16 marts, 2015

Marta jaunumi

Sveiciens pirmdienā!

Deju skate laimīgi un veiksmīgi finišēta. Sasniegts gaidītais rezultāts. Visi priecīgi un esmu atpakaļ realitātē :)

Pa šo laiciņu sakrājušies jaunumi un šis tas, ko gribētos atrādīt. Bet vēl jāsakārto visi jaunumi pa plauktiņiem, tāpēc sākšu ar aktuālākajiem pirkumiem.



Jau iepriekš tiku minējusi par savu tikšanos ar Austrumu kaimiņu kosmētikas zīmolu Agafijas pirtiņa (Vai man vienīgai latviskotais nosaukums šķiet tāds interesants?) un pēc vairākiem eksperimentiem - tā izrādījās absolūti veiksmīga, tāpēc, kad neplānoti biju ieskrējusi Dominas Prismā un ieraudzīju fantastiskās atlaides šiem produktiem - nespēju noturēties.
Groziņā iekrita:
  1. Šampūns - matu augšanas aktivatiors;
  2. Balzams - matu augšanas aktivatiors;
  3. Masāžas pīlings ķermenim ar 5 eļļām (šis produkts mani intriģē visvairāk);
  4. Un "Termālais" Kamčatkas skrubis.
Cenas - ķermeņa produktiem 0,79 EUR gab. un matu produktiem 0,55 EUR gab.

Bez Agafijas pirtiņas eksperimenta - beidzot tiku pie dermatologa un nu jau esmu uzsākusi nopietnu cīņu ar ādas problēmām - izrādās mani izsitumi, kas mēdz uzrasties visnegaidītākajā brīdī - ir akne (tiesa gan ne pārāk smagā formā, bet nu kas ir - tas ir). Tad nu ārējie cīņu biedri:
  1. Dr. Wolf Dermowas pH 6,5 ziepes (jau iemēģināts - vispār laba manta, nesausina, nesavelk, pH - atbilst ādas dabiskajam pH, līdz ar to nekairina);
  2. Dalacin T (recepšu medikaments).
Plusā abiem minētajam - nē saldumiem, nē piena produktiem, nē miltu produktiem, nē raugu saturošiem produktiem. Un kas to būtu domājis, ka pats grūtākais ir atteikties no miltu produktiem (respektīvi rudzu maizes) un piena. Nebiju to gaidījusi :D

Bet tikmēr - laiks šodien bija burvīgs - baudu sauli un pavasari!
Priekā!

3 komentāri:

  1. jāsaka, ka man problēma ir līdzīga un Dalacīnā vīlos. ar tādām pašām sekmēm varētu šo smērēt uz sienas :( bet, protams, kas neder vienam, der otram :)
    bet Agafijas produkti jauki, man bija pirts skrubis, fantastiska zālīšu smarža. vienīgās šīs līnijas šausmas ir termomaska ar piparu ekstraktu (vai kaut kā tā. modelējošā laikam skaitījās, vai?). nekad, nekad, NEKAD šo neņem, ja negribas piedzīvot sāpes un mokas :D man tas beidzās tā, ka stāvēju vannā un lēju sev eļļu virsū (jo kapsicīns ūdenī nešķīst), pēc tam vairākas dienas āda bija kā apdedzināta. cik palasīju forumos pēc tam, mana pieredze nebija unikāla :))

    AtbildētDzēst
  2. man arī dalacin t nedeva nekādus rezultātus, savus iespaidus rakstīju šeit, ja vēlies iečeko: http://alisespasaule.blogspot.com/2012/12/ka-apkarot-pumpas.html

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru