01 maijs, 2020

IEPAZĪSTOS! Dabīgā kosmētika no Estere

Nu jau vairākus mēnešus iepazīstu Estere dabīgo kosmētiku. Sāku ar cietajiem šampūniem, kurus nu jau būšu izmēģinājusi teju VISUS. Tad pievienojās roku ziepes. Un pa šo laiku parādījās arī JAUNUMS - vannas bumbas.

Un šoreiz man ir daudz ko teikt - ir komentāri, ir favorīti, ir arī atklājumi!


Sākšu ar šampūnziepēm - izvēle ir liela. Padalīšos kas patika, kādi komentāri, kam derēs un kuru izvēlēties.

Šampūnziepes LAVANDA, APELSĪNS - PIPARMĒTRA, GO-BLONDE. Dāmu izlase :)


Cietais šampūns Lavanda piemērots normāliem un sausiem matiem. Cietais šampūns būs lielisks maigai un efektīvai matu un galvas ādas mazgāšanai. Īpaša formula ar augu izcelsmes olbaltumvielām sniedz matiem nepieciešamās barības vielas, atjauno un stiprina tos no iekšpuses un vienlaicīgi padara matus vijīgus un uzlabo elastību. Papildus bonuss - Lavandas ēteriskā eļļa iedarbojas nomierinoši, kas ir visai jauki šajā trakajā laikā :D  Pie tam šo šampūnu var lietot arī bērniem no 3 gadu vecuma.

Cietais šampūns Apelsīns-piparmētra būs piemērots taukainiem matiem. Tas labi attīra matus un padara tos mīkstus un zīdainus. Šampūna pamatā ir saudzīgas dabas izcelsmes attīrošas vielas (kokoseļļas atvasinājumi), tāpat tas satur kakao sviestu, augu proteīnu hidrolizātu, apelsīna un piparmētru ēteriskās eļļas.

Šampūns blondiem matiem Go blonde. Šis ir šampūns, kas radīts blondo matu īpašniecēm, jo sastāvā esošais violetais pigments neitralizē dzelteno nokrāsu un atsvaidzina gaišo toni. Šampūna sastāvā esošais šī sviests lieliski mitrina, mīkstina un atjauno galvas ādu un matus, savukārt citronu ēteriskā eļļa ne vien burvīgi smaržo, bet arī viegli balina matus.

Pēc būtības visi šampūni ir līdzīgi, tie atšķiras ar niansēm, un tās arī mēģināšu izcelt.
Katrā ziņā VISI cietie šampūni noteikti ir ļoti ekonomiska matu mazgāšanas izvēle, jo viens gabaliņš pietiek ĻOTI ilgam laikam. Bet, tā ir arī dabīga izvēle, pirmkārt, tie nesatur konservantus, sintētiskās krāsvielas un aromatizētājus, otrkārt to pamatā ir saudzīgas dabas izcelsmes attīrošas vielas (kokoseļļas atvasinājumi). Bet treškārt - tos var iegādāties pilnīgi BEZ jebkāda iepakojuma (pat bez jaukās kartona kastītes), līdz ar to nomazgājot gabaliņu pāri nepaliek NEKAS (vienīgi tīri mati :D ). Bez tam šampūnziepes var tikt izmantots kā ķermeņa mazgāšanas līdzeklis vai roku mazgāšanai, līdz ar ko šim mājās ir JĀBŪT.
Saliekot visus šos plusus kopā - tie būs ideāli piemēroti ceļošanai (kad vien tas atkal tiks ļauts).

Vēl trīs vārdos par katru - ATŠĶIRĪGAIS:
Lavandas šampūnziepes. Tās ir piemērotas normāliem matiem, bet arī bērniem, līdz ar to universāls produkts.
Apelsīna-piparmētras šampūnziepes. Piemērotas taukainiem matiem, līdz ar to ļoti dziļi attīrošas un piparmētru eļļa piedod viegli atsvaidzinošu efektu.
Go-blonde šampūnziepes blondajiem matiem. Šampūnziepju putām ir viegli violeta nokrāsa, kas pavisam nedaudz koriģē matu toni, dabīgi blondos tas tik pat kā nav jūtams, taču krāsotiem blondien matiem varētu dikti patikt (atsauksmes ir labas). Pie tam citronu ēteriskā eļļa arī mīkstina ūdeni, līdz ar to mati paliek ļoti mīksti, gludi un ekstra tīri. Šis ir noteikti viens no labākajiem cieto šampūnu variantiem!

Šampūnziepju izlase pārējiem ģimenes locekļiem. Cietais šampūns VĪRIEŠIEM un KUMELĪTE, kas būs ideāls mazajiem


Cietais šampūns Vīriešiem ir īpaši izstrādāts, lai būtu ideāls gan matiem, gan ķermenim. Augu olbaltumvielas sniedz matiem nepieciešamās barības vielas, atjauno un stiprina tos no iekšpuses kakao sviests mitrina un baro ķermeņa un galvas ādu, aktivēta ogle saudzīgi attīra. Kumelīšu ekstrakts darbojas nomierinoši. Ideāli piemērots sporta zāles apmeklējumiem (kad vien tie atkal tiks atļauti). Patīk, ka ir piemērots tonis - melns, neitrāls, pie tam vīrs atzīst, ka ir ērti, mazgā labi. Man patīk, ka šampūnziepju gabaliņi ir ĻOTI cieti - tie neizšķīst mitrumā (droši vien to nevajag peldināt ūdenī caurām dienām, bet stāvot dušā tam NEKAS nenotiek), līdz ar to tie mierīgi var glabāties dušā, tie nav jāpārvieto uz sausām telpām pēc dušas. Tas ir milzīgs PLUS, jo īpaši vīram. Es pati to noteikti varu izdarīt, bet vīrs ar to nav gatavs krāmēties. Lielākā daļa cietiem šampūni pēc dušas ir jāizvāc un jānovieto sausā vietā, pretējā gadījumā būs pļura.

Cietais šampūns Kumelīte. Šampūns, kas īpaši piemērots jutīgai, sausai galvas ādai. Tā sastāvs ir ar samazinātu PH līmeni, un tas nesatur konservantus, sintētiskās krāsvielas un aromatizētājus. Toties šampūns satur kakao sviestu un nomierinošo kumelīšu ekstraktu. Šis šampūns ir ideāli piemērots arī bērniem, jo tas ir vismaigākais un vissaudzīgākais. Šis gan puto diezgan maz, toties matus attīra ļoti labi, pat ja nesaputojas kā gribētos, sākumā bija grūti pierast, bet kad piešauj roku - ir pat ļoti labi!


Cietais kondicionieris matiem


Kondicionieris ir piemērots visiem matu tipiem un būs lielisks intensīvai matu barošanai. Tas nesatur konservantus, parabēnus, sulfātus, sintētiskās krāsvielas un aromatizētājus. Sastāvā esošā rīcineļļa novērš matu izkrišanu un stiprina saknes, palīdz augšanai, atjauno bojāto matu struktūru, kā arī novērš matu trauslumu un blaugznas. Šī sviests lieliski mitrina, mīkstina un atjauno ādu un matus. Abesīnijas eļļa nodrošina izsmalcinātu kopšanu sausiem un spurainiem matiem. Pēc kondicioniera lietošanas mati kļūst mīkstāki un gludāki. Olīveļļa mīkstina matus un ādu, veidojot aizsargslāni un samazinot taukainību. Satur harmonizējošo piparmētru ēterisko eļļu.
Kondicionieris ir maigs, tas labi mitrina un pabaro matus, taču viegli izskalojas un nepadara matus taukainus vai smagnējus. Kondicionieris nogludina matu struktūru un tos atšķetina, atvieglojot ķemmēšanu. Un arī iestrāde ir visai vienkārša - ierīvē mitros matos, patur un izskalo. Viss viegli, saprotami, ērti.

Mani FAVORĪTI!!!! Eļļas ziepes TĒJAS KOKS, CITRONZĀLE un KAFIJA


Eļļas ziepes būs perfektas zīdaini maigai ādai. Tās satur ādu mīkstinošo šī sviestu, barojošo kokosa eļļu un dabīgas ēteriskās eļļas.
Un šis ir mans ATKLĀJUMS! Nav nekā labāka šim brīdim, kad rokas ir jāmazgā TIK bieži un no parastajām ziepēm tās kļūst ārkārtīgi sausas un savilktas. Nu, lūk, tad ikdienā lietojot eļļas ziepes, roku āda būs mīksta un maiga, jo sastāvā esošās eļļas veido neredzamu, bet sajūtamu aizsargslāni. Pēc katras mazgāšanas man burtiski ir tāda sajūta, ka es pie viena būtu rokas sasmērējusi ar kādu jauku roku krēmu. Līdz ar to mans roku ādas stāvoklis šobrīd ir PERFEKTS! Šis ir produkts, kuru es iesaku, ieteikšu un noteikti manā vannas istabā būs uz palikšanu! PATĪK!

Vēl viens atklājums - vannas krēmbumbas GREIPFRŪTS, CITRONZĀLE, KAKAO un LAVANDA


Vannas krēmbumbas ir FANTASTISKAS - krēmīgas, putojošas, patiks mammām, tētiem un mazajiem (kafijas un lavandas). Tās ir bagātinātas ar barojošo šī sviestu un  kakao sviestu, kas pabaros, mīkstinās un lutinās ķermeņa ādu. Bumbas vannu piepilda ar burvīgu aromātu un ūdens paliek jūtami krēmīgs, attiecīgi - pēc tam arī āda ir zīdaini maiga un papildus krēmus pat neprasās. Tiesa gan - vanna kārtīgi jāizmazgā. Bet noteikti IR to vērts! Nevienas vannas bumbas nav devušas tik fantastisku sajūtu.
Var izvēlēties no 4 dažādiem aromātiem - atsvaidzinošais greipfrūts, uzmundrinošā citronzāle, relaksējošais kakao un nomierinošā lavanda, kur pēdējie divi būs piemēroti arī alerģiskiem cilvēkiem un maziem bērniem. Pārbaudīts - man un meitiņai dikti PATĪK!

Nu es teikšu tā - esmu Estere fane. Ja šampūni man patīk, jo ir cieti, nešķīst, bet forši izmazgā, tad eļļas ziepes un vannas bumbas ir īsts ATRADUMS! Neizmērojams dārgums. Tik fantastikas un krēmīgas ziepes un vannas bumbas es lietoju pirmo reizi. Un šīs noteikti tiks iepirktas atkal un atkal un pēc tam atkal un atkal! Esmu atradusi PERFEKTĀS!

Un cik forši, ka nu Esterei pašiem ir interneta veikals un visu pa jaukām cenām var nopirkt te: estere.lv. Ja gribas klātienē apskatīt un apostīt - meklē, piemēram, Lanavdās!

Cenas:
Šampūns (jebkurš, 1 gab.) - 7,20 EUR (bez iepakojuma) 9,00 EUR (ar iepakojumu)
Kondicionieris - 8,50 EUR  (bez iepakojuma) 9,00 EUR (ar iepakojumu)
Eļļas ziepes (jebkuras, 1 gab.) - 3,50 EUR (ja gribas visas - dāvanu sadaļā ir komplekts pa 8,50 EUR)
Vannas bumba (jebkura, 1 gab.) - 2,50 EUR  (vai, atkal - ja gribas visas - dāvanu sadaļā ir komplekts pa 9,00 EUR)

Katrā ziņā esmu ļoti pozitīvi pārsteigta. Man tiešām PATĪK viss! Jau metu acis uz JAUNUMU - roku sviestu. Ņemot vērā, cik fantastiskas ir ziepes, interese ir milzīga :)


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru