloe (300ml, 3.49 Eur/katra, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Jaunās Seal Cosmetics dušas želejas ir īsts baudījums teju visām maņām – skaisti un ērti iepakojumi, lieliskas tekstūras, bagātīgi aromāti un jauks rezultāts! Mitrinošā dušas želeja bagātināta ar greipfrūtu ekstraktu un pantenolu. Tā maigi attīra, mitrina ādu un ieskauj saulainā tropu aromātā. Savukārt barojošais dušas krēms ir bagātināts ar alvejas ekstraktu un vīnogu kauliņu eļļu. Attīra ļoti saudzīgi, mitrina un nomierina ādu. Ar vasarīgu un patīkami svaigu aromātu. Lielisks dušas krēms rudenim un ziemai!

Beauty Jar HAKUNA MATATA želejziepes ķermenim un rokām ar apelsīnu eļļu (130g, 3.39 Eur, veikalos Siberika un www.biotude.lv)
Neparasta un stilīga formāta dušas želeja/ziepes, kas padarīs dušošanos jautrāku! Ar citrusa aromātu tās atmodina un dod enerģiju dienas darbiem. Apelsīnu eļļa mitrina un baro ādu, tai ir arī antibakteriāla iedarbība. Protams, šīs želejziepes arī nevainojami attīra ādu, tādējādi uz visiem 100 pildot savu galveno uzdevumu.

Algotherm Algocean Marine Freshness atsvaidzinoša dušas želeja (200ml, 7.99 Eur, labākajās aptiekās Latvijā)
Atsvaidzina, mitrina, mīkstina un atjauno ādu. Ja āda ir sakairināta vai saspringta – šī dušas želeja atjaunos komfortu un mieru. Bagāta ar Laminaria Digitata aļģes ekstraktu - ar oligolementiem un minerālvielām, tas atjauno minerālvielu sastāvu ādā, mitrina, ar antibakteriālu iedarbību. Lieliska dušas želeja rīta cēlienam, jo ir ar tik svaigu, vasarīgu aromātu, kas tā vien liek sapņot par jūru, sauli un atvaļinājumu!

Love Beauty and Planet Muru Muru Butter & Rose Shower Gel (500ml, 7.99 Eur, veikalos Douglas un www.douglas.lv)
Fantastiska dušas želeja, ko vairāk gribas dēvēt par krēmu – ar bagātīgu, krēmveida tekstūru, kas uz ādas izkūst un veido biezas putas. Attīra, vienlaikus izteikti mitrina un baro. Ja patīk rožu aromāts, tad šajā dušas želejā var iemīlēties – tās rožu smarža ir tik īsta un dzīva, it kā tu tiešām būtu nokļuvusi Bulgārijas rožu laukos… Ak jā – tās sastāvā nav sulfātu, parabēnu, un tā ir bagātināta ar attīrošiem līdzekļiem no augu valsts. Viss, ko vajag un vēl vairāk!

Dove Putu dušas želeja ar Argana eļļu (200ml, 4.79 Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Atšķirīga dušas želeja, jo pēc konsistences ir kā foršas, bagātīgas putas. Aromātiska un ļoooti maiga. Āda paliek gluda, lieliski mitrināta, turklāt aromāts saglabājas diezgan ilgi. Ideāls produkts tieši rudenim un ziemai! Ar šīm katra dušošanās reize ir sevis palutināšanas laiks!


Ķermeņa skrubji



Urtekram Pretcelulīta skrubis ar Matcha zaļo tēju (150ml, 6.80 Eur, veikalos Biotēka un www.bio.lv)
Ne tik ļoti abrazīvs, cik ar burvīgu, asinsriti veicinošu sastāvdaļu kokteili bagātināts. Pretcelulīta iedarbību veicina čili fermenta ekstrakts, capsicum frutescens augļi, kas arī enerģizē ādu un notīra atmirušās ādas šūnas. Japānas zaļā tēja un mikroaļģes ir bagātas ar antioksidantiem, kas balansē un aizsargā ādu no apkārtējās vides ietekmes. Alvejas sula un augu glicerīns mitrina. Ar patīkamu, krēmīgu tekstūru un svaigu zaļās tējas un citrusa aromātu. Un, kas ir ne mazāk būtiski – visi šīs Matcha līnijas produkti ir iepakoti augu šķiedru iepakojumā! Tā ir viena no pirmajām kosmētikas līnijām pasaulē ar dabīgu cukurniedru iepakojumu, kas saudzē mūsu dabu un samazina plastmasas patēriņu!

Bio2You Cukura skrubis “Detox” ar aktivētu kokogli un pipariem (200ml, 11.37 Eur, www.bio2you.lv)
Cukura skrubis ar aktivēto kokogli un pipariem – detoksificē un uzsūc visus sārņus, toksīnus. Perfekti attīra ādu, veicina asinsriti, tonizē. Mitrina un baro – āda kļūst maiga un gluda. Tiek veicināta arī šūnu atjaunošanās. Ja esi cukura skrubju fane, šis tev noteikti patiks! Ak jā – arī aromāts ir burvīgs!

SKRUB Kafijas masāžas ziepes (8.50 Eur, www.skrub.lv)
Mazs ziepju gabaliņš – liels brīnums! Nenormāli aromātisks, tāds, ka apēst gribas! Un tas ir ļoti spēcīgs - abrazīvais efekts ir wow! Šo ziepīšu masāžas reljefā ir iestrādāta maltā kafija, kas ar savu struktūru veicina atmirušās ādas nolobīšanos un uzlabo asinsriti. Ar pretcelulīta efektu - pateicoties formai un struktūrai, šīs ziepes lieliski palīdzēs veikt dziļo masāžu problēmzonām. Ziepes ir veidotas uz šī sviesta bāzes, līdz ar to tās arī mitrina un baro ādu. Rezultāts – maiga un gluda āda, pamatīgi stimulēta asinsrite un pabiedēts celulīts!

Mara Naturals “Blueberry” sāls skrubis (300g, 14.00 Eur, www.maranaturals.com)
Kārtīgs sāls skrubis – pietiekami abrazīvs, bet ne skrāpējošs. Lieliski un dziļi attīra ādu – gan pateicoties abrazīvajam efektam, gan pašam sālim, kas, kā zināms, spēj burtiski uzsūkt visu, kas lieks. Skrubis piemērots visiem ādas tipiem, tam ir bezgala patīkams aromāts – pēc vasaras, saules, sulīgām ogām! Sastāvā esošā avocado eļļa savukārt garantē to, ka pēc skrubja lietošanas nevajadzēt ne ķermeņa krēmu, ne citu mitrinošu produktu. Āda būs gluda, mirdzoša, mitrināta, izskatīsies un jutīsies ideāli!

Love Beauty and Planet Muru Muru Butter & Rose ķermeņa skrubis (250ml, 10.99 Eur, veikalos Douglas un www.douglas.lv)
Ar ultra krēmīgu un maigu tekstūru. Vidēju abrazivitāti. Tas ir skrubis baudīšanai – ar vienkārši fantastisku rožu aromātu un cukura graudiņiem, tas attīra un padara ādu izcili maigu un gludu. Mitrina, baro, atjauno. Tāds īsts meiteņu skrubis, ar kuru sevi palutināt, piemēram, brīvdienās, pēc nesteidzīgas dušas vai vannas!


Ikdienas mitrinošie līdzekļi ķermenim



Love Beauty and Planet Coconut Water & Mimosa Flower hidrogēls (250ml, 11.99 Eur, veikalos Douglas un www.douglas.lv)
Interesants un ļoti iedarbīgs produkts ķermeņa ādas mitrināšanai. Hidrogēls ar burvīgu tekstūru, kokosriekstu ūdeni un mimozas ziedu aromātu, kas liek aizmirsties! Tas sniedz divkāršu mitrinošo efektu, kas ir sevišķi noturīgs. Arī nomierina ādu un atjauno tās veselīgo mirdzumu. Atsvaidzina un pamodina! Ar 90% dabiskām izejvielām, bez krāsvielām, bez parabēniem un bez ftalātiem.

ANTIPODES® Joyful krēms rokām un ķermenim (120ml, 38.90 Eur, veikalos Biotēka un www.bio.lv)
Tev šķita, ka zīmols Antipodes piedāvā tikai lielisku sejas kopjošo kosmētiku? Nekā – tam ir arī pārsteidzoši ķermeņa kopšanas produkti. Joyful krēms ir burvīgs – pirmkārt jau ar savu aromātu, kurā upenes flirtē ar hibiska ziediem, padarot tevi vienkārši priecīgu! Un protams, sastāvā esošā avokado eļļa sniedz tūlītēju mitrināšanu sausai, nogurušai, bojātai ādai. Krēma tekstūra ir nevainojama, tas labi klājas un ātri iesūcas ādā. Der kā rokām, tā ķermenim, arī tilpums ir gana liels! Āda pasaka paldies – atjaunojas, kļūst mīksta, maiga un neticami gluda!

Pharmaceris EMOTOPIC Īpašs lipīdu atjaunojošs krēms sejai un ķermenim (75ml, 12.99 Eur, labākajās aptiekās Latvijā)
Krēms – atradums! Derēs visai ģimenei, pat zīdainīšiem no pirmajām dzīves dienām. Tas ieteicams sausai, jutīgai ādai, arī atopiskā dermatīta gadījumā, ādai, kas ir kairināta, ar mikrobojājumiem, apsārtumu, niezi, dedzināšanu. Krēmam ir bagātīga tekstūra, taču tas nav eļļains un smags – klājas viegli un uzsūcas ātri. Ar kaņepju un rapšu eļļu, nātrija hialuronātu un Omega 3,6,9 taukskābēm. Šis krēms palīdz remdēt kairinājumu, noņem apsārtumu, atjauno ādas veselību un komfortu. Ideāls sarkanajiem, vēja aprautajiem bērnu vaigiem! Tāpat der arī alerģiskam kairinājumam, piemēram, no ēdiena, kad bērnam uz ādiņas sametas sausi pleķīši – krēms palīdz uzreiz, samazina niezi un padara ādu atkal mīkstu! Super-proukts, ko vajag ikvienās mājās, kur aug bērni – noderēs!

Beauty Jar SHINE LIKE A DIAMOND ķermeņa losjons ar mirdzumu (150g, 4.84 Eur, veikalos Siberika un www.biotude.lv)
Burvīgs ikdienas ķermeņa kopšanas losjons, kas ne tikai mitrina ādu, bet arī piešķir tai skaistu mirdzumu! Ar kokosriekstu un mandeļu eļļu, tas padara ādu īpaši maigu un gludu. Savukārt mirdzums ir viegls un elegants. Šis būs ideāls produkts gan vasarā, lai izceltu iedegumu, gan ziemā – svētku ballēm gatavojoties!

DOVE Restoring Ritual Coconut izsmidzināms ķermeņa losjons (190ml, 5.99 Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Vēl viens super interesants produkts no Dove! Ar kokosriekstu eļļu un mandeļu pienu - ideāls ādas mitrinātājs un mīkstinātājs. Ar sulīgu kokosriekstu aromātu. Losjonu ir viegli un ērti lietot - tas vienmērīgi izsmidzināms un aši iesūcas ādā! must have steidzīgajām un visām, kas mīl tropiskus, saldus aromātus ķermeņa kosmētikā!


Slaidinošie un skulpturējošie līdzekļi ķermenim



Babē Pretcelulīta krēmgels (200ml, 28.99 Eur, labākajās aptiekās Latvijā)
Šis pret-celulīta krēmgēls atšķiras arī ar to, ka tā uzgalī ir iestrādātas lodītes, kas palīdz veikt masāžu problēmzonās. Uzteicama ir arī produkta konsistence, kas ir ļoti viegla, ātri iesūcas ādā. nesaveļas, ja to masē. Patīkama, maiga smarža, neduras degunā, kā tas nereti mēdz būt pret-celulīta līdzekļiem. Krēms efektīvi samazina zemādas tauciņus. Regulāri lietots (krēmu vēlams lietot vismaz 3 mēnešus, bet pirmie rezultāti ir jau pēc ~ mēneša), krēms ievērojami nogludina ādu, padara to stingrāku un tvirtāku, tādu kā “atsperīgāku”. Sevišķi to var redzēt augšstilbos! Pluss par to, ka līdzeklis patiešām labi klājas, līdz ar to nav nepieciešams ļoti daudz produkta vienā reizē, tas ir diezgan ekonomisks.

Oriflame Optimals Body želeja vēdera un krūšu ādai ar kofeīnu un zemes mandeļu ekstraktu (125ml, 8.50 Eur, pie Oriflame konsultantiem)
Īpaši efektīva želeja, kas izstrādāta speciāli vēdera un krūšu ādas kopšanai, lai tā izskatītos un būtu gludāka, tvirtāka un tonizētāka. Ar vieglu tekstūru un patīkamu aromātu, šī želeja teicami mitrina un atjauno ādas tvirtumu, samazina tās elastības zudumu. Ar TargetShape kompleksu, kas satur efektīvus augu ekstraktus! Ideāla lietošanai pēc grūtniecības vai straujām svara izmaiņām. Piemērota ikdienas kopšanai, ieteicams lietot kopā ar pašmasāžu! Lietota regulāri tiešām labi darbojas – āda paliek gludāka un stingrāka, “savācas” un izskatās daudz labāk!

Algotherm ALGOSILHOUETTE zīdains, nostiprinošs ķermeņa krēms (150ml, 26.99 Eur, labākajās aptiekās Latvijā)
Krēms, kas īpaši izstrādāts ķermeņa ādas nostiprināšanai, liftingam. Savelk ādu, padara to atkal stingru un tvirtu. Izlīdzina kontūras. Ļoti iedarbīgs! Krēmam ir burvīga tekstūra, kas labi izlīdzinās un iesūcas ādā, nav lipīgas, taukainas sajūtas. Arī aromāts ir patīkams, svaigs, neuzmācīgs. Iedarbība – krēms padara ādu īpaši gludu un maigu, tas jūtams jau ar pirmo lietošanas reizi. Pēc vairākām nedēļām – āda konkrētajā zonā savelkas un izskatās arvien labāk. Viss kļūst “atsperīgāks”, kontūras – stingrākas! Krēmu ieteicams lietot regulāri, pat 2x dienā, turklāt – apvienot ar pašmasāžu!

Colief Mum To Be mitrinošs krēms striju novēršanai (200ml, 14.20 Eur, www.internetaptieka.lv)
Krēms, kas īpaši izstrādāts grūtniecības periodam. Mitrina, baro ādu. Palīdz neiedzīvoties strijās. Pēc konsistences ļoti patīkams – biezs, bet uz ādas kūstošs krēms, kas forši klājas un izlīdzinās uz ādas, ātri iesūcas. Tūlītēji mitrina, nomierina, uzlabo ādas tekstūru. Novērš jebkādu sausumu un diskomfortu, niezi. Labs pretstriju profilaksei, tāpat – palīdzēs punča ādai arī ātrāk “savilkties” pēc dzemdībām!


Īpašie ķermeņa kopšanas produkti



Ecooking Multi Balm (50ml, 38.99 Eur, veikalos Douglas un www.douglas.lv)
Īpaši mitrinošs multi balzams sausai un bojātai ādai var tik lietots sejai un uz lūpām, papēžiem, elkoņiem, ceļiem, rokām, kutikulām un jebkurām citām ķermeņa zonām gan pieaugušajiem, gan bērniem. Biezā un vaskainā formula samazina niezi un iekaisumu, kā arī mitrina un atjauno ādu. Balzams lieliski kopj sausu un sasprēgājušu ādu - īpaši novērtējām uz saviem sausajiem ceļiem un papēžiem, tik maigas pēdiņas nav bijušas sen. Balzams arī lieliski palīdz saglabāt manikīru ilgstošāk, jo patīkami kopj un mīkstina kutikulas. Šis ir tāds pamatīgs produkts, kurš noteikti noderēs teju jebkurā situācijā!

The Body Shop Alvejas nomierinoša želeja sejai un ķermenim (200ml, 19.50 Eur, veikalos The Body Shop)
Šī daudzfunkcionālā želeja satur 90% organisku alveju. Tā ir tūlītējs glābšanas līdzeklis jutīgai ādai - maigi nomierina kairinātu ādu un novērš diskomfortu. Želeju var uzklāt visai sejai pirms krēma lietošanas vai arī lietot atsevišķām ādas zonām, kur āda ir jutīga vai kairināta, piemēram, pēc saules peldēm, vaksācijas. Tā nesatur parabēnus, smaržvielas vai krāsvielas, nebloķē poras un ir dermatoloģiski testēta. Noderēs jebkurā vannas istabā!

Mara Naturals Bath salt “Rhuburb” (200g, 8.75 Eur, www.maranaturals.com)
Sevis lutināšanai – ar magniju bagātināts vannas sāls, kas ļaus atpūsties, atslābināties, atbrīvoties no stresa. Mitrinās, nomierinās, baros un atjaunos ādu, veicinās asinsriti. Vanna, kas spēcinās organisma kopējās aizsardzības spējas. Un aromāts – tajā var pazust! Tik sulīgs un svaigs – pēc vecmammas rabarberu maizes un vasaras!

Palmer’s Zeltaina Iedeguma Efekta Losjons (250ml, 10.40 Eur, www.palmers.lv)
Losjons, kura sastāvā ir tīrs kakao sviests un E vitamīns, ne vien mitrina, bet arī piešķir ādai skaistu, zeltainu iedegumu. Pluss par to, ka tas iedarbojas ļoti pakāpeniski, iedegums veidojas vairāku dienu laikā, no ļoti maiga, līdz izteiktam – pēc vēlēšanās! Ideāls palīgs gan vasarā, lai izceltu iedegumu, gan rudenī – lai to paildzinātu, gan, protams, ziemā – lai atgūtu! Foršs produkts, ko vērts izprovēt visām!


Dezodoranti un antiperspiranti



Love Beauty and Planet Coconut Oil & Ylang Ylang un Coconut Water & Mimosa Flower dezodoranti (50ml, 6.99 Eur/katrs, veikalos Douglas un www.douglas.lv)
Dezodoranti bez alumīnija sāļiem, nodrošina 24 stundu aizsardzību pret nepatīkamu aromātu. Patīkami pēc konsistences, ērti lietošanā. Ar fantastiskiem aromātiem! Tie liek smaidam iezagties sejā katrā lietošanas reizē. Starp citu, lai gan pēc idejas šie dezodoranti pasargā no netīkamā aromāta, ne svīšanas, pieredze rāda, ka arī svīšana tiek kontrolēta, ir mazāka!

Babē rullīša dezodorants (50ml, 11.08 Eur, labākajās aptiekās Latvijā)
Anti-perspirants ar 24 stundu iedarbību. Regulē pārmērīgi lielu svīšanu. Novērš nepatīkamo aromātu. Bagātināts ar bisabololu, kas nomierina un mīkstina ādu. Nesatur spirtu. Bez parabēniem. Hipoalerģisks. Sastāvā Aktīvs nepatīkamā aromāta noņēmēja, komplekss 0,50% un Alfa-bisabolols - pretiekaisuma un pretmikrobu iedarbība 0,10%! Maigs pret ādu, ērts un patīkams lietošanā, ar vieglu aromātu un ļoti pārliecinošu iedarbību!

CL Cristal dezodorants-zīmulis ļoti jutīgai ādai (100g, 3.99 Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Foršs, interesants dezodorants, kas var kalpot kā alternatīva ierasto formātu pretsviedru līdzekļiem. Zīmuļveida dezodorants, ko veido minerālsāļu koncentrāts vistīrākajā formā – reāls kristāls. Bez smaržvielām, spirta, krāsvielām, konservantiem. Un jāsaka – iedarbīgs! Kontrolē gan svīšanu, gan aromātu. Turklāt – ir teju mūžīgs, jo tērējas nu ļoti gausi! Piemērots gan viņai, gan viņam.

Sebamed atsvaidzinošs dezodorants-rullītis (50ml, 5.99 Eur, labākajās aptiekās Latvijā)
Ja vēlies svaigu, uzmundrinošu un iedarbīgu dezodorantu – šis ir īstais! Foršs, ērts lietošanā, ar patīkamu, svaigu, vasarīgu aromātu, kas uzmundrina un pamodina. Kontrolē gan svīšanu, gan aromātu. Ņemot vērā, ka darbojas bez alumīnija sāļiem, darbojas pat ļoti labi!

PERSPIREX roku un pēdu losjons antiperspirants (100ml, 16.99 Eur, www.careshop.lv)
Roku un pēdu losjons-antiperspirants, kas paredzēts, lai samazinātu pastiprinātu pēdu un plaukstu svīšanu. Klīniski pierādīta spēcīgas iedarbības formula, nodrošina ilgstošu aizsardzību pret pastiprinātas svīšanas problēmu. Viena lietošanas reize nodrošina maksimālu pretsviedru efektu līdz 5(!) dienām! Oi nu ĻOTI iedarbīgs produkts! Ideāls, ja roku un kāju svīšana ir tava problēma, šis varētu beidzot būt tiešām reāls glābiņš! Ērts lietošanā!

Dove Original Compressed izsmidzināmais dezodorants/antiperspirants (75ml, 2.00 Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Ar 48h iedarbību un ¼ daļu mitrinoša krēma, kas intensīvi kopj maigo ādu padusēs. Perfekts antiperspirants ikdienai, uz kuru var paļauties vienmēr. Ar maigu, neuzbāzīgu aromātu, bez alkohola.


Roku krēmi



Urtekram roku krēms ar Matcha zaļo tēju (75ml, 5.50 Eur, veikalos Biotēka un www.bio.lv)
Urtekram roku krēms ir bagātināts ar šī sviestu, olīvu, hohobas eļļām un dabīgu hialuronskābi, kas baro un dziļi mitrina sausu roku ādu. Krēmam ir bagātīga, taču patīkama tekstūra, kas labi uzsūcas un padara ādu maigu un zīdainu. Krēms īpaši foršs ir uz nakti, jo no rīta āda jūtas brīnišķīgi - maiga, gluda, atpūtusies!

Algotherm ALGOESSENTIAL krēms rokām un nagiem (50ml, 9.59Eur, labākajās aptiekās Latvijā)
Krēms, kas baro roku ādu un stiprina nagus. Ar pretnovecošanās aizsardzību, iedarbojas arī pret pigmentācijas plankumiem. Bagātināts ar Babassu eļļu, kas darbojas uz nagiem, lai nostiprinātu to struktūru. Aktīvās sastāvdaļas - Dictyopteris Membranacea alģe — pret pigmentācijas plankumiem; Phormidium Persicinum mikroaļģe — cīnās pret novecošanās procesiem; šī sviests — baro un aizsargā; ķiršu ziedi — detoksicē; baltā lilija — mirdzumam; Babassu eļļa — stiprina nagus; E vitamīns — darbojas kā antioksidants, aizsargā un aizkavē novecošanās procesus! Bagātīga, vienlaikus maiga tekstūra, ātri iesūcas un nepadara roku ādu taukainu. Viens no mūsu vismīļākajiem roku krēmiem!

Bio2You Dabīgs mitrinošs roku krēms ar aloe vera, AHA un hialuronskābi (75ml, 9.99Eur, www.bio2you.lv)
Dabīgs mitrinošs roku krēms ar alveju, augļskābēm un hialuronskābi - dziļi mitrina un aizsargā roku ādu. Atjauno komfortu un ādas elastību. Ideāls palīgs rudenī un ziemā, jauks pēc konsistences – labi klājas un iesūcas ādā! Vērtīgs roku krēms par saprātīgu cenu!

Mara Naturals roku krēms “Elderberry” (50ml, 10.50Eur, www.maranaturals.com)
Roku krēms, kas mitrina un mīkstina roku ādu, kutikulas un nagus. Atjauno ādas veselīgu un vienmērīgu toni. Ar vieglu un krēmīgu formulu, kas labi iesūcas ādā un ļauj šo krēmu lietot jebkurā brīdī! Satur alvejas ekstraktu, vērtīgas augu eļļas un šī sviestu, kas baro un aizsargā! Ar vieglu, neuzkrītošu aromātu.


Īpaši roku un kāju kopšanas produkti



Beauty Jar MANI-CURE attīrošs hidrofilais sviests rokām (100g, 5.77 Eur, veikalos Siberika un www.biotude.lv)
Neparasts un foršs produkts, kas dažādos ikdienas vannas istabas rutīnu. Attīrošs sviests, kas, saskaroties ar ūdeni, pārvēršas vieglā emulsijā. Lieliski attīra un mitrina, vienlaikus – nepadara ādu taukainu vai lipīgu, jo noskalojas bez problēmām. Ar bambusa pūderi, kas viegli skrubē roku ādu un citron eļļu, kas izlīdzina toni, balina pigmentus. Savukārt kokosriekstu sviests atjauno un mitrina, padara rokas ļoti mīkstas un maigas!

Seal Cosmetics Alcohol Gel mitrinošs roku kopšanas līdzeklis (300ml, 6.85 Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Antibakteriāls roku kopšanas līdzeklis ar mitrinošu iedarbību. Ar etinolu, kas iznīcina baktērijas. Ideāls, dodoties, piemēram, ceļojumos, vai jebkur ārpus mājas, kad nav iesējams rokas nomazgāt. Lietošana vienkārša – nedaudz produkta uzklāj uz rokām, pagaida mirkli, līdz alkohols iztvaiko. Pluss par to, ka nesausina roku ādu!

WELEDA barojošs krēms Skin Food (30ml, 7.50 Eur, www.weledashop.lv)
Leģendārākais no Weleda produktiem, jo tiek piedāvāts jau no 1926. gada (!). Der visam ķermenim – rokām, kājām, pēdām, elkoņiem… jebkurā ķermeņa zonā, kur sausai ādai nepieciešama palīdzība. Pateicoties bagātīgajai, biezajai eļļu un bišu vaska bāzei, kurā pievienoti trejkrāsu vijolītes, kliņģerītes un kumelītes ekstrakti, šis barojošais ādas kopšanas līdzeklis palīdz atjaunot ādas ideālo stāvokli. Krēms ir dermatoloģiski pārbaudīts. Bez mākslīgām smaržvielām, krāsvielām, konservantiem un minerāleļļu izejvielām. IEDEĀLS roku un kāju (pēdu) kopšanai! Ar fantastisku ārstniecības zālīšu aromātu, izteikti biezu tekstūru, tas neticami atjauno un uzlabo roku/kāju ādas stāvokli un izskatu. Iesakām lietot vakaros – kā nakts masku rokām un pēdām. No rīta efekts ir lielisks! Krēmam ir izteikti ārstnieciska iedarbība, tas ātri palīdz novērst ādas mikroplaisiņas, atjauno labsajūtu un komfortu. Šim noteikti jābūt katrās mājās, sevišķi rudens un ziemas periodā!

Algotherm ALGOSILHOUETTE atsvaidzinošs gels kājām (100ml, 16.99 Eur, labākajās aptiekās Latvijā)
Gels nogurušām, satūkušām kājām. Tas nekavējoties atjauno, tonizē un atslābina nogurušas kājas, palīdzot tām atgūt vieglumu un labsajūtu. Ideāls līdzi ņemšanai ceļojumos ar lidmašīnu, stāvoša vai sēdoša darba veicējiem. Interesanti, ka šo gelu var klāt caur zeķubiksēm! Tas neatstāj traipus. Aktīvās sastāvdaļas - Tonizējošais komplekss (PalmariaPalmata aļģe, zirgkastaņa, Aloe Vera) stimulē ūdens izvadīšanu kopā ar toksīniem, lai mazinātu kāju tūsku un noguruma sajūtu; Irbulene noņem tūsku, tonizē asinsvadus; Sarkano vīnogu ekstrakts tonizē un aizsargā asinsvadus, mazina tūsku; Mentols atsvaidzina; Atsvaidzinošais aģents mentola derivāts, atsvaidzina, noņem tūsku; Rozmarīna ēteriskā eļļa stimulē un enerģizē. Kopumā super līdzeklis, kas noderēs ikvienai!

Footlogix DD Cream-mousse (125ml, )
Unikāls pēdu kopšanas produkts-putas ar pretnovecošanās un reģenerējošu iedarbību. Super vieglas un maigas, tās nekavējoties iesūcas ādā, atjaunojot un palīdzot saglabāt ādā nepieciešamo mitruma līmeni. To sastāvā esošajam Spiraleen piemīt pretmikrobu un ādas kairinājumu mazinoša iedarbība. Pēdas kļūst izteikti zīdainas un maigas, jo ilgāk lieto, jo labāk izskatās! Must have produkts pirms vasaras!


Sauļošanās un pēc-sauļošanās līdzekļi



Mossa Natural Skin saules aizsarglosjons ar SPF 20 (100ml, 12.95 Eur, veikalos Drogas un www.mossacosmetics.com)
Tas ir ar minerālu saules aizsargfiltriem un der gan bērniem, gan pieaugušajiem, gan sejai, gan ķermenim! Tāds universāls saules aizsargkrēms vasarai. Pluss par burvīgo, vieglo tekstūru un jauko aromātu. Galvenajā lomā – smiltsērkšķis ar tā sastāvā esošo beta karotīnu, vērtīgajām taukskābēm, vitamīniem un antioksidantiem. Ar vienu vārdu sakot – āda tiek gan aizsargāta no saulītes, gan mitrināta, barota un palutināta. Klājas uz ādas lieliski, ir viegls, labi iesūcas, neatstāj taukainu kārtu, vispār nav jūtams! Līdz ar to labs arī sejai, par ko patiesi prieks!

P20 SPF30 izsmidzināms saules aizsarglīdzeklis (150ml, 31.99 Eur, www.careshop.lv)
P20 ir unikāls, vieglas konsistences, ilgstošas iedarbības un ūdensnoturīgs līdzeklis aizsardzībai no saules. Piemērots visai ģimenei, aizsardzībai pret UVA un UVB stariem. Vērtīgs ar to, ka sniedz iedarbību līdz pat 10(!) stundām, līdz ar to – uzklājams vien reizi dienā! Ar ultra augstu ūdens, sviedru noturību. Nav taukains, lipīgs, neatstāj baltu kārtu, ļauj ādai elpot. Bez mākslīgām piedevām, nesatur krāsvielas un mākslīgos konservantus. Pateicoties ērtajam uzgalim, viegli lietojams.

Code of Beauty Nomierinošs pēc sauļošanās sprejs ķermenim (100ml, )
Foršs, vieglas tekstūras sprejs, ko super ērti lietot – uzsmidzini un izlīdzini pavisam nedaudz. Dziļi mitrina, atvēsina, nomierina un mīkstina saulē sakairinātu ķermeņa ādu. Sastāvā esošā alveja un pantenols veicinās ādas šūnu atjaunošanos un stiprina tās aizsargfunkcijas. Sprejs ātri un viegli iesūcas ādā, nav taukains, lipīgs vai nepatīkams.



Izvērstākas un detalizētākas atsauksmes par produktiem meklē mūsu blogos – Mana pasaku pasaule un Narrative of Beauty – pēc atslēgas vārdiem/ar “meklētāja” palīdzību!

Lasi arī – Blogeri iesaka – LABĀKĀS kosmētikas TOPS 2018!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru