14 decembris, 2019

Blogeri IESAKA – 2019. gada labākie SEJAS kopšanas līdzekļi

Seja, šķiet, ir zona mūsu ķermenī, kuras kopšanai mēs netaupām :) Ne laiku, ne līdzekļus. Skrupolozi izvēlamies tikai labāko, lai rezultāts ir un - priecē! Tad nu lūk, aizvadītā gada labākie no labākajiem sejas kopšanas līdzekļiem, ko esam iepazinušas un iemīlējušas abas ar Kristu, bloga Narrative of Beauty autori! Te atradīsi gan burvīgus attīrošos un tonizējošos līdzekļus, gan labākos sejas krēmus, serumus, acu zonas līdzekļus un vēl un vēl… Lai noder!




Attīrošie līdzekļi sejas ādai ikdienā




Pharmaceris PURI-SENSILIUM nomierinošas un attīrošas putas sejas ādai (150ml, 13.99Eur, labākajās aptiekās visa Latvijā)
Lieliskas! Kāpēc? Jo tās absolūti nekairina ādu, tieši pretēji – izteikti mitrina, padara ādu maigu, normalizē toni, atjauno komforta sajūtu un vienlaikus lieliski attīra! Tiek noņemts gan ikdienas liekais sebums, netīrumi, gan make up! Nekož acīs, noņem arī skropstu tušu un citu dekoratīvo kosmētiku acu zonā! Nesatur ziepes, ideālas jutīgai sejas ādai, bet derēs visiem ādas tipiem. Aktīvās sastāvdaļas – Immuno-Prebiotic, D-pantenols, GlucamR.

Jowae Oil-In-Gel attīrošais līdzeklis (100ml, 12.58Eur, Apotheka aptiekās, Mēness Aptieka aptiekās un Mana aptieka aptiekās)
Ar 99% dabiskas izcelsmes sastāvdaļām un super-spēcīgo antioksidantu Lumifenolu. Izspiežot no pudelītes tas ir kā gels, kas pārtop par eļļu, uzklājot uz ādas! Iemasējot un saskaroties ar ūdeni, tas burtiski izkūst un pārtop vēlreiz – par maigu un patīkamu pieniņu, kas perfekti noņem visu – netīrumus, lieko sebumu, kosmētiku. Der arī acu zonai. Sajūtas lietojot ir burvīgas, un pēcāk vēl vairāk – līdzeklis dziļi mitrina ādu, novērš kairinājumu, apsārtumu, sausumu. Āda paliek gluda, tīra, elpojoša un svaiga. It kā piemērots sausai ādai, bet realitātē droši derēs visiem ādas tipiem!

Lavera Naturkosmetik Hydro Effect attīrošais balzams sejas ādai (100ml, 9.90Eur, www.lavandas.lv)
Attīrošais balzams satur speciālu kompleksu, kas pasargā un attīra ādu no apkārtējās vides piesārņojuma. Bagātināts ar organisko olīveļļu, ar zīdainu, krēmveida gēla tekstūru lieliski atdala no ādas netīrumus, nebojājot ādas aizsargbarjeru. Ļoti viegls un maigs produkts ādas ikdienas attīrīšanai. Labi tiek galā arī ar dekoratīvo kosmētiku! Perfekts jutīgai ādai - nomierina, atjauno komfortu. Varētu patikt vairumam!

WELEDA Maigi attīrošas putas (150ml, 13.36Eur, www.weledashop.lv)
Atsvaidzinošas, attīrošas un uzmundrinošas putas sejas mazgāšanai ar bioloģisko burvjlazdas ekstraktu. Saudzīgas pret ādu, palīdz uzturēt ādas dabisko mitrumu, nesausina. Tām ir teicama putu konsistence, tās ļoti labi šķīdina gan dekoratīvo kosmētiku, gan atbrīvo ādu no netīrumiem un liekā sebuma. Attīrošis efekts ir spēcīgs. Ar patīkamu, diezgan spēcīgu, uzmundrinošu aromātu. Vienīgi – šīs putas nederēs acu zonai.

THALGO EVEIL A LA MER želeja-eļļa make up noņemšanai un ādas attīrīšanai (125ml, u/v Stockmann, veikalā NEROLI)
Līdzeklis ir super- maigs pret ādu, bet attīra bez problēmām – noņem visu! Ar to droši var tīrīt arī ādu acu zonā, nekož acīs, izšķīdina skropstu tušu bez beršanas. Izmēģinājām, vai darbojas arī uz īpaši noturīgu, waterproof kosmētiku – DARBOJAS! Šis bija vienīgais līdzeklis, kas ātri un bez liekiem kreņķiem palīdz noņemt arī īpaši ūdens-izturīgās skropstu tušas! Āda paliek izteikti mīksta, maiga un gluda. Pat šķiet, ka varētu iztikt bez krēma!


Micelārie ūdeņi



Bioderma HYDRABIO H2O micelārais ūdens ādai, kas ir atūdeņojusies un jutīga (250ml, 14.69Eur, labākajās aptiekās visa Latvijā)
Bioderma micelārie ūdeņi komentārus neprasa. Tie visi ir lieliski un šis nav izņēmums. Īpaši mitrinošs, pateicoties tā sastāvā esošiem taukskābju esteriem - micellas veidojošiem elementiem – kas ir līdzīgi ādas šūnu membrānā atrodamajiem fosfolipīdiem un dabiski palīdz atjaunot ādas hidrolipīdu slāni. Turklāt tā ekskluzīvais bioloģiskais Aquagenium® patents liek ādai no jauna iemācīties, kā aktivēt tās dabiskās mitrināšanas spējas, stimulējot ādā esošo ūdens kanālu - akvaporīnu - veidošanos, un kā saglabāt ūdeni, kas tai vajadzīgs līdzsvaram. Tas perfekti attīra ādu, der sejai, acīm, kaklam, dekoltē… Nekairina, nekož, nerada diskomfortu. Āda kļūst tīra, maiga, jūtas lieliski.

Beauté Pacifique Super Fruit Micelārais ūdens (160ml, 23Eur, www.bepa.lv, veikalos Douglas un www.douglas.lv)
Maigs, viegls, attīrošs. Bagātināts ar vitamīnu ekstraktiem no Bērza, Brūklenēm, Lācenēm un Smiltsērkšķiem. Bagātina ādu ar antioksidantiem un mitrina to. Pasargā no priekšlaicīgas novecošanās. Praktiski bez aromāta, derēs arī jutīgas ādas īpašniecēm. Ļoti foršā iepakojumā – ar pumpīti – kas padara lietošanu vēl patīkamāku. Labi der gan dekoratīvās kosmētikas noņemšanai, gan, lai ādu nomierinātu un mitrinātu (pilda teju vai tonika uzdevumu). Pateicoties ērtajam tilpumam un iepakojumam, ir arī labs biedrs dodoties ārpus mājas!

The Body Shop Kumelītes micelārais ūdens (250ml, 17.50Eur, The Body Shop veikalos)
Attīra ādu, tiek gala ar dekoratīvo kosmētiku, pat ūdensnoturīgo. Ideāls acu un arī lūpu zonai. Pārliecinājāmies – šis ir lielisks produkts, kas ļauj noņemt visas košās, matētās un noturīgās lūpu krāsas! Tas nekairina ādu, nesausina to, pat – papildus nomierina. Bez aromāta, garšas. Piemērots jutīgai ādai, ar 100% vegānu sastāvu!

Sebocalm micelārais ūdens (200ml, 17Eur, www.sebocalm.eu)
Maigi un efektīvi attīra sejas ādu, piemērots arī acīm. Neatstāj taukainu kārtiņu. Bagātināts ar rožu eļļu, lai āda tiktu nomierināta, tiktu sajusts svaigums un tīrība. Piemērots visu tipu ādai, bez parabēniem. Ļoti maigs, foršs, ideāls jutīgai ādai. Bez izteikta aromāta.


Skrubji un pīlingi



Līga Nature Spa Putojošs sejas skrubis ar Krūzmētras un tējas koka ēterisko eļļu (60ml, 8.50Eur, www.salonsliga.lv un www.lavandas.lv)
Sejas skrubis, kas īpaši piemērots taukainai un jaukta tipa ādai, kā arī ādai ar noslieci uz poru aizsprostošanos. Sastāvs ir piesātināts efektīvām attīrošām vielām - tur pievienotas džodžobas pērlītes, celuloze, tējas koka ēteriskā eļļa, piparmētras ēteriskā eļļa, bergamotes ēteriskā eļļa un krūzmētras ēteriskā eļļa, kas dziļu attīra ādu, to noloba, mīkstina un piešķir kārtīgu devu svaiguma. Tam ir ļoti patīkama tekstūra, mazliet krēmīga, bet attīrošās vielas to padara par putojošo attīrošo līdzekli, līdz ar to āda pēc skrubīša ir svaiga, tīra, gluda un gatava tālākajiem ādas kopšanas soļiem. Skrubis ir gana ņiprs, bet nav ass, kairinošs vai skrāpējošs. Atsvaidzinošās ēteriskās eļļas ādai burtiski sniedz svaigumu.

Annemarie Borlind eksfoliējošs gēls ar augļskābēm (30ml, 25.50Eur, www.lavandas.lv)
Īpaši piemērots kombinētai/taukainai ādai, arī problemātiskai, aknes skartai ādai. Taču – derēs arī citiem ādas tipiem. Tas attīra, izlīdzina un stimulē ādu, uzlabo toni. Ar melleņu ekstraktu un kļavu cukura ekstraktu. Pīlings lietojams kā sejas maska – tas jāuzklāj, jāpatur 5-10 minūtes, tad jānoskalo ar ūdeni. Tas ir maigas, gel-veida tekstūras ar vieglu aromātu. Nekairina ādu – par to vislielākais pluss! Pēc lietošanas ievērojami izlīdzinās ādas tekstūra, poras sašaurinās. Āda ir tīra un jūtās lieliski. Pīlings palīdz regulēt liekā sebuma veidošanos, arī nedaudz izlīdzina ādas toni, padara ādu veselīgāku un starojošāku.

Beauty Jar UNDER CONTROL Anti-blemish face scrub (120g, 2.86 Eur, veikalos Siberika un www.biotude.lv)
Maigs, bet spēcīgs savā iedarbībā. Ar bambusa pūderi, kas sniedz dziļu attīrīšanu, bet nekairina un neskrāpē ādu. Tējas koka eļļa efektīvi cīnās ar ādas nepilnībām, izsitumiem. Skrubis arī izteikti samazina ādas spīdumu. Ideāls kombinētai/taukainai ādai, bet derēs arī normālam ādas tipam. Liels tilpums, pietiks labam laikam!

DERMEDIC enzīmu pīlings HYDRAIN3 HIALURO (50ml, 10.99Eur, Euroaptieka un www.azeta.lv )
Enzīmu pīlings, kas ātri un vienkārši atbrīvo ādu no atmirušajām šūnām, piešķir tai svaigu un mirdzošu izskatu. Atjauno ādu. Šis pīlings ir absolūti lielisks, jo piemērots visiem ādas tipiem, arī jutīgai ādai. Tas ir spēcīgs savā iedarbībā, vienlaikus maigs pret ādu. Neizraisa kairinājumu, apsārtumu. Nesausina ādu. Sastāvā 6 % AHA augļskābju enzīmu, kuri maigi noloba nedzīvās epidermas šūnas. Hialuronskābe un karbamīds nodrošina optimālu mitrināšanu. Interesants un ērts arī savā lietošanā – tas plānā kārtiņā jāuzklāj uz sejas un, ja nepieciešams, uz kakla un dekoltē zonā. Jāļauj 15–20 minūtes iedarboties. Atlikumu jānotīra ar vatīti un VISS! Nekas nav jāskalo!

Mossa Cosmetics JUICY Peel 5 Minūšu pīlinga maska (60ml, 14.95Eur, www.mossacosmetics.com, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Pīlinga maska, īpaša ar to, ka sola uzlabot gan ādas tekstūru, gan toni. Vienlaikus – attīra poras. Ideāla ādai ar paplašinātām porām, hiperpigmentācijas problēmām, samazina arī mazās mīmikas krunciņas, pirmās grumbiņas. Lietošanā ērta un vienkārša – kā sejas maska, kas jāuzklāj uz 5 minūtēm. Tomēr – pīlinga efekts jūtams, ja āda jutīga, vēlams sekot līdzi laikam, iespējams, ka pietiks ar ~3 lietošanas minūtēm!



Sejas maskas





Amway Artistry Signature Select™ Brightening Mask un Artistry Signature Select™ Polishing Mask (100g, no 35.75Eur, www.amway-latvia.com)
Jaunās Amway Artistry Signature Select™ sejas maskas ir ideālas tieši lietošanai kopā – gan vienu pēc otras, gan abas reizē! Visērtākais ir tas, ka tās visas ir turamas vien 7 minūtes, kas padara lietošanu tiešām ērtu! Kolekcijā kopā ir veselas 5(!) sejas maskas. Mēs izvēlējām šī topa ietvaros divas, kas mūs uzrunāja visvairāk - Artistry Signature Select™ Polishing Mask ir maska-skrubis, kas ļoti maigi, bet efektīvi atbrīvo ādu no atmirušajām šūnām, padara to mīkstu un atjauno veselīgo mirdzumu. Tai ir želejveida tekstūra ar cukurniedru cukura pulējošām daļiņām. Maska arī lieliski uzlabo ādas mikrocirkulāciju un sagatavo ādu tālākiem kopšanas soļiem. Ak jā – un maskas burvīgais ogu aromāts teju vai aicina to ēst ar karoti!
Savukārt Amway Artistry Signature Select™ Brightening Mask ir piemērota, lai atjaunotu ādas veselīgo toni, mirdzumu un maksimāli samazināti pigmentācijas problēmas. Maskai ir zīdaina tekstūra un ļoti delikāts, patīkams aromāts. Tā lieliski atjauno ādu – gan attīra to, gan izlīdzina toni. Nomierina un samazina apsārtumu, gaišina pigmentācijas plankumus (regulāri lietota, tiešām padara tos bālākus). Āda pēc maskas lietošanas izskatās “atmodināta” un mirdz!

Dzintars Future Formula SOS Attīroša pulējoša pasta sejai un dekoltē zonai (100ml, 17.90Eur, Dzintars veikalos)
Dermatoloģiski testēta, ar 96% dabisku sastāvdaļu, šī ir kārtīga melnā maska ar tādām aktīvām vielām sastāvā kā kokogle, salicilskābe, pienskābe, glikolskābe, kā arī glicerīns, alantoīns u.c. Paredzēta, lai samazinātu dažādus ādas nelīdzenumus, attīrītu un sašaurinātu poras, samazinātu pārmērīgu sebuma izdalīšanos. Tas, kas mūs visvairāk uzrunāja un šķiet, padara šo masku atšķirīgu no citām melanajām/attīrošajām maskām veikalu plauktos, ir tieši burvīgais gumijveida uzgalis ar sariņiem! Tas padara maskas uzklāšanu neticami ērtu, jo nav pat jāsasmērē pirksti! Un – veic maigu masāžu, palīdz attīrīt ādu, poras, stimulē asinsriti un izlīdzina ādas toni! Pluss par to, ka šī maska absolūti nekairina arī jutīgu ādu, nerada apsārtumu. To var droši var lietot pat 10 minūtes pirms ballītes – rezultāts būs lielisks! Maska ādu pamatīgi attīra, padara maigu un gludu, poras ir tīras un izskatās šaurākas. Uzlabojas gan tonis, gan tekstūra un arī liekais sebums ir prom + matējošais efekts ir samērā noturīgs!

Jowae Attīroša minerālu maska ar mikrogranulām (50ml, 17.95Eur, Apotheka aptiekās, Mēness Aptieka aptiekās un Mana aptieka aptiekās)
Ar antioksidantu Lumifenolu, baltās tējas ekstraktu, smiltsērkšķiem un mikro nolobošas pērlītes saturošu minerālu pūderi. Maska tūlītēji atjauno ādas toni, piešķir sejai mirdzumu. Attīra un tonizē. 98% aktīvo vielu – dabiskas izcelsmes. SOS maska, kad nepieciešams ātri būt uz strīpas un izskatīties nevainojami! Tās lietošana ir ļoti ātra un ērta – maska jāuzklāj uz ādas, minūti jāveic masāža, 30 sekundes jāļauj iedarboties, tad jānoskalo. Gatavs! Maska ir patīkamas, vieglas želejveida konsistences, tajā jūtams minētais minerālu pūderis un pavisam sīkas abrazīvās daļiņas. Tā dziļi attīra, taču nekairina un neskrāpē ādu. Nav arī kā standarta sejas skrubis. Uz ādas uzklājot ir caurspīdīga, masāžas laikā nedaudz mainās, it kā saveļas biezākās putās, kas attīra poras. Rezultāts – sejas āda izskatās tīrāka, poras mazāk redzamas. Izlīdzinās tonis, tas kļūst dzīvīgāks un veselīgāks!

Love Beauty and Planet Rosemary & Vetiver, Coconut Water & Mimosa Flower un Muru Muru Butter & Rose sheet sejas maskas (veikalos Douglas un www.douglas.lv)
Sheet maskas ir modē! Un šīs no Love Beauty and Planet ir gan ērtas lietošanā, gan foršas savā iedarbībā!
Love Beauty and Planet Rosemary & Vetiver attīrošā maska attīra un atjauno ādu, palīdz atjaunot tās mirdzumu, neitralizējot vides radīto piesārņojumu. Āda kļūst tīra un svaiga. Bagātināta ar attīrošo Austrālijas tējas koka eļļu un Haiti vetīvera zemei raksturīgo aromātu, kas ir atsvaidzinošs un enerģizējošs.
Love Beauty and Planet Coconut Water & Mimosa Flower mitrinošā sejas maska iedarbojas momenta, dziļi mitrina un redzami uzlabo ādas toni. Atjauno pat blāvāko un nogurušāko sejas ādu. Ar kokosriekstu ūdeni un mimozas ziediem, tā arī debešķīgi smaržo un padara lietošanu par īstu baudu!
Love Beauty and Planet Muru Muru Butter & Rose barojošā sejas maska ar bagātīgo Amazones murumuru sviestu un Bulgārijas rožu ziedlapiņām. Tā dziļi baro un lutina sejas ādu. Mīkstina, novērš sausumu un liek ādai uzmirdzēt. Un, ja esi rožu aromāta mīļotāja, šis tevi vienkārši izkausēs!


Īpašie produkti ādas kopšanai nakts laikā





Beauté Pacifique Instant Hydrating Mask (100ml, 45Eur, veikalos Douglas, www.douglas.lv un www.bepa.lv)
Intensīvi un ilgstoši mitrina, atjauno ādas struktūru un mazina novecošanās pazīmes. Satur dabīgo Skvalāna eļļu, kā arī A un E vitamīnus. Lietojama gan kā standarta sejas maska, gan – kā nakts maska (~2x nedēļā). Vienkārši uzklāj to plānā kārtiņā uz tīras sejas ādas un dodies pie miera. Maska neticami labi atjauno ādas mitruma līmeni, tvirtumu un burtiski “piepilda” ādu. Tā ideāli der kā sausai, tā kombinētai un pat taukainai sejas ādai. No rīta āda ir super maiga, mīksta un nomierināta.

EISENBERG Start Moisturising Defence Mask (50ml, 40.99Eur, veikalos Douglas un www.douglas.lv)
Maska ar burvīgu, vieglu, krēmveida tekstūru, kas uz ādas burtiski izkūst. Satur dabiskas aktīvās sastāvdaļas, kas novērš iekaisumus un pasargā ādu no piesārņojuma, lai nomierinātu un intensīvi mitrinātu to. Var lietot gan kā parastu sejas masku, gan kā nakts masku pāris reizes nedēļā ar to aizstājot savu nakts krēmu. Pēc sajūtām tā ir kā jauks sejas krēms, der arī kombinētai ādai, nav smaga vai taukaina. Ļoti foršs rezultāts no rīta – ādas tonis ir lielisks, izlīdzināts. Kairinājums un apsārtums pazudis. Āda ir gluda, veselīga un starojoša.

ANTIPODES® JOYOUS proteīniem bagāts nakts serums (30ml, 55.90Eur, veikalos Biotēka un www.bio.lv)
Proteīniem bagāts nakts serums, kas spēcīgi atjauno ādu. Sastāvā Himalaju godži ogas, kas satur 19 aminoskābes. Aveņu sēklu eļļa apvienota ar Jaunzēlandes upeņu sēklu eļļu, kas ir bagātīgs neaizvietojamo taukskābju avots satur, piemēram, omega-6 taukskābi. Zinātniski pierādīts: uzlabo elastāna izstrādi cilvēka fibroblasta šūnās pat par 60%! Serumam ir fantastiska tekstūra – it kā eļļaina, bet tik zīdaina, uzklājot uz ādas! Tas jauki iesūcas ādā un tūlītēji nomierina to. Serums atjauno, izlīdzina un piepilda ādu, izteikti samazina noguruma pazīmes, padara izskatu atpūtušos (pat naktīs, kad miegs bijis caurāks). Īpaši piemērots sausai un nobriedušai ādai, bet pārliecinājāmies – der arī kombinētai un vēl diezgan jaunai ādai! J

L'Oreal Hyaluron Specialist nakts krēms/maska (50ml, 10.29Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Nakts krēms, kas lietojams arī kā nakts maska ar 2 veidu hialuronskābi – lielmolekulāro, kas izlīdzina ādas virsmu, krunciņas un grumbiņas, un mazmolekulāro, kas “tiek” ādā iekšā, dziļi mitrina un atjauno tvirtumu. Ar lielisku tekstūru, patīkama pēc aromāta un ērta lietošanā. Āda paliek izteikti gluda un maiga. Šis krēms/maska varētu patikt vairumam!


Sejas toniki





Līga Nature Spa Nomierinošs rudzupuķes un kumelītes toniks (100ml, 9Eur, www.salonsliga.lv un www.lavandas.lv)
Maigs toniks ar rudzupuķu, kumelīšu ziedūdeni un aktīvajām vielām - bisabololu, alantoīnu, liepu ziedu ekstraktu un augu glicerīnu. Bisabolols stimulē ādas pašatjaunošanās spējas un veicina tās atjaunošanos pēc dažādām mikro traumām un bojājumiem, alantoīns mīkstina ādas dabisko sastāvdaļu - keratīnu, kā arī uzlabo ādas mitruma piesaistīšanas spējas, kas ir īpaši nepieciešams dehidrētai (atūdeņotai) un sausai ādai. Liepu ziedu ekstrakts reģenerē, nomierina un mīkstina ķermeņa un sejas ādu, uzlabo tās aizsargfunkcijas, kā rezultātā āda lēnāk noveco. Īpaši piemērots kā nomierinošs, iekaisumus mazinošs līdzeklis. Lielisks! Ar patīkamu, maigu, mazliet rūgtenu aromātu – pēc rudziem, kas mijas ar vieglām un svaigām ziedu notīm. Nomierina ādu, veldzē to, ideāls pēc sejas attīrīšanas, maskām u.tml.!

Ecooking Face Mist atsvaidzinošs toniks ar E vitamīnu (200ml, 24.99Eur, www.douglas.lv)
Toniks, kas pārsteidza – tas ir izteikti mitrinošs. Tas dēļ īpaši augstā E vitamīna daudzuma, kas ir sastāvā. Toniks arī stiprina un pasargā ādu. Lietojams ikdienā kā toniks, bet var izmantot arī jebkurā brīdī, kad ādai nepieciešams atsvaidzinājums un mitrināšana. Tas nomierina ādu, padara gludu un īpaši maigu. Sniedz svaigumu un veldzējumu.

DABBA Cosmetics Bērza lapu ziedūdens/toniks (100ml, 14.90Eur, www.dabbacosmetics.com)
Bērza lapu ziedūdens/toniks kas ideāls, lai ādu attīrītu, atjaunotu tās dabisko balansu, normalizētu taukošanos. Piemērots kombinētam/taukainam ādas tipam. Ar ļoti dabisku, svaigu, vasarīgu un patīkamu aromātu. Tas sniedz baudījumu visām maņām. Rezultāts – āda kļūst maiga, liekais spīdums samazināts, vienlaikus – sausās sejas zonas jūtas komfortā. Āda tiek mitrināta, nomierināta, arī tonis izlīdzinās.

SebaMed Clear Face dziļi attīrošs toniks (150ml, 7.85Eur, labākajās aptiekās visa Latvijā)
Spēcīgs, attīrošs toniks kombinētai/taukainai/ problemātiskai ādai. Būs labs sabiedrotais, ja piemeklējuši izsitumi. Ideāls arī, ja jācīnās ar pūtītēm un melnajiem punktiem. Noder arī pieaugušā vecumā – vien jālūko, iespējams, ka šis toniks būs par spēcīgu visai sejai, ja esi kombinētas ādas īpašniece. Tad ieteicams to izmantot tieši tur, kur nepieciešams – T-zonā! Perfekti attīra poras un samazina lieko spīdumu!


Sejas spreji um misti



Beauté Pacifique SUPER FRUIT Hydrating Face Mist (50ml, 30Eur, veikalos Douglas, www.douglas.lv un www.bepa.lv)
Barojošs, mitrinošs līdzeklis sejas un kakla ādai. Nekavējoties sniedz svaiguma sajūtu kā arī nodrošina antioksidatīvu efektu pateicoties tā augstai brūkleņu SUPERFRUIT ekstraktu koncentrācijai, kas aizsargā ādas šūnas. Sprejs ir maigs, tam tik pat kā nav smaržas, tas iedarbojas ļoti delikāti. Var lietot kā toniku, iekļaujot ikdienas ādas kopšanas rutīnā. Līdzeklis acumirklī mitrina ādu, novērš jebkādas sausuma vai savilkuma pazīmes, kas varētu parādīties pēc ādas attīrīšanas, sevišķi gada vēsajā sezonā. Tas arī izlīdzina ādu, padarot to maigu, gludu un nomierinātu. Normalizē apsārtumu. Der arī kā atsvaidzinātājs jebkurā brīdī, piemēram, darbā pie datora vai lidojot!

Avene Thermal Spring Water termālais ūdens (150ml, 11.45Eur, labākajās aptiekās Latvijā)
Izsmidzināmais ūdens ir absolūti universāls produkts. Tas ir pamatelements jutīgas, hiperjutīgas, alerģiskas un sakairinātas ādas kopšanā. Izmantojams autiņbiksīšu izsitumu, dažādu kairinājumu, kairinājumu pēc skūšanās vai pēc epilācijas, saules apdegumu, sejas apsārtuma kopšanai, dekoratīvās kosmētikas fiksācijai, pēc fiziskām nodarbībām, vasarā un ceļojumā. Tas lieliski mitrina un nomierina ādu, atsvaidzina un uzmundrina to! Šim obligāti jābūt jebkurā vannas istabā!

ELEMIS Pro-Collagen Rose Hydro-Mist serums-ūdens sejai (50ml, u/v Stockmann, veikalā NEROLI)
Super mitrinošs serums, kas izveidots izsmidzināma ūdens formātā. Ar rožūdeni un jūras aļģēm. Tas mitrina, nomierina un mīkstina ādu. Palīdz to atjaunot un padarīt mirdzošu. Ideāls jutīgai ādai. Piemērots lietošanai arī uz make up. Vienkārši burvīgs produkts ādas tonizēšanai, mitrināšanai un atmodināšanai ikdienā. Lietojams tonika vietā. Tā efekts ir jūtams uzreiz – šis nav vienkārši sejas mists, tam ir daudz bagātīgāka konsistence. Tas izteikti dziļi mitrina ādu, nomierina un izlīdzina tās toni. Ļauj uzmirdzēt un justies lieliski. Un aromāts – ja patīk rozes, šajā var aizmirsties…

Bio2You Dabīgs tējas koka sejas ūdens (100ml, 15.90Eur, www.bio2you.lv)
Viegli aromatizēts, nomierinošs sejas ūdens, kas bagātināts ar zaļās tējas ziedūdeni un smiltsērkšķu ekstraktu. Tas atjaunos sejas ādas labsajūtu un atspirdzinās to. Zaļā tēja novērš ādas bojājumus un pasargā no priekšlaicīgas novecošanās, jo satur unikālas antioksidantu īpašības, tai piemīt arī piemīt antibakteriāla iedarbība. Smiltsērkšķu ekstrakts uzlabo mikrocirkulāciju, nodrošina aizsardzību pret novecošanos, ideāli atjauno un mitrina ādu. Burvīgs, maigs un patīkams sejas sprejs. Ar vieglu aromātu, mitrinošs, mīkstinošs un atsvaidzinošs. Der arī jutīgai ādai!


Acu krēmi



Līga Nature SPA Acu gēls ar diļļu ēterisko eļļu un mentolu (15ml, 12Eur, www.salonsliga.lv un www.lavandas.lv)
Viegls gels acu zonas kopšanai ar atvēsinošu iedarbību. Mitrina un samazina tūsku. Lieliski uzmundrina nogurušas acis. Gela sastāvā ir iespaidīgs aktīvo vielu mikslis, kas sastāv no argana eļļas, granātābolu sēklu eļļas, šī sviesta, A vitamīna, upeņu sēklu eļļas, dzērveņu sēklu eļļas, naktssveces eļļas, džodžobas eļļas, mentola, Persiešu zīda koka mizas ekstrakta, E vitamīna, ehinācijas ekstrakta un diļļu sēklu ēteriskās eļļas. Zinātniski pierādīts, ka diļļu ēteriskā eļļa, ilgstoši lietojot, spēj uzlabot acu veselību, hialuronskābe nodrošina ādas šūnu mitrināšanu un izlīdzina sīkās krunciņas. Gels ir ultra vieglas konsistences, pamatīgi mitrinošs un kārtīgi atvēsinošs. Atvēsinošā sajūta ir jūtama momentā - tādēļ nav vēlams gelu klāt ļoti tuvu acu gļotādai. Gels lieliski uzsūcas, nepadara ādu taukainu vai lipīgu, gluži pretēji - to atsvaidzina, mitrina un uzmundrina. Un jā - tas smaržo kā kaltētas dilles - tik dabiski, tik patiesi!

Filorga OXYGEN-GLOW acu krēms (15ml, 28.99Eur, www.azeta.lv)
Acu krēms, kas vienā acumirklī izlīdzina un atdzīvina ādu zem acīm. Maigi rozā tonī ar superīgu tekstūru – ideāli klājas un nekavējoties izlīdzina gan ādas tekstūru, gan toni! Novērš noguruma pazīmes, mazina tumšos lokus, izlīdzina jebkādu pigmentāciju acu zonā un piešķir izskatam svaigumu! Šis noteikti varētu būt ideāls palīgs, ja nepieciešams ātri būt uz strīpas un sakopties, piemēram, pēc ne pārāk labi gulētas nakts!

The Body Shop Alvejas nomierinošs acu un lūpu krēms (15ml, 18.50Eur, The Body Shop veikalos)
Maigs, nomierinošs želejveida krēms acīm, lūpu kontūrām un lūpām. Īpaši izstrādāts jutīgai ādai - mitrina un nomierina ādu, mazina jutīguma radītās nepatīkamās sajūtas uz ādas. Bagātināts ar ekoloģisku alveju un sezama sēklu eļļu. Nesatur krāsvielas, smaržvielas. Oftalmoloģiski un dermatoloģiski testēts, piemērots kontaktlēcu lietotājiem. Tekstūra tam ir krēmgēla - pa vidu starp krēmu un želeju, viegla, maiga, mitrinoša, nomierinoša, atvēsinoša. Tas lieliski un ļoti ātri uzsūcas, ir perfekts dienas acu krēms, jo nebaidoties var klāt pa virsu dekoratīvo kosmētiku. Tāpat krēmu var klāt uz lūpu ādas, tas mitrina un atgriež komfortu, iesūcas un nav ne redzams, ne jūtams!

Beauté Pacifique Paradoxe Anti-Age Eye Creme (15ml, 55Eur, www.bepa.lv, veikalos Douglas un www.douglas.lv)
Augstas iedarbības atjaunojošs acu krēms, kura radīšanā zīmols izmanto patentētu tehnoloģiju, izmantojot Čīles vīnogu kauliņu ekstraktu, un iegūstot augstas iedarbības antioksidantus – Procianidīnu un Resveratrolu, kas efektīvi mazina novecošanās pazīmes un saules radītos ādas struktūras bojājumus. Krēma sastāvā atrodams arī plaši zinātniski pētītā Spilanthes Acmella zieda ekstrakts, kas tūlītēji pēc krēma uzklāšanas sniedz ādai nostiprinošu efektu, stiprinot kologēna-elastīna šķiedras. Krēms sniedz tūlītēju efektu, kas ir redzams un jūtams – tas nostiprina ādu, padara to tvirtu. Ideāls acu krēms lietošanai no rīta. Paradoxe acu krēmam ir lieliska uz ādas kūstoša tekstūra, tas ir ļoti ekonomisks lietošanā (ka visi Beaute Pacifique produkti), pietiek ar ļoti mazu daudzumu produkta, krēms klājas nevainojami. Tas jūtami mitrina un izlīdzina ādu, padara tvirtu, nostiprina un nogludina. Samazina arī noguruma pazīmes pēc sliktāk gulētas nakts!


Īpaši līdzekļi acu zonas kopšanai




L'Oreal Paris Clinically Proven skropstu serums (1.9ml, 15.44Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Serums, kas paredzēts tieši skropstu spēcināšanai. Atšķirīgs ar to, ka nav kā skropstu tuša, bet ar otiņu uzklājams pie skropstu saknīšu līnijas. Un – tiešām iedarbīgs! Protams, nav tā, ka skropstas izaug 2x garākas, tomēr tās paliek izteikti spēcīgākas. Mazāk izkrīt un tiešām nedaudz pastiepjas garumā. Serumam ir klīniski pierādīta formula ar B5 vitamīnu, rīcineļļu, aminoskābēm, hialuronskābi, filoksānu, visi šie elementi kopā kondicionē, stiprina, atjauno, aizsargā un nostiprina skropstas, kā arī veicina to augšanu.

ESFOLIO Black Caviar Hydrogel maska ādai ap acīm (60gab., 13.99Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Hidrogela maska ar kaviāra un pērļu ekstraktiem, kas mitrina ādu, samazina pietūkumu zem acīm un padara ādu starojošu! Kaviāra ekstrakts padara ādu gaišāku un elastīgāku. Cīnās pret ādas novecošanos. Uzlabo ādas elastību un padara ādu ap acīm mirdzošu, gaišu un veselīgu. Ērti lietojamas un reāli iedarbīgas!

Dzintars Kredo Lux Balzams skropstu un uzacu stiprināšanai (~4Eur, Dzintars veikalos)
Leģendārs produkts, kas bija, ir un, ļoti cerams, būs arī turpmāk Dzintars sortimentā! Ļoti jauks savā lietošanā un iedarbīgs. Lieliski mitrina un spēcina kā skropstas, tā uzacis. Lietots ilgtermiņā reāli uzlabo skropstu izskatu – tās paliek spīdīgākas un veselīgākas, mazāk izkrīt. Var izmantot kā fiksējošu produktu uzacīm, lai piešķirtu tām formu un dabisku izskatu. Šim vienkārši jābūt kosmētikas plauktiņā!

La Cure Beauté Age Fighter Eye Serum atjaunojošs serums (15ml, 14.99Eur, veikalos Douglas un www.douglas.lv)
Īpaši mitrinošs pretnovecošanas serums acīm mirdzuma veicināšanai. Ar hialuronskābi, kas samazina ar vecumu saistīto krunciņu skaitu, ievērojami izlīdzina ādas reljefu. Un - to ir bauda lietot! Serumama ir burvīga gel-veida konsistence, maigs, viegli klājas un ātri iesūcas ādā. Dziļi mitrina un redzami izlīdzina ādu acu zonā. Novērš mazās sausuma krunciņas. Nomierina, padara ādu acu zonā možāku un mirdzošāku. Viens no foršākajiem pēdējā laikā lietotajiem produktiem ādai ap acīm!


Dienas sejas krēmi





Pharmaceris Hyaluro-SENSILIUM sejas krēms ar hialuronskābi (40ml, 18.40Eur, labākajās aptiekās Latvijā)
Uz ūdens bāzes izstrādāts krēms. Formula ar augstas un zemas molekulārās masas hialuronskābi mitrina ādu vairākos slāņos, nekavējoties novēršot savilktas ādas sajūtu. Aktīvās sastāvdaļas - Hialuronskābe di-2, 3% proglucose, Immuno-Prebiotic, Leukine-barrier. Nenormāli foršs! Ideāls kā sausai, tā normālai un pat kombinētai/taukainai ādai. Derēs arī alerģiskas un jutīgas ādas īpašniecēm. Viegls, bet tik ļoti iedarbīgs! Iespējams, mitrinošākais sejas krēms, ko nācies lietot! Izlīdzina ādu un atjauno ļoti veselīgu mirdzumu.

La Cure Beauté Multi Benefit Rose Cream Gel (30ml, 12.99 Eur, veikalos Douglas un www.douglas.lv)
Ultra viegls gēl-krēms, kas ātri uzsūcas ādā nenosprostojot poras. Satur rožu un kumelīšu ūdeni, kas papildus detoksikācijai, atjaunošanai un novecošanās novēršanai, novērš ādas sausumu un kairinājumu, padara to gludu un samtainu. Mandeļu eļļa normalizē tauku dziedzeru darbību, novērš grumbu parādīšanos, piešķir ādai veselīgu un skaistu krāsu. Argana eļļa baro un mitrina ādu, pasargā to no fotonovecošanās. 96% dabiskas izcelsmes sastāvdaļu. Krēms, kas ideāls vasarā! Ar vienkārši fantastisku rožu aromātu! Dara visu – gan mitrina, gan normalizē ādu vienlaikus. Samazina lieko spīdumu, nedaudz matē. Izteikti nomierina un izlīdzina ādas toni. Samazina mazās sausuma krunciņas, padara ādu maigu un elastīgu. Ērts lietošanā, ideāls, lai paņemtu līdzi, piemēram kādos izbraucienos, ceļojumos!

Filorga OXYGEN-GLOW sejas krēms (50ml, 38.99Eur, www.azeta.lv)
“Brīnumkrēms”, kas nekavējoties pārvērš ādu. Pārsteidz, ĻOTI! Burvīgas, sorbet-veida konsistences sejas krēms maigi rozā tonī. UZREIZ izlīdzina gan ādas toni, gan tekstūru, taču nav nekāds BB krēms! Mitrina, atsvaidzina sejas ādu un darbojas kā IZCILA make up bāze – tonālais krēms, piemēram, pēcāk klājas ideāli! Šis sejas krēms arī padara poras mazāk izteiktas, un novērš noguruma pazīmes – padara ādu starojošu un izskatu izteikti svaigu un atpūtušos!

EISENBERG Balancing Oil-Free Care fluīds sejai (50ml, 42.99Eur, veikalos Douglas un www.douglas.lv)
Sejas krēms ar vieglu fluīdveida formula, satur dabiskas aktīvās sastāvdaļas, kas padara sejas ādu matētu un līdzsvaro sebuma izdalīšanos, vienlaikus izcili mitrinot ādu. Ideāli piemērots kombinētai un taukainai ādai, ādai ar nepilnībām, problemātiskai ādai. Ļoti viegls, maigs un patīkams sejas krēms, kas mitrina, bet nepadara ādu taukainu, neveicina tās spīdumu.

DERMEDIC dziļi mitrinošs krēms HYDRAIN3 HIALURO, SPF 15 (50ml, 12.99Eur, Euroaptieka un www.azeta.lv)
Dziļi mitrinošs sejas krēms ar unikālu īpašību – Tas bagātina ādu ar ūdeni un ierobežo transepidermālu ūdens zudumu. Hipoalerģisks. Ar SPF15. Ļoti universāls sejas krēms, kas varētu gan patikt, gan derēt vairumam! Ar vieglu, patīkamu želejveida konsistenci, tas ātri un teicami iesūcas ādā. Izlīdzina, padara ādu maigu, gludu un samtainu. Ar termālo ūdeni un Aqualare kompleksu - hialuronskābi un betaīnu, glicerīns + Dub Diol, E vitamīnu un urīnvielu. Nodrošina 48 stundu mitrināšanu un darbojas kā nevainojama make up bāze.



Nakts sejas krēmi





Beauté Pacifique Créme Paradoxe Anti-Age night creme (100ml, 99Eur, veikalos Douglas, www.douglas.lv un www.bepa.lv)
Augstas iedarbības atjaunojošs nakts krēms – lielisks līdzeklis optimālai ādas novecošanās procesu aizkavēšanai. Papildus aktīvam ādu atjaunojošam efektam, samazinot saules kaitīgo ietekmi uz ādas struktūru, krēmam piemīt arī mitrinošas un ādu nomierinošas īpašības. Lai sašaurinātu mazos asinsvadus un nostiprinātu to sieniņas, krēma sastāvā iekļauts bagātīgs aktīvo vielu kokteilis, tāpēc, Créme Paradoxe ir labi piemērots kuperozai ādai. Lakricas auga saknes ekstrakts būtiski mazina ādas jūtīgumu. Šis nakts krēms neatpaliek no Paradoxe līnijas dienas krēma – ar burvīgu tekstūru, it kā pabiezu, bet uz ādas izkūstošu un absolūti ne-smagu. Iedarbība – krēms dziļi mitrina un baro ādu, nomierina, samazina apsārtumu, uzlabo ādas toni un izskatu. Arī – tekstūru! Principā tas dara visu! Pluss – krēms ir ļoti ekonomisks, ar šo vienu tūbiņu pietiks teju gadam, kas pilnībā atsver produkta cenu.

Ecooking Nakts krēms (50ml, 38.99 Eur, veikalos Douglas un www.douglas.lv)
Nakts krēms ir bagātīgs, barojošs, taču – arī ne pārāk smags, nerada nepatīkamas sajūtas. Intensīvi mitrina, baro. Vegāna formula ir bagātināta ar Argireline, heksapeptīdu, kas apvieno sešas dabiskās aminoskābes, lai palīdzētu samazināt smalkas līnijas un grumbiņas. Satur trilagenu, kas veicina dabisko kolagēna veidošanos. No rīta mostoties āda ir gluda un maiga, jūtās un izskatās tiešām labi! Burvīgs nakts sejas krēms ar dabisku sastāvu.

Pharmaceris SEBO-ALMOND PEEL 10% Ādu lobošs nakts krēms ar 10% mandeļskābi (50ml, 16.49Eur, labākajās aptiekās Latvijā)
Krēms efektīvi samazina esošās ādas nepilnības, regulē tauku sekrēciju un izlīdzina ādu. Mandeļskābe maigi noloba ādas nedzīvās šūnas, atver poras, attīra ādu, poras kļūst daudz mazākas. Palīdz samazināt pūtīšu dēļ radušos ādas bojājumus un paātrina epidermas atjaunošanos. Padara ādu gaišāku. Novērš pirmās ādas novecošanās pazīmes, izlīdzina ādu. Ar 10% mandeļskābi un saldo mandeļu proteīniem. Krēms pēc konsistences ir gel-vaida, maigs, aromāts gan ir nedaudz skābens, jūtams, ka mandeļskābe tiešām ir sastāvā. Regulāri lietojot, ādas tekstūra izteikti uzlabojas, poras paliek nedaudz mazākas. Pumpas ir daudz retāki ciemiņi. Uzlabojas arī ādas krāsa, pēc-vasaras pigmenta plankumi kļūst gaišāki, kopskats – vienmērīgāks. ĻOTI foršs nakts krēms, ko noteikti var ieteikt kombinētajām un taukainajām ādām. Lielisks atradums lietošanai tieši kursa veidā – laiku pa laikam, kā papildus attīroša terapija, kas normalizē ādu, liek tai ātrāk atjaunoties!

Mossa V-LIFT Deep Recovery collagen night cream (50ml, 15.95Eur, veikalos Drogas un www.mossacosmetics.com)
Krēma bagātīgā formula ar korintes ekstraktu uzlabo ādas izskatu nakts laikā. Dabiskas izcelsmes biopolimēri nogludina ādu un uzlabo tās mitruma līmeni. Korinte satur ne tikai spēcīgus antioksidantus, bet arī 21 aktīvo elementu, kas rūpējas par ādas vitalitāti. Padara ādu gludāku, tvirtāku un mirdzošāku. Jā – patiešām labs nakts krēms ādai ar pirmajām novecošanās pazīmēm un ne tikai. Regulāri lietots, acīmredzami izlīdzina ādu, padara to mitrinātu, tvirtu un maigu. Darbojas – pārbaudīts!



Serumi sejas ādai




Līga Nature SPA C vitamīna serums ar ferulskābi un lupīnas peptīdiem (50ml, 24.80Eur, www.salonsliga.lv un www.lavandas.lv)
C vitamīna serums stimulē dabīgā kolagēna veidošanos, mazina sīkās krunciņas un atjauno. Izlīdzina ādas toni un mazina brīvo radikāļu- gaisa piesārņojuma u.c., ietekmi uz ādas veselību. Seruma sastāvs ir ārkārtīgi vērtīgs - tas ir bagātīgs kokteilis ar C vitamīnu, ferulskābi, lupīnas peptīdiem, argana eļļu un saldo apelsīnu ēterisko eļļu. C vitamīns ir viens no spēcīgākajiem antioksidantiem, kas mitrina un uzlabo ūdens noturību šūnās, aizsargā no UVA un UVB stariem, kā arī dziedē. Ferulskābe palēnina novecošanās procesus. Lupīnas peptīdi aktivizē kolagēna un elastīna sintēzi, padarot ādu jauneklīgu un starojošu. Serumam ir burvīga tekstūra - tas ir viegls, mitrinošs un piešķir ādai veselīgu svaigumu. Izlīdzina ādas toni un piešķir dabisku mirdzumu!

ANTIPODES® WORSHIP aizsargājošs antioksidantu serums (30ml, 47.90Eur, veikalos Biotēka un www.bio.lv)
Antipodes® Worship izcilais serums ir piesātināts ar superaugļu kompleksu no Boizena ogām, upenēm, kivi augļiem un Vinanza Grape® patentēta antioksidantu ekstrakta, iegūta no “Pinot Noir” vīnogām. Tā ir ikdienas jauneklīguma esence ādai ar kafijas un asaī ogu enerģiju. Piemērota lielākajai daļai ādas tipu. Zinātniski pierādīts: in-vitro samazina oksidatīvo stresu par 90%. Burvīgs sejas ādas serums, ja nepieciešams ādu atjaunot un sapurināt, piemēram, pēc ziemas miega vai vasaras saules. Jau pēc nepilnas nedēļas lietošanas var just, ka uzlabojas ādas krāsa, kvalitāte kopumā. Serums arī lieliski saderas ar citiem ādas kopšanas produktiem – vairumu dienas un/vai nakts krēmu!

DERMEDIC mitrinošs serums HYDRAIN3 (30ml, 14.99Eur, www.azeta.lv)
Īpaši mitrinošs serums ar termālo ūdeni, hialuronskābi 15 %, mandeļu eļļu, E vitamīnu, glicerīnu un fitoskvalānu. Ar vieglu tekstūru, kas klājas nevainojami un uzsūcas nekavējoties. Serums piemērots kā dienai, tā naktij. Padara ādu izteikti gludu, novērš transepidermālu ūdens zudumu un nostiprina ādas lipīdu aizsargbarjeru. Regulāri lietots, pasargā ādu no priekšlaikus novecošanās. Šis varētu patikt teju visām, jo ir lieliskas tekstūras, ērts lietošanā, piemērots ikdienai un iederēsies jebkurā ādas kopšanas rutīnā!

Pharmaceris T MATT PRO-CONTROL sebo-normalizējošs preperāts/serums (30ml, 26Eur, labākajās aptiekās Latvijā)
Burvīgs serums, kas efektīvi novērš taukaino spīdumu, samazina poras. Serumu ieteicams lietot taukainas, ar tendenci uz seboreju, pastiprināta taukaina spīduma skartas un poru veidošanos nomocītas ādas ikdienas kopšanai. Var lietot hormonālu izmaiņu, stresa, ārēju faktoru izraisītu komedonu, papulu, pustulu gadījumā, kā arī pirms dekoratīvās kosmētikas uzklāšanas, lai iegūtu matētu sejas ādu. Pateicoties maigajai un vieglajai konsistencei, produkts uzreiz rada matētu efektu, nepadarot ādu sausu. Immuno-Prebiotic formula kontrolē mikrofloru un normalizē ādas keratinizāciju. Mazina tauku dziedzeru aktivitāti, novēršot ādas taukaino spīdumu, nodrošina ilgstoši matētu efektu, vienlaicīgi saglabojot ādas fizioloģisko mitruma līmeni. Pore-refiner Complex stiprina kolagēna struktūru epidermā, padarot poras mazākas un samazinot to daudzumu. Calm-Interleukine novērš kairinājumu, mazinot pastiprinātu jutīgumu un stiprinot ādas aizsargbarjeru. Preparāts samazina aknes radītu ādas bojājumu redzamību, padara ādu gludāku, neaizsprostojot poras un nepadarot ādu sausu vai savilktu. Serums ir superīgs un efekts – apbrīnojams!

DABBA DEEPWATER HYDRATION BOOSTER serums (30ml, 37Eur, www.dabbacosmetics.com un www.lavandas.lv)
Eļļu nesaturošs DeepWater Hydration serums, kura sastāvā ir koncentrēti ziedūdeņi, ziemeļu augu ekstrakti, hialuronskābe un dabiskas aktīvās vielas, kas novērš transepidermālu ūdens zudumu un piesaista ādai vairāk mitruma. Iedarbojas ādas dziļākajos slāņos, lai uzturētu ādu mitrinātu. Piemērots visiem ādas tipiem. Serums ir ļoti vieglas konsistences un uzsūcas ļoti, ļoti ātri. Ideāls kā vasarai, tā apkures sezonā, jo tas teicami mitrina ādu. Tā paliek gluda, maiga, izteikti uzlabojas tonis un mirdzums!


Īpaši produkti sejas ādas kopšanai un lutināšanai





BABĒ Vitamin C+ ampulas sejas ādas mirdzumam (10x2ml, 23.44Eur, labākajās aptiekās Latvijā)
Vitamin C+ ampulas stimulē ādas šķiedras un atjauno ādu, padarot to tvirtu un gludu. Padara ādu mirdzošu un izlīdzina tās toni. Ampulu sastāvā ir 10% stabila C vitamīna - spēcīgs antioksidants, kas ir būtisks kolagēna sintēzei un veselīga mirdzuma efektam. 5% lakricas ekstrakta – rūpējas par ādas toni un mirdzumu, mazina iekaisumu. 5% dabīga mitrinošā faktora – dabīgs, īpaši efektīvs mitrinātājs ar 24 stundu iedarbību. 1% glicerīna – papildus mitrina ādu un padara to mīkstāku. Viena ampula paredzēta divām dienām. Respektīvi var lietot 1/2 ampulu vakarā vai 1/4 - divas reizes dienā. Atvērta ampula jāizlieto 48 stundu laikā. Vitamin C+ ampulas tiešām lieliski atmodina ādu un padara to maigu, rožainu, izlīdzina ādas toni, to paspilgtina. Pie tam pamatīgi mitrina un lutina ādu.

Mossa V-LIFT Youth Power koncentrāts (15ml, 14.95Eur, veikalos Drogas un www.mossacosmetics.com)
Acumirklī uzlabo nogurušas, tvirtumu zaudējušas ādas izskatu un stāvokli. Jūras planktona ekstrakts nogludina ādu, mazinot smalkās līnijas un krunciņas. Hialuronskābe mitrina ādu, atjaunojot tās labsajūtu. Šis ir sevišķi spēcīgs koncentrāts/būsteris, kas paredzēts lietošanai kursa veidā – 10 dienu garumā. Pēcāk – 2-3x nedēļā, lai saglabātu efektu. Neticami iedarbīgs – padara ādu izcili gludu, turklāt super-īsā periodā!

Lavera Naturkosmetik nostiprinoša intensīvā 2 fāžu kūre sejas ādai ar Green Lift kompleksu un trīskāršas iedarbības hialuronskābi (7x1ml, 13.50 Eur, www.lavandas.lv)
Ar liftinga efektu. Unikālais Green Lift komplekss no ekskluzīvām aktīvajām sastāvdaļām un ēdelveisa šūnu ekstraktu stimulē kalogēna veidošanos ādā. Karandža eļļa – padara ādu mīkstu un gludu. Hialuronskābe – mitrina un izlīdzina grumbiņas. Šīs ampulas paredzētas sākot no ~30-35 gadiem. Un tajās var burtiski iemīlēties! Ampulu divfāžu produkta tekstūra, to sajaucot, ir šķietami eļļaina, taču uzklājot uz ādas, tā kļūst samtaina. Ātri iesūcas ādā un sniedz burvīgu sajūtu! Tūlītēja dziļa mitrināšana, komforts un jau uzreiz āda izskatās labāk. Taču īsto rezultātu redzēsi ik rītu – sejas āda ir atpūtusies, gluda, samtaina un mirdzoša. Pēc nedēļas – daudz gludāka un vienmērīgāka kā tekstūra, tā tonis! Un patiesībā arī pārsteidzoši, ņemot vērā, ka šis ir tiešām dabisks kosmētikas produkts – cik daudz tas spēj sniegt!

Inex Cosmetics Dziļi aizsargājošs komplekts KRĒMS+PĒRLES (50ml/6g, 59.99Eur, www.inexcosmetics.com)
Inovatīvā IN EX funkcija nodrošina ādas kopšanu no organisma iekšienes un ārienes. Pērles ādas veselībai un aizsargspēju spēcināšanai iedarbojas no iekšienes. Krēms ar aizsargājošu iedarbību, spēcina ādas imunitāti un uzlabo ādas dabīgo aizsargfunkciju. Krēms baro un atsvaidzina nogurušu ādu. Iedarbojas no ārienes. Krēmā un pērlēs ir saskaņots aktīvo homeopātisko vielu komplekss, kas nodrošina holistisku ādas kopšanu no organisma iekšienes un ārienes. 100% dabīgi, bioloģiski aktīvi produkti. Gan šis, gan citi In Ex produkti ir gluži vai brīnumaini – tie noteikti jāizmēģina, lai noticētu. Jauna un ļoti daudzsološa pieeja ādas kopšanā!

Ecooking Vitamīna A serums (60 kapsulas, 51.99Eur, veikalos Douglas un www.douglas.lv)
Serums kapsulās, kas bagātināts ar A vitamīnu, lai atjaunotu un uzlabotu ādas elastību. 100% vegāna formula, kas palīdz veicināt šūnu atjaunošanās procesus, samazināt krunciņas, aknes rētas, saules radītus bojājumus un ādas pigmentāciju, novērš priekšlaicīgu ādas novecošanos, it īpaši smalkās krunciņas ap muti vai acīm. Gludai, jauneklīgākai un mirdzošākai sejas ādai. Serums ir vienkārši perfekts! Tam ir maiga un samtaina tekstūra, kas veidota uz eļļas bāzes, bet tā ir izstrādāta ārkārtīgi veiksmīga, jo serums uzsūcas ļoti ātri, padarot ādu maigu un samtainu. Jau uzklājot serumu āda tik patīkama pieskārieniem. Iepakojumā ir 60 kapsulas - lietojot 1x dienā, pietiek 2 mēnešiem. Ādas tonis kļūst vienmērīgāks, sīkās aknes rētiņas izlīdzinās, mīmikas krunciņas samazinās!



Eļļas sejas ādai





ELEMIS Pro-Collagen Rose Facial Oil sejas eļļa (15ml, u/v Stockmann, veikalā NEROLI)
Ar rožu ekstraktu, mežrozīšu eļļu, saldo mandeļu, kokosriekstu un jojoba eļļām, kā arī citām vērtīgām sastāvdaļām, šī eļļa sniedz ādai īpašu kopšanu. Tā mīkstina un atjauno ādu, izlīdzina mīmikas rieviņas un krunciņas. Padara ādu mirdzošu. Ar ultra vieglu konsistenci, kas nekavējoties iesūcas ādā. Eļļa, kas pārspēj pati sevi! Tā izteikti mitrina, nomierina ādu, izlīdzina tās toni un tekstūru. Ļoti labi atjauno, lietota uz nakti. Ideāli der arī jutīgai ādai!

Annemarie Borlind eļļa kapsulās sejas ādas kopšanai nakts laikā (18ml/50 kapsulas, 34.50Eur, www.lavandas.lv)
Sejas eļļa naktij ar īpašu sastāvu – gurķenes sēklu eļļu un keramīdiem. Piemērota visiem ādas tipiem, sevišķi – prasīgai sejas ādai. Dziļi mitrina, atjauno un nostiprina ādu. Keramīdi un gurķenes sēklu eļļa nodrošina ādas mitruma līmeņa nepieciešamo uzturēšanu un ādas pretestības uzlabošanos. Ar tūlītēju un acīmredzamu efektu gludākai un jaunākai ādai. Šīs sejas eļļas formāts ir foršs – kapsulas. Eļļa dozēta tieši tik, cik nepieciešams. Intensīvam 50 nakšu kursam. Līdz ar to lietošana ir ērta, parocīga un rezultātu var ātri un vienkārši izmērīt. Pašai eļļai tik pat kā nav nekāda aromāta, tā ir teju caurspīdīga. Uzklājot uz ādas, labi iesūcas, nav pārlieku taukaina, smaga, nerada sajūtu, ka āda tiek pārklāta ar plēvi un neelpo. Iesaku šo eļļu klāj uz ādas, kas tikko bagātīgi apstrādāta ar toniku, vēl ir mitra. Tad eļļa labāk spēs iesūkties ādā. Rezultāts ir manāms jau pēc pirmajām naktīm – āda tiek nomierināta, no rīta izskatās skaista un atpūtusies. Pēc pāris nedēļām – tā ir gludāka, vienmērīga tekstūras ziņā. Tā arī labi nomierina un līdzsvaro ādu, palīdz to aizsargāt rudens un ziemas aukstajos vējos, palīdz ādai atgūties, atjaunoties, būt un izskatīties veselīgai. Šķiet, ka nedaudz uzlabo arī toni, mazina apsārtumu.

DABBA Raspberry Oil Elixir intensīvs multivitamīnu serums (30ml, 36Eur, www.dabbacosmetics.com un www.lavandas.lv)
Intensīvas iedarbības multivitamīnu serums/koncentrāts, kura formulā apvienots aveņu sēklu un lapu spēks, lai stimulētu ādas šūnas, palīdzētu tās pasargāt no priekšlaicīgas novecošanās. Eļļa uzlabo ādas elastību, tvirtumu un izlīdzina toni. Starp citu – labi palīdz cīnīties arī ar hiperpigmentācijas plankumiem! Tā uzlāde ādu ar vērtīgiem vitamīniem un antioksidantiem. Aveņu sēklu eļļa palīdz cīnīties ar brīvajiem radikāļiem, atjauno un mitrina ādu, piešķir enerģiju. Piemērota visiem ādas tipiem, sevišķi nogurušai, sausai ādai, kurai trūkst mirdzuma. Eļļai ir patīkama, viegla tekstūra, tā labi klājas un samērā ātri iesūcas ādā. Lutina arī ar maigu, dabisku aromātu.

Palmer’s Terapijas eļļa sejai (30ml, 12.30Eur, www.palmers.lv)
Spēcīgs maisījums no 10 tīrām eļļām, Retinola, C vitamīna un ekskluzīvā Cetesomate-E® kompleksa. Ādu atjaunojošās eļļas kopā ar dabīgo kakao sviestu, retinolu un C vitamīnu sniedz ādai daudzfunkcionālas pret-novecošanās priekšrocības. 10 tīras eļļas palīdz mitrināt un nogludināt smalkās līnijas un grumbiņas, bet retinols un C vitamīns palīdz uzlabot ādas toni un tekstūru. Cetesomate-E® komplekss sniedz ādai visus būtiskos vitamīnus un uzturvielas tieši epidermas slānī. Eļļa ir viegla, patīkama lietošanā, nav smaga, nenoslogo ādu. Īsta terapija ādai!

Bio2You Dabīgs OMEGA 3-6 serums, ādas antidepresants (15ml, 33.75Eur, www.bio2you.lv)
Unikālā dabīgā formula- ādas antidepresants – atjauno ādas jaunavīgo toni, krāsu, elastību. Satur ļoti koncentrētas aktīvas augu izcelsmes sastāvdaļas un nepiesātinātās taukskābes, kas palielina ādas pretestību. Ar Omega 3 bagātās augu eļļas stimulē dopamīna (laimes molekulas) ražošanu. Vērtīgo dabīgo ārstniecības augu eļļu maisījums palielina ādas mirdzumu, uzlabo mikrocirkulāciju un atjauno ādu. Ar mežrozīšu, avokado, makadamijas riekstu, smiltsērkšķu, jojobas un olīveļļu, kā arī vitamīniem A un E. Eļļa izteikti uzlabo ādas elastību. Labi cīnās ar sausuma rieviņām, padara ādu tvirtu, mitrina un liek uzmirdzēt! Varētu būt ideāla lietošanai kursa veidā, piemēram, pavasarī un rudenī!


Lūpu balzami




WELEDA Skin Food lūpu balzams/sviests (8ml, 7.44Eur, www.weledashop.lv)
Lūpu sviests, kas mīkstina, intensīvi mitrina un aizsargā lūpas, atjauno to labsajūtu. Novērš ādas sausumu un raupjumu, nodrošina komfortablas sajūtas visas dienas garumā. Var lietot gan vienu pašu, gan kā bāzi lūpu krāsai! Ērts lietošanā, parocīgs iepakojums. Patīkams, Weleda produktiem raksturīgais aromāts. Izteikts rudens/ziemas lūpu kopšanas produkts, kuram noteikti jābūt tavā kosmētikas maciņā!

Blistex Triple Butters lūpu balzams (4.25g, 3.05Eur, www.internetaptieka.lv)
Spēcīgs aizsargbalzams ar SPF 15! Bagātināts ar Šī, Mango un palmas Astrocaryum riekstu sviestu, kā arī E vitamīnu. Dziedē un mitrina pat ļoti sausu lūpu ādu un atjauno tās elastību. Īpašā lūpu balzama formula novērš sausu ādu un grumbiņu veidošanos, samazina bojājumus lūpu ādas šūnās un atjauno ādas elastību. Aizsargā lūpu ādu pret negatīvo saules un vēja iedarbību. Ar ļoti sulīgu un gardu aromātu un garšu! Lietots arī uz nakti spēj aizkavēt lūpu ādas priekšlaicīgu novecošanos!

Larifan lūpu balzams (4g, 6.58Eur, www.avemed.lv)
Lūpu balzams LARIFAN paredzēts lūpu un mutes gļotādas kopšanai un aizsardzībai. Lūpu balzama sastāvā iekļauts patentētais dsRNA Larifan, kas piešķir balzamam papildus vērtību. Lūpu balzams LARIFAN ir efektīvs līdzeklis organisma dabīgo lokālo aizsargspēju regulēšanai tādējādi pasargājot pret kaitīgu ārējās vides faktoru (tai skaitā vīrusu, baktēriju) iedarbi. Lūpu balzāms ieteicams tiem, kam bieži metās aukstumpumpas, tiem kam plaisā un sprēgā lūpas, lai izvairītos no vīrusiem, utt. Burvīgs tieši tad, kad nepieciešams lūpas DZIEDĒT! Piemēram, kad nākas saskarties ar sasprēgājušiem lūpu kaktiņiem, šis ir teju vai brīnumlīdzeklis, kas palīdz tos neticami ātri sadziedēt!


Lūpu skrubji





Ecooking lūpu skrubis (30ml, 9.99Eur, veikalos Douglas un www.douglas.lv)
100% vegāna formula balstās uz īpaši smalkiem cukura kristāliem, kas maigi, bet rūpīgi noņem atmirušās šūnas un rūpējas par jutīgo ādu, aizsargājot to. Ļoti vienkāršs, bet ģeniāls lūpu kopšanas produkts! Maigi noskrubē lūpas, neskrāpējot tās. Vienlaikus arī mitrina un mīkstina! Ērtā iepakojumā, pietiek ļoooti ilgam laikam.

BeautyJar Cherrie Pie Sugar lūpu skrubis (120g, 2.86Eur, veikalos Siberika un www.biotude.lv
Ar cukura pūderi, kas ir ultra maigs pret lūpām, bet vienlaikus – iedarbīgs! Sastāvā esošā ķiršu kauliņu eļļa mitrina un dziedē lūpas, fiksi vien tiek galā ar sausumu un sprēgāšanu. Rezultāts – gludas lūpas, kas izskatās neatvairāmi gan pašas par sevi, gan ar mīļāko lūpu krāsu virsū! Ak jā – un šī skrubja aromāts ir vienkārši burvīgs - pēc sulīgas un gardas vasaras!

LAURA CONTI Cukura skrubis lūpām (8g, 3.99Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Šī sviests, argana eļļa un mandeļu eļļa skrubja sastāvā baro, aizsargā, izlīdzina un mīkstina lūpu ādu, padarot to tvirtu. Sasmalcināti dzērveņu graudiņi un cukura kristāli maigi un efektīvi noņem atmirušas ādas šūnas un sagatavo lūpu ādu aizsargājošas lūpu krāsas un balzama uzklāšanai. Skrubis ir ērts un parocīgs lietošanā, burvīgi smaržo un sniedz perfektu rezultātu!

DR.PAWPAW Lip Sugar Scrab&Original Balm universāls lūpu līdzeklis ar divkāršu efektu (16g, 9.99Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Cukura skrubis un bezkrāsains lūpu balzams 2in1! Cukura skrubis vienā pusē un mitrinošs balzams otrā. Cukura skrubis ar mango un kokosriekstu aromātu ļoti saudzīgi mitrina un mīkstina lūpas, atjauno tās. Savukārt balzams satur papaijas ekstraktu intensīvai mitrināšanai, olīveļļu barošanai un alvejas lapu sulu maigai ādas nomierināšanai. Balzams ir bez smaržas, garšas, piemērots visai ģimenei. Super produkts gan pēc formāta, gan iedarbības!



Līdzekļi saules aizsardzībai un skaistam iedegumam





Antipodes® Immortal krēms sejai un ķermenim ar SPF 15 (60ml, 38.90Eur, veikalos Biotēka un www.bio.lv)
Antipodes® Immortal krēms sejai un ķermenim ar SPF 15 saules aizsargfiltru aizsargā ādu gan no UVA, gan arī UVB stariem. Saules aizsardzības pakāpe ir vidēja, kas ir lieliski piemērota vairāk mākoņainās dienās, kā arī vasaras otrai pusei, kad āda jau ir izveidojusi dabīgo aizsargbarjeru. Lielisks saules aizsargkrēms, ko lietot arī rudenī un ziemā, jo, kā zināms, saulīte nesnauž arī tad! Krēma tekstūra ir bagātīga, bet uz ādas kūstoša un mitrinoša. Ar augstvērtīgu sastāvu - spēcīgiem antioksidanti no vīnogu un kivi augļu ekstraktiem, augu izcelsmes hialuronskābi un reiši sēņu ekstraktu, kas stimulē šūnu atjaunošanos, nodrošinot jauneklīgāku, veselīgu izskatu.

P20 SPF30 saules aizsargkrēms sejai (50g, 16.99Eur, www.careshop.lv)
P20 ir unikāls, vieglas krēmveida konsistences, ilgstošas iedarbības un ūdensnoturīgs līdzeklis aizsardzībai no saules, kas īpaši paredzēts sejas ādai. Ar fotostabiliem filtriem aizsardzībai pret UVA un UVB stariem. Nesatur mākslīgās piedevas. Nesatur krāsvielas, mākslīgos konservantus un aromatizētājus. Tāds spēcīgs, kārtīgs saules aizsargkrēms vasaras pilnbriedam! Pluss par jauko tekstūru un to, ka krēms nav lipīgs, labi iesūcas ādā, nepadara to baltu, neliek spīdēt.

Eau Thermale Avène B-Protect SPF 50+ (30ml, 15.04Eur, labākajās aptiekās Latvijā)
Forša koncepta saules aizsargprodukts. Trīs vienā - pamatīgai ikdienas kopšanai: augsta UV staru aizsardzība (SPF 50+ un UVA aizsardzība), anti-pollution aizsardzība (aizsardzība pret apkārtējās vides piesārņojuma sekām) un izskaistinošs efekts. Krēma sastāvā ir mikroiekapsulēti pigmenti, kas atbrīvojas pēc krēma uzklāšanas uz ādas. Mikropigmenti izlīdzina ādas toni, to tonizē un piešķir perfektu finišu. Āda ir svaiga, izgaismota un starojoša. Principā tāds foršs BB krēms - izlīdzina toni, dod SPF aizsardzību un vēl kopj ādu. Ideāli. Krēma tekstūra nav smagnēja, tas nav taukains vai lipīgs, tonis ir ļoti viegls, sedzamība puscaurspīdīga. Lielisks!

Newcrush Eco By Sonya Face Tan Water (100ml, 35.95Eur, www.newcrush.com)
Paštonējošais līdzeklis, kas piešķir ādai vieglu, vasarīgu mirdzumu. Lielisks atradums! Perfekti iekļaujas ikdienas ādas kopšanas rutīnā – lietojams kā toniks. Rezultāts, ko tas sniedz ir ļoti dabisks, neukrītošs, tomēr redzams – iedeguma efekts ir kā “tikko pēc atvaļinājum siltajās zemēs”, nevis “pārcepos solārijā” tipa. Tam nav nepatīkama aromāta, kā parasti paštonējošajiem produktiem, tas ir šķidrs, kā jau toniks, līdz ar to viegli un ērti lietojams, perfekti izlīdzinās uz ādas. Arī sastāvs priecē – dabīgs! Un vispār zīmols Eco By Sonya ir labs atradums!




Izvērstākas un detalizētākas atsauksmes par produktiem meklē mūsu blogos – Mana pasaku pasaule un Narrative of Beauty – pēc atslēgas vārdiem/ar “meklētāja” palīdzību!

Lasi arī – Blogeri iesaka – LABĀKĀS kosmētikas TOPS 2018!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru