27 janvāris, 2020

Veselībai un imunitātei tuvojoties pavasarim

Ziema, laikam, tā arī nebūs, vīrusi gavilē un svin savu uzvaras gājienu. Ziemas otrā puse un pavasaris ir ļoti komplekss pasākums organismam - dabiskās vitamīnu rezerves tiek izsmeltas, gaismas vēl nav tik daudz kā gribētos, un, ja vēl laiks ir kāds ir: tas ir baigais pārbaudījums. Tāpēc ir svarīgi gan piedomāt pie pārtikas, gan maksimāli atvēlēt laiku aktivitātēm ārā, gan arī stiprināt organismu, piemēram, izvēloties atbilstošus, vēlams maksimāli dabīgus, uztura bagātinātājus.
Un man ir baigais prieks, ka tepat Latvijā uzņēmumi Lotos Pharma un Sole Pharma ražo labus, kvalitatīvus un noderīgus uztura bagātinātājus.


Šoreiz es centīšos īsi pastāstīt par to, kas ir manā mazajā mājas aptieciņā un, kāpēc es izvēlos tieši šos produktus. Šie visi ir 100% pārbaudīti un vairāk vai mazāk tiek lietoti ikdienā.

Sinunorm un Sinurin līnijas produkti augšējo elpceļu veselībai.


Divi iekšķīgi un divi ārīgi lietojami produkti - Sinunorm® B balzams, Sinunorm® DUO kapsulas, Sinurin® Spray un Sinurin® Isotonic.


Sinunorm® B balzams - elpošanas ceļu veselībai. Priežu mizas ekstrakts palīdz atvieglot elpošanu. Kumelītes ekstrakts palīdz uzturēt respiratoro funkciju un nodrošināt spazmolītisko efektu. Plūškoka ekstrakts palīdz uzturēt elpceļu veselību un imūnās sistēmas darbību. Altejas ekstrakts atvieglo elpošanu, nodrošinot mīkstinošu efektu elpceļos. Sastāvs: priežu mizas, plūškoka augļu, lielās ceļtekas lapu un kumelītes ziedu šķidrie ekstrakti, cidoniju augļu sula, altejas sakņu un efejas lapu sausie ekstrakti.
Šis ir balzāms, ko dodu bērnam pie saaukstēšanās simptomiem - aizlikta deguna. Tas mazina aizlikumu, atvieglo elpošanu, paātrina atveseļošanās procesu.

Sinunorm® DUO ir dabīgus augu ekstraktus saturošs produkts, kas iedarbojas vienlaicīgi gan uz augšējiem (deguns un tā blakusdobumi), gan apakšējiem (bronhi) elpceļiem. Sastāvā esošam timiāna ekstraktam ir antibakteriāla aktivitāte. Plūškoka ziedu ekstrakts un gaiļbiksīšu ziedu ekstrakts nodrošina optimālu elpceļu funkciju. Acerolas augļu ekstraktā esošā C vitamīna kombinācija ar cinku veicina normālu imūnsistēmas darbību. Sastāvs: plūškoka ziedu un augļu, gaiļbiksītes ziedu, timiāna lakstu, apiņu augļkopu, acerola augļu, priežu mizas sausie ekstrakti un cinks (cinka citrāta trihidrāts).
Kapsulas pieaugušajiem - ļoti labi palīdz pie iesnām (paredzēts arī pie klepus, tomēr pamatā izvēlos iesnu gadījumā). Ļoti efektīvs, iesnu sezonā šo izvēlos jau gadiem.

Sinurin® Spray ir dabīgs līdzeklis deguna aizlikuma mazināšanai. Tas efektīvi noņem diskomforta sajūtu, kas rodas vispārējās saaukstēšanās vai sinusīta izraisīta deguna aizlikuma dēļ, samazina tūsku, veicina sekretoro un attīrošo funkciju, nodrošina tūlītēju atvieglojumu un svaigumu, kā arī mitrina deguna gļotādu. Sastāvs: eikalipta ēteriskā eļļa, piparmērtras ekstrakts, jūras ūdens (hipetronisks).
Ja Tu zini, kas ir "Humer", tad šī ir burvīga alternatīva, pat vēl labāk: ēteriskās eļļas samazina tūsku un ne vien izskalo un mitrina gļotādu, bet to arī nomierina.

Sinurin ®Isotonic deguna aerosols paredzēts lietošanai deguna dobumos, lai aizsargātu un mitrinātu jutīgās deguna sienas un atjaunotu deguna funkcijas. Sinurin®Isotonic atjauno normālu mitruma līmeni deguna gļotādā, regulāru gļotu aizsargslāņa veidošanos un deguna pašattīrīšanās spējas. Sastāvs: Atlantijas okeāna jūras ūdens, alvejas ekstrakts.
Šis ir viens no jaunumiem - izotoniskais šķīdums deguna gļotādas kopšanai ar alveju - piemērots mazuļiem no 6 mēnešu vecuma, līdz ar to šis ir manai mazajai dāmai. Ļoti ērti lietojams, nav zem spiediena, kas nerada stresu bērnam (jo nekas nešļācas ar nebeidzamu strūklu). Ļoti laba izvēle iesnu sezonā! Šo es pat nevis iesaku, bet saku, ka obligāti vajag, ja tev mājās ir bērns!


Kakla sāpju un saaukstēšanās simptomu mazināšanai - Faringo līnija un Olefar Duo.


Sāpošam kaklam lieliski palīdzēs: Faringo Chups pastilas, Faringo Tabs pastilas un Olefar® Duo Oil Spray aerosols, 20 ml.

 

Faringo Chups ir pastilas, kas satur dabīgas vielas.Timiāns palīdz novērst sausu klepu un atvieglo atkrēpošanu. Salvija atvieglo rīkles un mutes dobuma kairinājumu, veicina dabiskās organisma aizsargspējas. Alteja atvieglo un nomierina kakla un rīkles kairinājumu. Vitamīns C veicina normālu imūnsistēmas darbību.
Šīs ir bērnam, jo Faringo Tabs pastilas tiek pāris reizes sakostas un norītas dzīvas - rezultātā jēga nekāda. Bet čupa čupu nosūkā līdz kociņam. Dodu, ja ir apsārtis kakls, vai, ja vienkārši bērnam prasās pēc kā salda, labāk šāda, nekā sintētiskais čupītis.

Faringo Tabs elastīgās un dabīgās pastilas, kas ir saudzīgas mutes, kakla gļotādai, neskrāpē kaklu. Satur propolisu, medu, ārstniecības auga ekstraktu un C vitamīnu. Alteja atvieglo un nomierina kakla un rīkles kairinājumu. C vitamīns veicina normālu imūnsistēmas darbību un šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu.
Mīkstās pastilas ir lieliska izvēle, kad kakls ir riktīgi iekaisis un mutes dobums jau ir cietis no sūkājamajām tabletēm. Pastilas ir elastīgas gluži kā tāda stingra želejkonča. Kopš atklāju šīs - es vairs nevaru atgriezties pie cietajām sūkājamajām tabletēm - man pēc tām sāp visa mute. Esmu pārgājusi TIKAI uz šāda veida sūkājamajām pastilām. Pastilas ir vieglas iedarbības, bet ja lieto regulāri (saaukstēšanās periodā), tad gana labi noņem kakla sāpes un nepatīkamās sajūtas.

Olefar® Duo Oil Spray aerosols satur augu izcelsmes dabīgo eļļu kombināciju, kas paredzēta iepūšanai kaklā saaukstēšanās periodā. Sastāvs: smiltsērkšķa, kliņģerītes, kanēļa, tējas koka un piparmētru eļļas.
Šī jau ir klasika - eļļa sāpošam kaklam, ļoti efektīvi mazina sāpes, noņem diskomfortu un atjauno darba spējas. Noteikti - viens no visefektīvākajiem produktiem Sole Pharma klāstā!

Bronchonorm balzāms apakšējo elpceļu veselībai.


BronchoNorm ir līdzeklis elpošanas ceļu veselībai. Tā sastāvā esošie ārstniecības augi (priede, mārsils) labvēlīgi ietekmē elpošanas sistēmu - nomierina un mazina kairinājumu elpceļos, kas var izsaukt klepu, atbrīvo elpceļus no uzkrātā sekrēta un atvieglo elpošanu. Sastāvs: lielās ceļtekas lapu, priežu pumpuru, mārsila lakstu, meža priedes mizas un krustnagliņu pumpuru sausie ekstrakti.
Šis arī pamatā ir bērna vajadzībām - ja ir gadījies saaukstēties un, piemēram, iesnām pievienojas klepus, kā tas bieži gadās, tad Sinunorm balzāmam pievienoju BronchoNorm balzāmu paredzētajās devas. Tas atvieglo atklepošanu, mazina kairinājumu, uzlabo kopējo imunitāti. Bērnam liels pluss - ļoti garšīgs :)

Visbeidzot - komplekts vispārējai imunitātes mobilizēšanai.


Četri dažādi uztura bagātinātāji vispārējai veselības stāvokļa uzlabošanai un imunitātes stiprināšanai: Imunosil®, Olefar® Duo Solefarin, Solvitale® 3000 D + OMEGA-3 un Imunosil® Sambucus.


Imunosil® ir dabīgs līdzeklis saaukstēšanās periodā. Sastāvā ehinācejas ekstrakts, spirulīnas ekstrakts un priežu mizas ekstrakts, kas atvieglo elpošanu un uzlabo imunitāti. Sastāvs: spirulīna pulveris, ehinācejas un priežu mizas sausie ekstrakti.
Šeit pamatā spiežu uz ehināciju, kas ir izslavēta, kā pamatīgs imunitātes būsteris. Ilgstoši un regulāri lietojot tiešām palīdz - vīrusi mazāk ķeras klāt.

Olefar® Duo Solefarin sastāvā esošās minerālvielas cinks un selēns veicina normālu imūnsistēmas darbību un šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu. Vitamīni D, B6 un B12 palīdz uzturēt normālu imūnsistēmas darbību, vitamīni B6 un B12 palīdz samazināt nogurumu un nespēku. Arabinogalaktāns ir šķiedrviela ar prebiotisku iedarbību, kas palīdz uzturēt zarnu trakta veselību.
sastāvs: beta-glikāni, arabinogalaktāns, cinks, vitamīns B6, selēns, vitamīns D3, vitamīns B12.
Nevaru 100% apgalvot, ka palīdz, jo gluži vienkārši tādu rādītāju, kā imunitāte ir ārkārtīgi grūti novērtēt, bet sastāvs ir ļoti, ļoti, ļoti labs. Manas subjektīvās sajūtas liecina, ka arī tiešām uzlabo organisma vispārējās funkcijas un imunitāti.

Solvitale® 3000 D + OMEGA-3 satur vitamīnu D, kas veicina normālu imūnsistēmas darbību, palīdz uzturēt normālu zobu, kaulu un muskuļu veselību, veicina kalcija un fosfora normālu uzsūkšanos, kā arī palīdz uzturēt normālu kalcija līmeni asinīs. Sastāvs: vitamīns D3, no jūras zivju eļļas iegūts koncentrēts omega-3 taukskābju pulveris un spinātu lapu ekstrakts.
D vitamīns normālai organisma funkcionēšanai ir vienkārši nepieciešamība. Šim deva ir 3000 IU, kas ir ok, ja D vitamīna līmenis ir normā. Tagad esmu to uzdzinusi līdz optimālajam līmenim un uzturu tieši ar šo uztura bagātinātāju. Pluss par to, ka klāt ir OMEGA 3 taukskābes.

Imunosil® Sambucus balzams ir dabīgs balzams imūnsistēmas veselībai. Tā sastāva esošais plūškoks palīdz nodrošināt normālu imūnsistēmas darbību un atbalsta organisma aizsargspējas.
Šis ir manai princesei - domāju, ka mammas zinās šo produktu. Imunologs ieteica imunitātes uzlabošanai, jautājums tik vien paliek, cik katrs organisms no tā var paņemt. Bet mazajai garšo. Tas mums jau vairāk kā rituāls. N-tā pudele jau izdzerta. Un vēl plauktā stāv. Lietojam to pamatā aukstajā sezonā.



Visizdevīgāk šos meklēt avemed.lv (cenas tiešām ir zemākas kā aptiekās).

Tikmēr INSTAGRAM (līdz janvāra beigām) ir iespēja tikt pie jauka komplektiņa aktīvam pavasarim: INSTAGRAM Avemed konkurss

Cenas produktiem, kas minēti rakstā:

Sinunorm® B balzams €4.58 | 100ml
Sinunorm® DUO €7.98 | 15 kapsulas
Sinurin ®Isotonic €4.88 | 30ml
Sinurin® Spray €5.02 | 30ml
Faringo Chups €2.34 | 3 pastilas
Faringo Tabs €4.39 | 12 pastilas
Olefar® Duo Oil Spray aerosols €5.70 | 20 ml
Bronchonorm balzams €5.43| 250 ml
Imunosil® €5.97 | 30 kapsulas
Solvitale® 3000 D + OMEGA-3 €10.35 | 30 kapsulas
Olefar® Duo Solefarin €8.74 | 15 kapsulas
Imunosil® Sambucus balzams €16.00 | 250ml


Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru