26 novembris, 2014

Lūpu kopšanas artilērija


Sveiciens mazajā piektdienā!

Šoreiz vēlos parādīt to, kas pēc revīzijas palicis manā lūpu kopšanas arsenālā. To daļu, kas manām lūpām galīgi nepatika - likvidēju un lūk, kas palicis pāri ...


  1. Stenders Šī sviests. Mīkstina lūpas, mazina sasprēgājušas ādas nepatīkamās sajūtas, dziedē. Labs glābējs situācijā, kad lūpas jau sākušas sprēgāt. Nepatīk tas, ka ar pirkstu jābaksta trauciņā. Bet kopumā produkts patīk.
  2. Vichy Aqualia Thermal soothing & repairings balm. Nopirku tikai tāpēc, ka pietrūka daži eiro, lai iegūtu 6 EUR atlaidi no kopējā pirkuma. Balzāms ir mitrinošs, taču manas jūtīgās lūpas no ziemas nepaglābs. Atstāšu vasarai. Sajūsmas spiedzieni neseko.
  3. Kaifu Lan Kafellon watering lip balm. Šis un arī nākamais ar mani atbrauca no Ķīnas ceļojuma, kur tos iegādājos pilnīgi spontāni, jo vajadzēja uzacu pinceti - un ja jau biju kosmētikas veikalā tikusi - kaut kas bija jāpaņem. Internetā noskaidroju, ka šie (kā izrādās) ir korejiešu kosmētikas produkti. Pie tam šis brends nav no tiem lētākajiem, bet lūpu balzāmiem precīzas cenas neatceros - arī tīmeklī atbildi neatrodu. Mitrinošais balzāms tiešām ir mitrinošs, ko ziemas laikā labāk neriskēt lietot. Bet vasaras periodam - ideāls.
  4. Kaifu Lan Kafellon  nutrient lip balm. Otrs Ķīnietis. Barojošais lūpu balzāms. Šis ir mazliet biezāks kā pirmais. Šis man stāv somiņā, lai glābtu krīzes situācijā, ja lūpas jau ļoti cietušas. Kopumā produkts labs, bet kaut kas tomēr pietrūkst.
  5. Blistex lip relief cream. Pie šī es tiku pateicoties mārketinga izgājieniem - jebšu tiku iebarota ar paraudziņiem. Pie reizes varu paslavēt internetaptieka.lv, kas saviem pirkumiem vienmēr pieliek klāt kādu paraudziņu vai dāvaniņu. Pirmais pirkums bija īpaši dāsns. Bet atgriežoties pie lūpu krēma - šis ir mans mīļākais produkts no visa klāsta. Tas ir biezs, krēmīgs, taču klājās labi. Iepakojums ir ērts - izspiežama tūbiņa. To uzziežot uz lūpām ir patīkami kņudinoša un mazliet atvēsinoša sajūta. Tas momentāni mīkstina lūpas, atvieglo pavisam smagi sasprēgājušu lūpu situāciju, labi dziedē cietušās lūpas. Tas patīkami smaržo un arī garšo :) tomēr nenoēdās ātri un pāris stundas noteikti krēms būs jūtams. Produkts man tiešām ļoti patīk. 
Lai gan visi produkti ir ļoti labi - joprojām meklēju savu vienīgo un īsto, kas ne vien saglābs jau sasprēgājušās lūpas, bet nemaz neļaus tām tādām būt. Es vairs neatceros, kā man izgāja pagājusī apkures sezona, bet šī ir sākusies ar cīņu.

Kādi ir Jūsu lūpu kopšanas atribūti?

Lai forši!
Z!

2 komentāri:

  1. Pēc Rose Luxembourg bloga ieteikuma nopirku Lucas Papaw Ointment austrāļu balzāmu, tā gan ir manta!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Biju jau piemirsusi. Manīju šo produktu minētajā blogā :) Būs jāpievieno wish list :)

      Dzēst

Ievadiet komentāru