14 janvāris, 2020

Silk'n MicroPedi maigām pēdiņam un perfektam pedikīram

Es jau labu laiku gribēju iegādāties pēdu vīlīti, taču vienmēr šaubījos vai tā spēs sevi pierādīt. Pirmais, kas man ienāca prātā - Scholl pēdu vīle, kas veikalos Drogas maksā ap 40 EUR. Baigi dārgi, piekritīsiet? Ja nu nepatīk! Gribējās kaut ko lētāku, bet noteikti ne sliktāku, tapēc ieskatījos jau iecienītajā hairfree.lt.
Un vai zinat, tur pedikīra vīlītei tik pieklājīga cena - 22,95 EUR (ja trāpās akcija, var noķert vēl lētāk). Super! Jāņem tik ciet.



Silk'n Micro Pedi Wet&Dry ir portatīva pedikīra ierīce, kas ļauj atbrīvoties no pēdu sacietējumiem, turklāt Silk'n Micro Pedi Wet&Dry ierīcei nav asmeņu, tāpēc pedikīra procedūras ar Silk'n Micro Pedi Wet&Dry ir daudz drošākas, bet ādas savainošanas risks – mazāks.
Silk'n Micro Pedi Wet&Dry darbojas ar divām parastām AA - tipa baterijām. Ierīce komplektējama ar divām pulēšanas galviņām.


Liels pluss ierīcei - tā lietojama gan uz sausas ādas, gan arī mitras. Tā ir ūdens droša un ērti lietojama arī dušā. Vīlīte darbojas nevainojami - tā rotējot nopulē ādas sabiezējumus un noņem atmirušo ādu. Pēc procedūras atliek uzklāt mitrinošu/mīkstinošu krēmu un priecāties par skaistām, maigām un koptām pēdiņām.


Vīlīte ir maiga, tā neskrāpē ādu un savainošanās iespējas praktiski nav. Viss ir ļoti ētri un ērti. Lietoju to teju katrā dušas reizē un manas pēdas ir gludas, mīkstas, maigas, un, pats galvenais, skaistas.
Liels pluss ir arī bateriju kalpošanas ilgums - vīlīte man ir jau vairākus mēnešus, un baterijas joprojām tās pašas, kas nāca komplektā.
Super! Man ļoti, ļoti patīk :)

Meklē hairfree.lt.
Cena - 22,95 EUR

Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru