03 oktobris, 2015

Augusta/septembra tukšā tara (#8/9)

Jau ierasts, ka izlietotās taras groziņu iztukšoju reizi divos mēnešos, un šeku reku jau nākamie divi mēneši apkārt, un atkal skatos, kas pa šo laiciņu pieveikts.
Kā redzat kalni nav gāzti, bet šis tas ir:
    1. Aussie Long kondicionieris. Bij ok, bet nekas ļoti ievērojams.
    2. Schwartzhopf Professional Blond Me leave-in kondicionieris. Šķiet esmu jau minējusi, ka bez šāda veida līdzekļiem mana matu kopšana nav iedomājama. Tiesa gan tagad lielu lomu ieņem matu eļļas, bet par to citreiz. Šis - bija labs.
    3. ELFA dadžu serums matu augšanai. Nebija jau tā, ka mani mati tagad griezdamies aug pa 5 cm mēnesī, bet vismaz priekš placebo noteikti nostrādāja.
    4. Schwartzhopf Professional BC moisture kick leave-in kondicionieris ceļojuma izmērā. Ceļojumā to arī piebeidzu. Bija labs - iepakojums tiks izmantots atkārtotai uzpildīšanai.
    5. Bioderma pašiedeguma aerosols. Mīlulis.  
    6. Altermed Panthenol sprejs pēc sauļošanās un pie apdegumiem. Lido miskastē, jo termiņš beidzies. Bet produkts kā tāds ir ļoti labs un ir iegādāts kaut kas līdzīgs (jau minēju pie septembra jaunumiem).
    7. Bioderma Sensibio H2O supermazais iepakojums (20 ml). Komentāri lieki - labs, kas labs. Arī piebeigts ceļojuma ietvaros.
    8. HELEN SEWARD Remedy fluīds matu atjaunošanai no saneribox jūnija kastītes.
    9.  Dalacin T pretpumpu līdzeklis, kurš laikam neko īpašu man tā arī nedeva - lietoju vairāk kā dezinficējošu līdzekli pumpām.
    10. The emu oil well acu krēms. N-tais iepakojums. Labs, labs, labs... 
    11. Vichy idealia Life serum paraudziņš. Patika. Varbūt kādreiz iegādāšu arī lielo iepakojumu.
    12. Mossa BB Nude tonējošs mitrinātājs, paraudziņš. Piebeidzu, lai nestāv. Labs.
    13. Vichy aqualia thermal serums. Labs un arī varbūt kādreiz iegādāšu pilnu iepakojumu.
    14. Beauty formulas oil kontrol tissues. Matējošie papīrīši. Tā kā šie visi pilda vienu funkciju nav atšķirība kādus ņem, līdz ar to šim cena noteikti ir tā vērta. Tagad metu acis uz Beautyblender Blotterazzi.
    15. Rimmel exaggerate acu ēnu praimeris. Nebiju dižā sajūsmā un beigās sagāja kunkuļos. Metu ārā - nav diez ko labs.
    16. Bioderma Sebium AKN. Mīlulis.
    17. Isana young uz pumpām līmējami plāksterīši ar salicilskābi. Tā pat kā plāksterīši aukstumpumpām - arī šī spēj darīt brīnumus. Vienas nakts laikā mazina apsārtumu un iekaisumu - glābiņš krīzes situācijā.
    18. Courtin Tea tree oil pieniņš kosmētikas noņemšanai. Šis ir labs, bet Latvijā nezinu vai pieejams.
    19. Rival De Loop divfāžu kosmētikas noņēmējs. Nomocīju. Nav jau galīgi slikts, bet par Garnier esmu lielākā sajūsmā. Nebūs atkārtots pirkums.
    20. Un visbeidzot mutes higiēna: Gum Original White un Gingidex zobu pastas un Oral B zobu diegs. Ja interesē sīkāk - tad šeit.
    Kopējo bilanci pat bail skatīties - baidos, ka septembris ir bijis ražens tieši ienākošajos produktos :D
    Priekā!

    2 komentāri:

    1. patīk, ka raksti īsi un kodolīgi. pašai tā nesanāk. būs jāpamēgina tie plāksteri uz nakti.
      tagad jau mēģinu arī bioderma sebium akn. produkts interesants. lietoju tikai vakaros, jo tur skābes. nepatīk man efekts, ka īsti neiesūcas ādā un virpinās nost. gribu pakasīt vai novirpināt :D esi mēģinājusi global? sakot, ka līdzīgs, bet labāks par akn.

      AtbildētDzēst
      Atbildes
      1. Paldies! es tiešām cenšos rakstīt īsāk - ne vienmēr tas sanāk, bet saprotu, ka man arī pašai ne vienmēr patīk lasīt garu garos rakstus. Bet citreiz atkal tieši prasās pēc detalizēta apraksta - tāpēc tur jābūt balansam :)
        Bioderma global esmu mēģinājusi (mini iepakojumu). Arī patika, bet šķiet, ka vajadzētu pamēģināt ilgāk, lai saprastu kurš labāks. Interesanti - bet man ar AKN pilnīgi nebija nekādu problēmu - klājās viegli un labi, tāpat arī turējās labi. Te atkal pierādās, ak katram tā āda tomēr reaģē savādāk.

        Dzēst

    Ievadiet komentāru