03 februāris, 2020

Dr. Hauschka produktu jaunumi

Dr.Hauschka pērnā gada nogalē paspēja iepazīstināt savus klientus ar vairākiem jaunumiem - diviem izsmalcinātiem attīrošiem produktiem ķermenim un rokām, kā arī MED sērijas roku krēmu. Kā vienmēr - Dr. Hauschka ir eleganti, pārdomāti un ļoti jauki produkti.


Es iepazinos ar diviem jaunumiem - attīrošo želeju ar jūras sāli un priežu aromātu, un roku krēmu. Un vai ziniet, tie ir burvīgi - maigi, viegli aromātiski, tik dziļi kopjoši. Šajā negantajā apkures sezonā - perfekta izvēle!

Dr. Hauschka attīroša želeja ar jūras sāli un priežu aromātu roku un ķermeņa ādas attīrīšanai


Attīrošā želeja ar jūras sāli un priežu aromātu roku un ķermeņa ādas attīrīšanai. Tā ir ne vien higiēna, bet arī aromterapija. Ievadod svaigu, jaunu rītu, želeja attīra un sagatavo ādu aktīvai dienai. Jūras sāls un aromātiskais rozmarīns rosina enerģiju un attīra prātu. Augstvērtīgās priedes un eikalipta ēteriskās eļļas aktivizē ķermeni un prātu. Želeja maigi attīra un tonizē ādu.

Želeja ir ļoti burvīgi uzmundrinoša, atsvaidzinoša un pamodinoša. Tai ir svaigs un spirdzinošs aromāts, kur jūtama gan priede, gan eikalipts, gan arī rozmarīns. Tiešām tik patīkami, ne vien rīta cēlienā, bet arī pēc nogurdinošas darba dienas. To var lietot gan kā zīdainu dušas želeju, gan roku mazgāšanas līdzekli. Tiešam universāls un ļoti jauks!

Dr. Hauschka Med roku krēms ar kristālu pusdienziedi ļoti sausai ādai



Krēms būs lielisks ikdienas kopšanas līdzeklis ļoti sausai, raupjai roku ādai un pat tādai, kam vērojama nosliece uz atopisko dermatītu. Krēmam piemīt ilglaicīga aizsardzība pret dehidrāciju. Tas sniedz labsajūtu un koptu izskatu pat dermatīta skartai roku ādai. Produkta sastāvā iekļauta auksta spieduma kristālu pusdienziedes sula, kas palīdz ādai uzturēt nepieciešamo mitruma līmeni, samazina sausumu un velkošu sajūtu, un novērš niezi. Augstvērtīgs mango sviests, miršu un ogu vaski stiprina ādas dabīgās aizsargfunkcijas.

Šis ir viens pamatīgs roku krēms - pilnīgs apkures sezonas hīts! Krēmam ir ļoti bagātīgs sastāvs, bet tajā pašā laikā viegla tekstūra, kas ātri iesūcas ādā, un nodrošina ilgstošu un efektīvu aizsardzību. Apkures sezonas laikā man paliek ārkārtīgi sausa āda, lai nodrošinātu komfortu, tā obligāti ir rūpīgi jākopj, tāpēc pamatīgs roku krēms ir pirmās nepieciešamības prece. Un šis ir fantastisks - pabiezs, bet labi uzsūcās, teicami baro un mitrina ādu. Īsts atklājums!


Jaunumus meklē veikalos Biotēka vai bio.lv.

Cenas:
Attīroša želeja - 25,30 EUR | 200ml
Roku krēms - 14,90 EUR | 50ml


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru