09 februāris, 2020

Beauté Pacifique super komplekts ādas attīrīšanai

Beauté Pacifique ir viens no augstākās klases un viens no efektīvākajiem kosmētikas zīmoliem, ko lietoju. Ir produkti, kas man ārkārtīgi patīk un tos iegādājos atkal un atkal un atkal, un iegādāšos atkal. Tāpēc pamazām atklāju plašāku zīmola sortimentu,  jo kā gan savādāk atradīšu tās pērles.
Šoreiz - pamatīgais komplekts - divi spēcīgi produkti ādas attīrīšanai.


Beauté Pacifique ir Dānijā ražota kosmētika, kas īsā laikā būtiski spēj atjaunot novecošanās un saules iedarbības rezultātā bojāto ādas struktūru visā ādas dziļumā. Beauté Pacifique produkti ir veidoti tā, lai tie spētu sniegt gandrīz ārstniecisku iedarbību, un lai solīto rezultātu būtu iespējams objektīvi noteikt ar jaunākajām ādas diagnostikas ierīcēm. Zīmola lielākais trumpis ir A-vitamīna esteri, kas īsā laikā spēj atjaunot ādas epidermu un ādas kolagēnu struktūru.

Produkti ir ļoti spēcīgi un ļoti iedarbīgi, tāpēc, jūtīgas ādas īpašniecēm jābūt ļoti uzmanīgām izvēloties. Tas, ko es iesaku - aiziet uz diagnostiku vai nu u/v Stockmann vai kādā no aptiekām (gan jau grafikus var atrast), tur speciālists precīzi pateiks kādi produkti ir piemēroti Tavam ādas tipam un stāvoklim. Pie tam būs arī interesanti uzzināt kāds ir ādas stāvoklis. Ļoti noderīgi, pie tam - parasti bez maksas.

Bet es savai kombinētai ādai, kura kārtīgi jākopj, jo savādāk izdomā dumpoties, esmu izvēlējusies divus pamatīgākas attīrīšanas produktus - Beauté Pacifique Clinical Super3 Exfoliator pīlingu un Beauté Pacifique Deep Pore Cleansing masku.


Pats zīmols šos iesaka lietot sistēmā - vispirms attīrot ādas virsmu ar dziļi attīrošo pīlingu Beauté Pacifique Clinical Super3 Exfoliator un tad uzklāt attīrošo mālu masku Beauté Pacifique Deep Pore Cleansing Mask.
Un vai ziniet, kombinācija ir ļoti spēcīga, ļoti dziļi attīroša - āda burtiski mirdz.

Beauté Pacifique Clinical Super3 Exfoliator 


Beauté Pacifique Clinical Super 3 Exfoliator ir īpaši spēcīgas iedarbības pīlinga krēms ar perfekti noapaļotām pērlītēm, kas arī mehāniski noņem atmirušās ādas šūniņas un atver poras. Apvienojot pīlinga skābju iedarbību ar maigu mehānisku attīrīšanu, tiek iegūta ārkārtīgi gluda, mirdzoša un veselīga āda. Pīlinga sastāvā ir trīs dažādas skābes - Glikolskābe, Salicilskābe un Azelaīnskābe, kas nodrošina attīrošo efektu un kā arī Baltā vītola mizas ekstrakts ar pretiekaisuma efektu. Rezultāts ir jauneklīgāka, zīdaini gluda āda ar izlīdzinātu ādas struktūru. Bez tam pīlings satur arī anitbakteriālo propolisu un Rooibos ekstraktu, kas uzlabo ādas stāvokli un stiprina dabīgo aizsardzību, mitrina un aizsargā to no brīvajiem radikāļiem.
Pīlings ir diezgan spēcīgs - jūtīgākai ādai tas sākotnēji var drusku kņudināt, veidoties neliels apsārtums, pati gan NEESMU novērojusi, mana āda to panes teicami - tas perfekti noloba ādas raga kārtu, padara to maigu, maigu. Ar lietošanu gan uzmanīgi - reize vai divas nedēļā ir maksimums, jo tas tiešām STRĀDĀ! Es to lietoju reizi vienā vai divās nedēļās, jo man pilnīgi pietiek. Āda ilgi saglabā foršo tīro sajūtu un regulāri lietots (tiesa gan kopā ar masku), ievērojami uzlabo kombinētas/problemātiskas ādas stāvokli, samazina melnos punktus T-zonā un T-zonas taukošanos.


Beauté Pacifique Deep Pore Cleansing Mask.


Beauté Pacifique Deep Pore Cleansing Mask satur 3 dažādu veidu smalku molekulu Japānas mālus, kas ļoti blīvi nosedz ādas virsmu, dziļi attīra un sašaurina poras. Satur arī C-vitamīnu, Kava-kava augļa saknes ekstraktu un Persika ekstraktu, kas attīra, nomierina un sniedz ādai patīkamas svaiguma sajūtas.
Tā ir riktīgi klasika formāta mālu maska, kas uzklāta uz ādas izvelk visu no tās, bet, to arī sausina. Tāpēc - IESAKU(!!!), lai izvairītos no pārliekas ādas sausināšanas, šo mālu masku uzklāt uz sejas ādas jau sajauktu ar mitrinošo masku (piemēram, Beauté Pacifique Instant Hydrating mitrinošo masku). Efekts ir burvīgs, maskai tiek iegūta krēmīga konsistence, kas NESAKALST, līdz ar to nesausina un nesavelk ādu. Taču spēkā paliek attīrošās īpašības - tā burvīgi izvelk visus melnos punktus, porās sakrājušos sebumu un netīrumus, sašaurina poras un ādu padara vizuāli ļoti pievilcīgu.

Jau minēju - lietoju abus produktus sistemātiski - pa priekšu pīlings, pēc tam attīrošā maska, reizi nedēļā vai reizi divās nedēļās (un garantēju - pietiks GADAM!), jo pilnīgi pietiek, āda ir svaiga, tīra, starojoša. Visi panākumi - REGULARITĀTĒ! Lietoju abus jau 3 mēnešus un efekts ir burvīgs - tīra, gluda āda, veselīgs un vienmērīgs ādas tonis, melnie punkti T-zonā ir ievērojami samazinājušies, samazinājusies ir arī T-zonas taukošanās. Man ļoti patīk!

Abus meklē Apotheka aptiekās (un arī interneta aptiekā), veikalos Douglas, Lāzerplastikas klīnikā vai - interneta veikalā bepa.lv


Cenas
Pīlings - 54,00 EUR | 50ml
Maska - 27,00 EUR | 50ml


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru