02 janvāris, 2020

Blogeri iesaka – 2019. gada labākā DEKORATĪVĀ kosmētika

Pēdējā no mūsu aizvadītā gada labākās kosmētikas topa kategorijām, ko esam izvirzījušas ar bloga Narrative of Beauty autori Kristu! Labākā dekoratīvā kosmētika - līdzekļi, kas mūs pārsteidza, uzrunāja un, kurus patiesi iemīlējām 2019. gadā! Te ir viss nevainojamam sejas pamatam, izteiksmīgām acīm, uzacīm un, protams, lūpām - iepazīsties!



Make up bāzes



Eisenberg Le Maquillage Instant Complexion Perfector bāze (30ml, 43.99Eur, veikalos Douglas un www.douglas.lv)
Burvīga tekstūra, ideāls, gluds klājums, izlīdzina gan ādas reljefu, gan toni! Pluss - ādu kopjošs, nevainojams sastāvs (Argāna eļļa, vīnogu ekstrakts, E vitamīns un citi labumi), ļauj ādai elpot, nenosprosto poras! Ideāla grima bāze, kas gan sagatavo ādu, gan paildzina make up noturību!

Bāze skropstu tušai ARTISTRY STUDIO™ Bangkok Edition (6,4ml, www.amway-latvia.com)
Riktīgi pagarina, kuplina (izmērīts, ka līdz pat 80%) un ir tādā nūdīgā tonī, kas daudz foršāk “paslēpjas” zem tušas, salīdzinot ar tradicionālajām baltajām bāzēm. Bāze arī paildzina skropstu tušas noturību. Ļoti foršs produkts, ko gribēsies lietot ne tikai svētkos, bet ik dienu!

GOSH Fix it! lūpu bāze (1.4g, tonis 001 Clear, 11.89Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Tāds 2in1 produkts - gan kopj lūpas, jo mitrina un atjauno pat sausu lūpu komfortu, gan darbojas kā lūpu krāsas bāze, paildzinot tās noturību. Tās sastāvā iekļautā Maxi-Lips palielina lūpas, mitrina un rada 3D efektu, vienlaikus veicinot kolagēna sintēzi un mīkstinot lūpu ādu! Bāze ļauj iegūt noturīgāku lūpu krāsas klājumu + neļauj tai izsmērēties. Galvenais to lietojot atcerēties - tā jāuzklāj un jāpagaida, līdz kārtīgi nožūs, tikai tad klāj lūpu krāsu!

REVLON Photoready™ acu ēnu bāze un izgaismotājs (5g, 7.83Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Foršs, multifunkcionāls līdzeklis, kas gan uzlabos izskatu ādai ap acīm, gan kalpos kā bāze ēnām. Izgaimojošais efekts ļauj vizuāli mazināt mazās acu rieviņas un grumbiņas. Izlīdzina ādu. Arī kā bāze ēnām darbojas nevainojami - paildzina ēnu noturību, neļauj tām sakrāties plakstiņu rievās.

Oriflame Giordani Gold MasterCreation matējoša grima bāze (8g, 22.90Eur, pie Oriflame pārstāvjiem un www.oriflame.lv)
Foršs formāts, dikti ērta lietošanā! Bāze ar matējošu efektu, kas izlīdzina ādu, palīdz maskēt nepilnības. Ar maigu, želejveida tekstūru, kas labi ļauj noslēpt mazās krunciņas un poras. Izteikti paildzina make up noturību un matēto efektu saglabā pieklājīgu laika sprīdi!

CC krēmi, BB krēmi un tonējošie dienas krēmi



L'Oreal Paris C'est Magic CC Anti-Redness krēms (30ml, 13Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Burvīgs! Uz ādas toņa korekciju strādā nevainojami. Ar mikropērlītēm, kas uz ādas atdala pigmentus un perfekti piemērojas ādas tonim, veido vidēju sedzamību. Ādas tekstūra tiek izlīdzināta, poras mazāk redzamas, ādas tonis nevainojams un tam visam arī laba noturība!

L'Oreal Paris C'est Magic 5in1 BB krēms SPF20 (30ml, 13.39Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Interesants, jo satur pigmentu mikropērles, kas atbrīvojas vien uz ādas un tik labi saplūst ar ādas toni, ka šķiet - neko neesi uzklājusi, vien viss izskatās nevainojami! BB krēms ir baltā krāsā, izspiežot no tūbiņas, tikai uz ādas sāk darīt savus brīnumdarbus. Tam ir laba noturība, piemīt arī spēja nedaudz matēt ādu. Labi izlīdzina gan toni, gan tekstūru. Perfekts vieglam ikdienas make up.

Dr. Hauschka sejas toni izlīdzinošais dienas krēms nobriedušai ādai (40ml, 47.90Eur, veikalos Biotēka un www.bio.lv)
Lai gan it kā paredzēts nobriedušai ādai, droši lietojams jau no ~30 gadiem! Tas kopj un aizsargā, vienlaikus izlīdzinot ādas toni, piešķirot svaigu un starojošu izskatu. Sastāvā ārstniecības augi un bronzējoši minerālu pigmenti, kas novērš un nomaskē ādas noguruma pazīmes, izlīdzina pigmentācijas plankumus, piešķir ādai svaigumu un gludumu. Sniedz vieglu mirdzumu. Krēms ir izteikti mitrinošs, lielisks dienas krēms pēc savas būtības. Tonis ir viens, bet tas acumirklī pielāgojas ādai, saplūst un izgaismo to. Piešķir skaistu mirdzumu, kas izskatās veselīgs, dabisks. Krēms der gan kā viegli tonējošs produkts dienās, kad smagu make up negribas, gan darbojas kā bāze, ja turpini ar ierasto make up!

Annemarie Borlind Beauty Balm BB krēms (50ml, 24.90Eur, www.lavandas.lv)
Šis BB krēms ir vesels komplekss, kas apvieno ādas mitrināšanu, mīkstināšanu, nomierināšanu un aizsargāšanu ar dekoratīvās kosmētikas īpašībām - maskēšanu un toņa izlīdzināšanu. Pie tam - tas viss ar dabiskas kosmētikas palīdzību! BB krēms ir lielisks, tas teicami kopj ādu (ar zaļo aļģu karotenoīdiem, augu hialuronskābi u.c.), un tam piemīt pat vidēji sedzošas īpašības, kas tiešām ir slavējami, jo biežāk BB krēmi ir vāji sedzoši vai pat caurspīdīgi. Burvīga tekstūra, kas ir krēmīgi bieza, taču ne taukaina. Tas lieliski klājas, nomierina un mitrina ādu, bet nepadara to taukainu.


Tonālie krēmi




IDUN Minerals Norrsken izgaismojošs minerālu tonālais krēms (30ml, 33.90Eur, Euroaptieka un www.azeta.lv)
Vieglas tekstūras, uz ūdens bāzes veidots, tīru minerālu tonālais krēms ar izgaismojošu finišu. Tas nav nedz matēts, nedz spīdīgs - drīzāk dabiski mirdzošs ar satīna finišu. Tā tekstūra ir pabieza, bet ne taukaina, tas superīgi klājas - to var iztušēt pavisam vieglu, iegūstot maigu, teju caurspīdīgu klājumu, vai klāt mazliet bagātīgāk, iegūstot vidēju sedzamību. Abos gadījumos āda izskatās labi - nav maskas efekta, tonālais krēms turas savās vietās, neizplūst, neizkūst, nesmērējas un nepazūd. Un kas ir pats foršākais - toņi. Tie sadalīti trīs kategorijās - neitrālie, aukstie un siltie toņi, lai katrs varētu piemeklēt sev atbilstošāko. Toņu izvēle ir tiešām plaša - 18(!) toņi!

FILORGA tonēts fluīds nevainojamam izskatam FLASH-NUDE FLUID (30ml, 36.99Eur, Euroaptieka un www.azeta.lv)
Vienkārši lielisks, viegls, vidēji sedzošs fluīd-veida tonālais krēms ikdienas make up! Ar ādu saplūstošiem mikropigmentiem, kas izlīdzina ādas toni un reljefu, bet nerada maskas efektu. Ar klājumu vari variēt - no pavisam caurspīdīga, līdz vidēji sedzošam. Tas palīdz noslēpt tumšos plankumu un apsārtumu, padara ādu gludu un izgaismo to svaigākam izskatam. UN šis tonālais krēms arī perfekti kopj ādu - izlīdzina, aizkavē novecošanos, mazina pigmenta plankumus, nomācot melanīna sintēzi ādā. Ar SPF30, piemērots visiem ādas tipiem, arī jutīgai ādai.

Dr. Hauschka tonālais krēms (30ml, 23.95Eur, veikalos Biotēka un www.bio.lv)
Pabiezs pēc konsistences, bet klājas perfekti, tas burtiski saplūst ar ādu, vienmērīgi nosedzot to, bet paliek pilnīgi neredzams. Kā sejas krēms. Arī sajūta ir kā lietojot sejas krēmu – āda tiek mitrināta un jūtas ļoti labi. Šis tonālais krēms nomaskē nepilnības un uzlabo toni, bet pats paliek neredzams. Un vēl – tam ir tik salda un patīkama smarža! Sastāvā minerālpigmenti, ārstniecības augi – granātābola ekstrakts, makadamijas un kokosriekstu eļļa, saglabā ādas mitruma līmeni un pasargā to no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes.

Pharmaceris koriģējošs, izlīdzinošs šķidrais tonālais krēms ar SPF 20 ādai ar paplašinātiem kapilāriem (30ml, 21.99Eur, labākajās aptiekās Latvijā)
Laba tekstūra – ne par biezu, ne šķidru, tas labi klājas un izlīdzinās uz ādas. Nomaskē gan ādas toņa problēmas, gan izlīdzina tekstūru. Der gan, lai samazinātu ādas apsārtumu un kuperozes pazīmes vaigu galos, gan, lai izlīdzinātu paplašinātās poras uz pieres un deguna. Arī noturība ir nevainojama, kopā ar pūderi bez problēmām var nostaigāt visu dienu. Pluss par to, ka šis tonālais krēms, lai gan nav matējošs, neliek ādai spīdēt. Un – tas ļauj ādai elpot, nenosprosto poras un nerada problēmas (lasi – izsitumus). Un, protams, vislielākais šī tonālā krēma pluss ir tajā, ka tas sniedz ne tikai vizuālo efektu, bet arī STIPRINA un KOPJ ādu! Tas stiprina asinsvadus un līdz ar to liek ādai kļūt spēcīgākai pašai par sevi, lai apsārtums mazinātos ne vien vizuāli, bet arī reāli! Ja nevēlams ādas apsārtums tev zināma lieta, noteikti - izmēģini!

Revlon PhotoReady Candid Natural Finish Anti Pollution Foundation (22ml, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Inovatīvs tonālais krēms ar antioksidantiem un E vitamīnu, kā arī komponentiem, kas palīdz aizsargāt ādu no ultravioletā starojuma un vides stresa faktoriem. Tāds daudzfunkcionāls make up produkts labam ādas izskatam. Pēc konsistences it kā viegls, bet visai sedzošs. Pluss gan par to, ka smuki klājas, neradot maskas efektu. Labs, lai nomaskētu visu, kas lieks - gan mazās krunciņas, gan poras, gan pigmenta plankumus, pumpiņas u.c. Būs lielisks sabiedrotais gan ikdienā, gan uz kādu svarīgāku pasākumu, piemēram, fotosesiju, pošoties!


Pūderi



GOSH Prime´n Set Primer&Mattifying birstošais pūderis (7g, 14.89Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Unikāls ar to, ka darbojas gan kā bāze, gan pūderis grima nofiksēšanai! Pūderis uzlabo ādas izskatu, vizuāli mazinot poras, mīmiskas grumbas, apsārtumus un nelīdzenumus. Arī mitrina ādu! Ar tik foršu, zīdainu tekstūru! Tas arī perfekti matē un padara ādu gludu, lietots kā grima fiksators!

Annemarie Borlind Makeup kompaktais pūderis (18.90Eur, www.lavandas.lv)
Dabisks pūderis, kas padara ādu skaisti starojošu, jo satur gaismu atstarojošas daļiņas. Klājas vienmērīgi un ideāli. Vizuāli uzlabo āda izskatu - padara mazāk manāmas sīkās krunciņas un līnijas. Arī nedaudz matē ādu. Burvīgs ikdienai!

INGLOT HD ILLUMINIZING LOOSE POWDER pūderis (4.5g, 19.50Eur, www.inglot.lv)
Birstošais pūderis ar izgaismojošu efektu. Satur minerālus un dimantu pūderi. Gaismu atstarojošās sastāvdaļas vizuāli izlīdzina sejas ādu, maskējot tās nepilnības. Piemērots ikdienas lietošanai – uz tīras ādas vai tonālā kēma. Der lietošanai arī acu zonā (konsīlera fiksēšanai vai kā pamatu acu ēnām). Visiem ādas tipiem. Ideāls arī profesionālai lietošanai!

RIMMEL Lasting Radiance kompaktais pūderis (8g, 9.59Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Pūderis, kas acumirklī piešķir ādai mirdzumu un veselīgu sārtumu, tas ir kā pēdējais solis make up uzklāšanā. Pūderi var lietot virs tonālā krēma vai uz tīras ādas. Vieglas tekstūras, labi klājas, piemērots visiem ādas tipiem. Dermatoloģiski pārbaudīts.


Līdzekļi sejas konturēšanai & vaigu sārtumi



CATRICE Blush Box Glowing+Multicolour vaigu sārtums (5.5g, 4.19Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Daudzkrāsains, pūderveida vaigu sārtums ar maigu mirdzuma efektu. Trīs dažādie vaigu sārtuma toņi veido presētu veidolu ar divām dažādām toņu kombinācijām katrā, kas nodrošina akcentētus sejas vaibstus un maigu ādas starojumu. Foršs tieši ar to, ka perfekti piemērojas ikvienai!

ESSENCE Contouring Duo Palette palete konturēšanai (7g, 3.99Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Palete ar diviem toņiem sejas skulpturēšanai un kontūru veidošanai. Vienkārša un tieši tādēļ - burvīga! Nekā lieka, bet viss, ko vajag ikdienā! Palete satur divus harmoniski piemeklētus toņus ar matētu finišu. Gaišāku toni var izmantot gan vienu pašu maigākam efektam, gan arī tumšā toņa dziļuma pasvītrošanai.Abu toņu maigā pūderveida tekstūra ir viegli uzklājama un iztušējama, saplūstot ar ādu un radot perfekti viendabīgas krāsas pārejas.

Amway On-The-Go Palette ARTISTRY STUDIO™ Bangkok Edition daudzfunkcionāla palete (3x4.5g, www.amway-latvia.com)
Universāla un tieši tādēļ ļoti noderīga palete ikvienai, gan dienas, gan vakara make up veidošanai! Labas tekstūras, forši klājas. Universāli toņi, kas derēs vairumam. Trīs skaisti toņi acīm, divi - vaigiem un arī mirdzošs izgaismotājs! Patiesībā - viss, ko vajag!

Alterra multicolour bronzeris (4,49Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Ņiprs bronzeris, kas noderēs gan, lai iegūtu maigu iedeguma efektu, gan, lai konturētu sejas vaibstus. Daudzie toņi, no kuriem tas sastāv, garantē skaistu rezultātu, bet oranžas nokrāsas!


Īpašie dekoratīvās kosmētikas līdzekļi



REVLON PhotoReady Candid Antioxidant Concealer maskējošs konsīleris (10ml, 9.99Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Maskējošs krēmveida konsīleris ar antioksidantiem acu zonas aizsardzībai no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes, ādas novecošanās pazīmju mazināšanai un zilo riņķu zem acīm likvidēšanai. Piemērots arī jutīgai ādai. Konsīlera formula ļauj kontrolēt pārklājuma blīvumu, maskē maisiņus un tumšos lokus zem acīm un piešķir ādai vitalitāti. Papildus lieliskajai formulai, korektors ir aprīkots ar ovālu aplikatoru, kas imitē pirksta gala formu un ir ideāli piemērots delikātajai zonai zem acīm. Rezultāts - dabisks un nevainojams!

Amway Mirdzoša efekta sejas un ķermeņa želeja ARTISTRY STUDIO™ Bangkok Edition (50ml, www.amway-latvia.com)
Vienam šādam produktam jābūt ikvienā vannas istabā! Maiga želeja, kas piešķir ādai skaistu mirdzumu, var lietot kā sejai, tā ķermenim. Bangkokas nakts dzīves un enerģijas iedvesmota, tā dod pārliecību par sevi visas nakts ballītes laikā!

Douglas Make Up All Glow Highlighting Palette (14.99Eur, veikalos Douglas un www.douglas.lv)
Tik skaista, ka žēl lietot! Palete ar unikāliem toņiem (veseliem sešiem), aukstiem un siltiem, lai piešķirtu nepieciešamos akcentus tieši tur, kur vajadzīgs! Maigi atstaro gaismu, padarot koptēlu skaistu un pat nedaudz maģisku. Ar zīdainu tekstūru, izgaismotāji skaisti un vienmērīgi klājas, izlīdzina ādu. Būs ideāli gan sejai, acīm, gan pleciem, dekoltē un ķermenim!

Oriflame Giordani Gold izgaismojošs pērlīšu pūderis (25g, 19.90Eur, pie zīmola pārstāvjiem un www.oriflame.lv)
Leģendārs un vienmēr aktuāls! Daudzkrāsainu pērlīšu pūderis, kas piešķir ādai iedeguma toņa starojumu, vieglu mirdzumu un veselīgu toni. Ar rokām veidotās pērlītes ir bagātinātas ar minerālu kompleksu, lai nodrošinātu patīkamu komforta sajūtu un piešķirtu ādai neuzkrītošu mirdzumu. Šis vienkārši ir jāizmēģina!

GOSH Mix&Fix Colour Drops korektors sejai, zaļš (30ml, 18.89Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Ja zini, kas ir nevēlams ādas apsārtums, šis ir must-have produkts! Zaļa toņa pilieni, kurus sajaucot ar tonālo krēmu, maskēsi nevēlamo ādas apsārtumu un citas nepilnības. Multifunkcionāls, piemērots jebkuram tonālajam krēmam. Bez aromatizētājiem, parabēniem. Mums ļoooti patika!



Līdzekļi uzacīm



Annemarie Borlind Makeup uzacu zīmulis (11.90Eur, www.lavandas.lv)
Fantastiski mīksts un maigs uzacu zīmulis, kas veido dabisku izskatu, labi klājas. Ar kopjošu sastāvu - mango un makadāmijas riekstu eļļām! Plus - foršu ķemmīti, kas integrēta zīmuļa galā un ļauj to lietot jebkur, lai uzacis vienmēr būtu ideālas.

Catrice BROW COMB PRO MICRO uzacu zīmulis (3.59Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Super dabiskām un koptām uzacīm! Ar šo zīmuli viegli aizpildīt uzacis, zīmējot plānas, matiņiem līdzīgās līnijas. Pateicoties tā trijžubura aplikatoram, zīmuli viegli uzklāt, un tas izskatās dabiski. „Brow Comb Designer Pro” ir uzlabota tekstūra un aplikatora gals. Ak jā - šis zīmulis pieejams 5(!) dažādos toņos!

EYLURE Brow Pomade uzacu pomade (6g, 11.49Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Super noturīgs uzacu produkts, ko viegli un ērti lietot. Krēmveida pmāde, kas perfekti ļauj modelēt uzacis un iegūtais rezultāts turās stundām ilgi! Pluss no mums par to, ka šī pomāde neizsmērējas arī ne tajos labākajos laika apstākļos, ir ūdensnoturīga!

Oriflame The ONE komplekts uzacu kopšanai (3g, 10.90Eur, pie zīmola pārstāvjiem un www.oriflame.lv)
Vēl nekad nav bijis tik viegli panākt profesionāli veidotu uzacu efektu. Kompakts komplekts, kurā pieejams viss nepieciešamais perfektu un vienlaikus dabisku uzacu izveidošanai. Komplekts sastāv no divu veidu uzacu ēnām, divām otiņām un uzacu vaska, lai visam piešķirtu perfektu finišu!



Līdzekļi izteiksmīgām acīm



Douglas Make Up My Favourite Pallette, Caramel Nudes (19.90Eur, veikalos Douglas un www.douglas.lv)
Acu ēnu palete ar matētiem, mirdzošiem un košiem toņiem - no gaišas krēmkrāsas līdz piesātināti tumšiem toņiem. Lielisks produkts ikdienas make up veidošanai. Kā arī mirdzošie toņi, vakara make up papildināšanai. Toņi ir tik skaisti un universāli, ka uzrunās vairākumu! Pluss no mums par to zīdaino un patīkamo tekstūru, vieglo klājumu, kas ļauj izbaudīt make up klāšanas procesu par visiem 100!

Amway Izgaismojošas krēmveida acu ēnas ARTISTRY STUDIO™ Bangkok Edition (3g, www.amway-latvia.com)
Burvīgs produkts, kas izmantojams gan kā ēnas, gan kā acu kontūrzīmulis. Skaisti toņi, kas ir piesātināti un izteiksmīgi. Daudzdimensionālas krāsas, kuras iedvesmojuši Bangkokas piļu un tempļu zeltainās un dārgakmeņu nokrāsas. Forši, ka to sastāvā jau ietilpst acu ēnu bāze, kas padara labāku saķeri ar plakstiņiem un paildzina noturību!

RIMMEL Magnif'eyes Spice acu ēnu palate (10.99Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Vēl viena skaista un ļoti universāla acu ēnu palete, kas patiks visām! Te ir gan ļoti mirdzoši, gan samtaini maigi un izteikti matēti toņi. Ideāla gan dienas, gan vakara make up! Paletei pievienots garš divpusējs aplikators ar sūklīti. Uzlabotais acu ēnu sastāvs ir īpaši gluds un piesātināts, bet ilgnoturīgie toņi neiegulstas rieviņās un neizbalē. Skaistam rezultātam!

GOSH Metal Eyes acu zīmulis (1.2g, 7.89Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Krēmīgas un ūdensnoturīgas formulas acu zīmulis metāliskos toņos! Ērts lietošanā, klājas perfekti, noturība - lieliska. Vismaz vienam šādam jābūt tavā make up arsenālā! Ideāls svētkiem!

EYLURE mākslīgās skropstas (komlekti Accent, Deffinition, Texture, ar līmi, cena no 5.99Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Mākslīgās pielīmējamas skropstas. Var izmantot līdz 6 reizēm vai vēl ilgāk, ja mākslīgās skropstas netiek krāsotas ar tušu. Tās rada ļoti dabīgu efektu, jo ir īpaši smalkas un vieglas. Skropstas der visu formu acīm. Tās ir tik viegli lietot un rezultāts ir wow! Šīs mūs vienkārši apbūra!


Klasika – melnas skropstu tušas



EISENBERG Le Maquillage The Graphic Mascara atliecoša skropstu tuša (8ml, 33.99Eur, veikalos Douglas un www.douglas.lv)
Skropstu tuša, kas acumirklī veido bezgalīgas, atliektas skropstas un nodrošina acu izteiksmīgumu. Ekskluzīvā formula veicina skropstu augšanu un samazina bojāto skropstu skaitu, pateicoties stiprinošajam jūras aļģu un Provitamīna B5 molekulārajam duetam un antioksidantiem - C & E vitamīniem. Ar katru dienu skropstas kļūs pamanāmi veselīgākas, biezākas, garākas. Tuša, kurā var iemīlēties!

L`OREAL PARIS Bambi Eye skropstu tuša (8.9ml, 15.69Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Skropstu tuša mākslīgo skropstu efektam un plaši atvērta skatiena radīšanai. Tušas samtainā tekstūra piešķir skropstām kuplu apjomu un izsmalcinātu garumu bez salipšanas. Birstīte atkārto plakstiņa formu, lai satvertu un izliektu katru skropstu pat acu stūrīšos, plaši atverot skropstas un piešķirot briedēna Bembija skatiena efektu. Mums ļoti patika!

Annemarie Borlind Makeup skropstu tuša Precision & Care (10ml, 13.90Eur, www.lavandas.lv)
Perfekta skropstu tuša, kas apkļauj katru skropstu ar kopjošu kārtiņu un piešķir tai skaistu izskatu. Krēmīgā konsistence padara klājumu vienmērīgu un dabisku. Sastāvā esošās eļļas un vaski padara skropstas zīdainas un elastīgas. Rīcineļļa – stiprina skropstas; Hohobas eļļa – ātri iesūcās skropstās, padarot tās mīkstas un elastīgas;. Bišu vasks – palīdz tušai vienmērīgi uzklāties; Akācijas koka sveķi – veido uz skropstām dabīgu plēvīti, kas piešķir apjomu un izceļ pigmentu; Kamēlijas eļļa un bambusa ekstrakts – stiprina skropstas, padarot tās elastīgākas; Alveja – intensīvi mitrina, nomierina un balansē. Ja meklē dabisku un kopjošu tušu, šī ir ATRADUMS!

Dzintars melna skropstu tuša (8ml, Dzintars veikalos)
Dzintars tušas ir leģendāras! Arī šīs tušas sastāvā ir bišu vasks, karnau vasks, rīsu vasks, kā arī īpaši apstrādāts neilons, kas piešķir skropstām papildu apjomu un pagarina tās. Polimēru komplekss dod iespēju iegūt piesātinātu, noturīgu krāsu un nofiksēt skropstas, pārklājot tās ar vieglu plēvīti. Keratīna hidrolizāts uzlabo skropstu augšanu un ārējo izskatu. Pantenols (B5 provitamīns) stiprina skropstas, saglabā mitrumu, novērš to trauslumu un izkrišanu. Kakao sviestam piemīt izcila mitrinoša iedarbība. Vēl - arī burvīga birstīte, kas skaistu rezultātu ļauj sasniegt īpaši viegli!


Krāsainās skropstu tušas





Dzintars gaiši zila skropstu tuša (8ml, Dzintars veikalos)
Ši tušai piemīt visas tās labās īpašības, ko jau uzskaitījām melnajai Dzintars skropstu tušai, tik te ir viena atšķirība - tuša ir burvīgā, vasarīgā debeszilā tonī! Pluss par to, ka tonis tāds paliek arī, kad tuša uz skropstām nožuvusi! Dienām, kad gribas lidod!

Dr. Hauschka skropstu tuša apjomam, violeta (8ml, 24.50Eur, veikalos Biotēka un www.bio.lv)
Tuša piešķir skropstām apjomu un padara acis izteiksmīgākas. Sastāvā minerālpigmenti un ārstniecības augi – aivas sēklu ekstrakts, zīds, kandelila vasks aptver katru skropstu atsevišķi. Skaists, violetais tonis, kas nav pārlieku košs, bet pamanāms. Ideāls ikdienai, kad gribas nedaudz krāsu un piešķirt koptēlam īpašu odziņu!

Urban Decay Double Team Special Effect Colored Mascara (tonis Deep End, 8ml, 29.49Eur, veikalos Douglas un www.douglas.lv)
Divkārša pilnīgi atšķirīga skropstu tuša. Drosmīgi krēmkrāsas toņi nodrošina intensīvu krāsu, bet metāla nokrāsas nodrošina multidimensionālu mirdzumu. Tonis Deep End ir kaut kas starp zaļu, zilu, ļauj sapņot par Karību jūras pasakainajām pludmalēm, liek gribēt atvaļinājumu un ceļojumus! Fantastiska noturība, patiesi mierīgi klājama arī dodoties uz pludmali!

Inglot Skropstu tuša COLOUR PLAY, brūna (8.5ml, 14.50Eur, www.inglot.lv)
Skropstu tuša ar klasisku birstīti un kuplinošu efektu. Skaistā brūnā tonī, kas piemērosies visām! Būs ideāla gan dienas, gan vakara make up, kad negribas smago melnā toņa tušu, bet ko maigāku, dūmakaināku, dziļāku un noslēpumaināku!



Lūpu zīmuļi





Artdeco Soft Lip Liner Waterproof lūpu zīmulis (1g, 6.99Eur, veikalos Douglas un www.douglas.lv)
Īpaši izstrādāts, maigas tekstūras lūpu zīmulis ar ilgstošu noturību. Tas novērš lūpu krāsas izplūšanu. Patīkamā krēmveida tekstūra nodrošina vienkāršu un precīzu pielietojumu. Sastāvā ietilpst dabīgi antioksidanti un E vitamīns. Viegls un ērts lietošanā!

CATRICE Aqua Ink šķidrais lūpu zīmulis (1ml, 3.19Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Šķidras konsistences lūpu zīmulis uz ūdens bāzes ar lodveida aplikatoru. Ar alveju, pantenolu un E vitamīnu, tas nodrošina precīzu un ērtu konturēšanu, vienlaikus kopjot lūpas. Bagātīgi pigmenti izteiksmīgam rezultātam!

RIMMEL Exaggerate lūpu kontūrzīmulis (5.49Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Automātiskais lūpu zīmulis precīzām kontūrām. Zīmulis, pateicoties smailajam galam, ļaus izveidot precīzu līniju, piešķirot lūpām vairāk izteiksmības un krāsas. Ļoti foršs lietošanā, derēs pat iesācējām!

Amway divi vienā matēts lūpu kontūrzīmulis ARTISTRY STUDIO™ Bangkok Edition (1,8g, www.amway-latvia.com)
Lūpas uzreiz kļūst samtainas un piesātinātas ar izteiksmīgiem pigmentiem. Matētas tekstūras, viegli lietojams, patīkams uz lūpām, nerada smagu sajūtu un ir ilgnoturīgs.


Lūpu spīdumi



CATRICE Generation Plump&Shine lūpu spīdums (4.3ml, 4.19Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Lūpu spīdums ar pērļu mirdzuma efektu. Krēmīgi vieglas tekstūras, tas padara lūpas vizuāli pilnīgākas, atstājot izteikti glancētu pērļu mirdzuma finišu. Lietojams gan viens pats, gan virs lūpu krāsas!

Oriflame Giordani Gold atjaunojošs lūpu balzams ar SPF 12 (10ml, 10.90Eur, pie zīmola pārstāvjiem un www.oriflame.lv)
Kondicionējošs lūpu balzams/spīdums. Satur barojošo E vitamīnu un ar neaizvietojamajām taukskābēm bagātu augu eļļu, kas mīkstina un kondicionē lūpu ādu, kā arī hialuronskābi, kas mitrina lūpas, atjaunojot to tvirtumu. Ar SPF 12, lai aizsargātu lūpu maigo ādu. Maigs tonis ar neuzkrītošu mirdzumu!

REVLON Colorburst tonējošais lūpu balzams (2.7g, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Vieglas konsistences lūpu krāsa ar mitrinošu balzamu piešķir lūpām maigu pasteļtoni. Viegli tonējošs lūpu balzams puscaurspīdīgam klājumam. Ideāls ikdienas make up!

Dr. Pawpaw lūpu balzams/spīdums (9.80Eur, www.1a.lv)
Multifunkcionāls produkts lūpām, kas patiks visām! Leģendārākais no Dr. Pawpaw! Super kopjošs un aizsargājošs lūpu balzams/spīdums, kas arī piedod lūpām skaistu toni. Laba noturība, lielisks rezultāts - iesakām!


Lūpu krāsas



Artdeco Perfect Color Lipstick (4g, 11.99Eur, veikalos Douglas un www.douglas.lv)
Lūpu krāsa pārsteidz ar intensīvo pigmentu un optimālo pārklājumu, kombinējot jauno tehnoloģiju un efektīvo kopšanu. Ar tās izlīdzinošo 3D tekstūru lūpu krāsa nodrošina vizuāli palielinošu efektu – lūpas izskatās apjomīgākas un gludākas. Vaska un inovatīvās želejas bāzes kombinācija nodrošina zīdaini gludu un vieglu tekstūru, tāpēc lūpu krāsa klājas vienmērīgi. Mitrinošas sastāvdaļas baro lūpas – hialuronskābe, aminoskābes derivatīvi, ūdensrozes un orhidejas ziedu ekstrakti, kukurūzas eļļa, mango sviests, vaski, E vitamīns – delikāti aizsargā jutīgu lūpu ādu, veidojot aizsargslāni pret negatīviem ārējiem faktoriem. Kopjošais un burvīgs vizuālais efekts 2in1!

REVLON Kiss™ Cushion Lip Tint lūpu krāsa (4.4ml, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Šķidrā lūpu krāsa ar intensīvi pigmentētu toni. Lūpu krāsa ir bagātināta ar kokosriekstu eļļu, kas mitrina un nogludina lūpas, savukārt tās neticami mīkstais aplikators nodrošina bagātīgu pigmenta atdevi un precīzu klājumu. Lūpu krāsas šķidrā formula ir pilnīgi jauns lūpu krāsu koncepts, kas nodrošina intensīvi bagātīgu un dinamisku toni, kā arī ir praktiski nejūtama uz lūpām. Izmēģināšanas vērta!

Rimmel lūpu krāsa Lasting Finish (4g, 4.09 Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Klasiska, noturīga un forša lūpu krāsa! Skaistā futlārītī, ērta lietošanā un burvīgos toņos, no kuriem katra varēs atrast sev tīkamāko! Mums patika sajūta, kad lūpu krāsa uzklāta - lūpas jūtas labi, netiek sausinātas, vienlaikus tonis ir izteiksmīgs un rezultāts - noturīgs!

Amway šķidrā lūpu krāsa ARTISTRY STUDIO™ Parīzes stila kolekcija (7ml, www.amway-latvia.com)
Lūpu krāsa, kas piešķir spīdumu un krāsu. Spīdīga, pigmentēta šķidrā lūpu krāsa, kas viegli klājas un satur intensīvus krāsas pigmentus un piešķir spīdīgu mirdzumu. Lieto to vienu pašu, lai panāktu tūlītēju rezultātu, vai uzklāj virs citas lūpu krāsas, lai piešķirtu lūpām spīdumu un radītu jaunas, unikālas toņu nianses. Pie tam lūpu krāsi ir jauks sastāvs ar kumelīšu ekstraktu, orhideju ekstraktu, E vitamīnu un Safloras sēklu eļļu.


Nagu lakas



ESSENCE Shine Last&Go! nagu laka (8ml, 1.79Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Nagu laka ar izcilu noturību un brīnišķīgu spīdumu. Pateicoties inovatīvajai krāsu tehnoloģijai, laka pārklāj nagus ar intensīvu toni un rada perfektu pārklājumu. Mūs pārsteidza ar spēju neticami ātri nožūt un - ar noturību! Pluss par to, ka laka klājas perfekti, skaists tonis jau ar vienu kārtu!

O.P.I Infinite Shine nagu lakošanas sistēma (O.P.I INFINITE SHINE lakas 15ml, 11.95Eur/katra, bāzes laka O.P.I. INFINITE SHINE PRIMER 15ml, 16.95Eur, virslaka O.P.I. INFINITE SHINE GLOSS 15ml, 16.95Eur, www.4hair.lv)
OPI nagu lakas ir teju leģendāras. Pazīstamas un mīlētas visā pasaulē. Ja lieto pilnu sistēmu - bāzi, laku un topu - tad noturība ir NEVAINOJAMA! No mums pluss par fantastisko toņu izvēli un ļoti ērto lakas otiņu, kas ļauj to uzklāt ideāli.
OPI Infinite Shine Primer – pamatkārta OPI Infinite Shine nagu lakas sistēmai, tiek uzklāta kā pirmā kārta uz iepriekš apstrādātiem nagiem. Nodrošina naga plates aizsardzību pret krāsu pigmentiem, kā arī stabilu saķeri ar turpmākajām nagu lakas kārtām.
OPI Infinite Shine Gloss – virskārta OPI Infinite Shine nagu lakas sistēmai, tiek uzklāta kā pēdējā kārta pēc nagu lakas. Izveidotu stingru un spīdīgu virskārtu, kas pasargā nagu laku no šķelšanās un krāsu no izbalēšanas.

CATRICE Gold nagu laka (10.5ml, 3.59Eur, veikalos Drogas un www.drogas.lv)
Izteiksmīgos toņos + ar nepārspējamu mirdzuma efektu! Perfekti klājas, laba noturība. Ideāla svētkiem, bet, pateicoties skaistajiem un dažādajiem toņiem, skaista būs arī vienkārši ikdienā!
Kinetics Rebel Heart kolekcijas nagu lakas (15ml, 7.49Eur/katra, veikalos Douglas un www.douglas.lv)
Kinetics SolarGel profesionālās nagu lakas ar želejlakas izskatu, kuru noturība ilgst līdz pat 10 dienām! Fantastiskā Rebel Heart kolekcija iedvesmo svētkiem, dzīves svinēšanai un baudīšanai! Fantastiski mirdzoši toņi, kuros savējos atradīs ikviena! Mums Kinetics lakas ir īpašas tieši ar to, ka tām ir izcila kvalitāte + spēja sekot modes tendencēm, ik sezonu piedāvājot svaigu, jaunu un iekārojamu kolekciju!


Izvērstākas un detalizētākas atsauksmes par produktiem meklē mūsu blogos – Mana pasaku pasaule un Narrative of Beauty – pēc atslēgas vārdiem/ar “meklētāja” palīdzību!

Lasi arī – Blogeri iesaka – LABĀKĀS kosmētikas TOPS 2018!

8 komentāri:

  1. Super raksts :) Man kā kārtīgam iesācējam šis tas aizķērās. izmēģināšu noteikti.
    Paldies par apkopojumu :)

    AtbildētDzēst
  2. Paldies par visu info, man ka iesacejam loti noderiga! It ipashi par tonaliem kremiem🤗 un tik forshi, ka shaja Top ir produkti par tiesham loti pievilcigam cenam!🤩

    AtbildētDzēst
  3. Paldies par visu info, man ka iesacejam loti noderiga! It ipashi par tonaliem kremiem�� un tik forshi, ka shaja Top ir produkti par tiesham loti pievilcigam cenam!�� Ar pateicibu pat sho lielisku darbu, Jelena Ozola

    AtbildētDzēst
  4. Šis tas jau ir arī manā kosmētikas plauktiņā no Jūsu top 👍un protams, ka daudz ko vēl gribētu izmēģināt 🤩

    AtbildētDzēst
  5. L'Oreal Bambi eye mana favorīte tuša.Nebirst,katru skropstinu noškir un atdala.Izteiktas un apjomīgas skropstas.Noteikti TOP produkts!:)

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru