18 februāris, 2020

Eisenberg jaunākais lolojums līnija START

Eisenberg pagājušajā gada nogalē prezentēja savu jaunāko lolojumu - kopjošās kosmētikas līniju START. Tā ir universāla kosmētikas līnija, kas sniegs brīnišķīgu ieskatu zīmola Eisenberg formulu rezultātos un kvalitātē.



Principā līnija START ir radīta kā cilvēka pirmā kosmētika - ne velti tāds nosaukums. Tā pamatā fokusējās uz jauniešiem, sniedzot tiem brīnišķīgu pirmo pieredzi milzīgajā kosmētikas industrijā. Tā ir viegli lietojama un kombinējama - līnijā ir 7 produkti, kas nodrošinās ikvienas ādas pamata prasības: attīrīšanu un mitrināšanu, vienlaikus sniedzot ādai aizsardzību. START koncentrējas uz pilsētvidi, nodrošinot ādas aizasrdzību pret piesārņojumu un apkārtējās vides kaitīgo ietekmi. START formulas ir veidotas pamatā ar dabīgām sastāvdaļām, bez minerāleļļām, ftalātiem, parabēniem un mākslīgajām krāsvielām.
Tā patiks jauniešiem, bet tik pat labi arī mammai, tā būs perfekta gan sievietēm, gan vīriešiem. Tā ir burvīga, par to pārliecinājos arī es.

No START kārtīgi iepazinu četrus produktus, un šo to vēl paraudziņu formātā, tā kā pamēģināts ir teju viss :) Bet šodien - par šiem četriem: micelāro ūdeni no attīrošās sadaļas un līdzsvarojošu krēmu, aizsargājošu krēmu un mitrinošu masku no mitrinošās sadaļas.

Eau Micellaire Pure - micelārais ūdens.


Principā klasiska tipa micelārais ūdens, kas paredzēts ādas attīrīšanai, dekoratīvās kosmētikas noņemšanai un pilsētvides piesārņojuma novēršanai. Micelārais ūdens lieliski tiks galā ar netīrumiem, sebumu, kā arī dekoratīvo kosmētiku, taču pārdomātais sastāvs vienlaicīgi kopj un aizsargā ādu, saglabājot hidrolipīdu slāni un ādas dabisko mitruma līmeni. Micelāro ūdeni droši var lietot gan sejai, gan arī acu zonai, tas nekož, nekairina, nesavelk ādu, patiešām labi, un bez lielas beršanas, noņem dekoratīvo kosmētiku.

Trīs Hydra sērijas produkti: ādu līdzsvarojošs līdzeklis bez eļļām, aizsarglīdzeklis pret piesārņojumu un mitrinoša aizsargājoša maska.



Balancing Oil-Free Care - ādu līdzsvarojošs līdzeklis bez eļļām. Tas ir ļoti viegls un maigs fluīdveida līdzeklis ādas mitrināšanai un regulēšanai, kā arī aizsardzībai no pilsētvides piesārņojuma. Tas ir fantastisks gēl-krēma fluīds, kas mitrina ādu, bet to vienlaikus viegli matē un līdzsvaro sebuma izdalīšanos. Tā vieglā tekstūra patīkami klājas, teicami uzsūcas un ļoti patīkami palutina ādu. Kā kombinētas ādas īpašniece varu teikt visu to labāko par šo fluīdu - āda jūtas pasakaini.

Anti-Pollution Defence - aizsarglīdzeklis pret piesārņojumu. Vēl labāks, vēl universālāks. Es teiktu, ka šim ir tāda vidēji bieza/šķidra pieniņa tekstūra, tas uzsūcas zibenīgi, padarot ādu mitrinātu un maigu. Man šķiet nenormāli ērti, ka to var lietot sejai un acu zonai (un droši arī kaklam un dekoltē) - viens līdzeklis visām zonām. PERFEKTI! Un pietiek - ja ādai pamata prasība ir teicama mitrināšana un aizsargspēju stiprināšana - vienkārši ideāli. Ja man būtu saldie padsmit un man gribētos kaut ko foršu sejai, bet tā, lai nav par daudz - ar šodienas zināšanām, šis būtu mana izvēle Nr.1. Pie tam tam būs perfekts arī jaunietim - viens krēms VISAM. Ko vēl vairāk var vēlēties, nav 3 burku plaktā un kautrēšanās no draugiem, kāpēc, piemēram, lietoju acu krēmu. IZCILI!

Moisturising Defence Mask - mitrinoša aizsargājoša maska. Patīkama krēmveida maska, kas uzklāta uz ādas pārvēršas svaigā gēlā. Maska nomierina ādu, mazina iekaisumu procesus, bet vienlaicīgi arī intensīvi mitrina to. Vēl viens universāls un kapitāls produkts, kas īpaši noderēs jauniešiem (arī puišiem) - to var klāt uz visas sejas, arī acu zonā. Vēl foršāk - to var izvēlēties lietot klasiski - turot 15 minūtes un tad noskalojot, vai kā NAKTS masku - atstājot to uz nakti. Es, protams, 99% gadījumu izvēlos otro - jo tik ērti, uzklāj uz visas sejas un acu zonas, no rīta noskalo, āda ir super maiga, mitrināta, nav jādomā ne par nakts krēmu, ne acu krēmu. Mans mazais cheat reizi vai divas nedēļā, nu kad galīgi neko negribās - viens produkts. Lieliski! Vai ne?


Kā jau redzat - START ir ādas pamata prasību apmierinoša līnija - tu vari attīrīt, mitrināt, atsvaidzināt un aizsargāt savu ādu ar šiem produktiem. Tie necīnās ar novecošanās procesiem (klasiskā izpratnē, jo ādas mitrināšana, savā ziņā, arī ir novecošanās procesu novēršana), tā nepiedāvā zilus brīnumus un nesaprotamu maģiju. Nē! Tā ir perfekti attīroša un mitrinoša kosmētika, kas pamatā fokusējas uz jauniešiem, un ādu, kas nav prasīga. BET, man tā tik ļoti patīk! Tās vieglās tekstūras un universālie pielietojumi, teicama mitrināšana - manai kombinētai āda tas ir kā saldais ēdiens. Āda jūtās fantastiski - palutināta, samīļota.

Eisenberg kosmētiku, arī jauno līniju START meklē veikalos Douglas.

Cenas:
Micelārais ūdens - 26,99 EUR | 100ml
Līdzsvarojošs fluīds - 42,99 EUR | 50ml
Aizsargājošs līdzeklis - 42,99 EUR | 50ml
Mitrinoša maska - 40,99 EUR | 50ml


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru