15 oktobris, 2015

Reload / uzlādē savu aromātu

Mīļākās smaržas vienmēr ar Tevi? Kāpēc ne!
Douglas veikalos nesen parādījies smaržu mīļotāju labākais draugs - atkārtoti uzpildāms miniaerosols RELOAD.


Tieši pirms šis mazais brīnums parādījās nodomāju, ka e-bayā vajadzētu pameklēt uzpildāmu smaržu aerosolu miniatūrā formātā. Nepagāja ne diena un .. RELOAD manās rokās.

Reload ģimenītē ietilpst elegants smaržu flakoniņš (vāciņš + aerosols 5 ml tilpumā), kuru var uzpildīt divos variantos - ar mini piltuvīti mīļākās smaržas ielejot vai ar spiedienu pārpumpējot smaržas caur aerosola speciālo uzgalīti (līdzīgi kā tiek uzpildītas šķiltavas, ja vien kādreiz tas ir darīts). Starta komplekta cena - 19,95 EUR.

Tāpat, ja ir vēlme izmēģināt kaut ko jaunu - var iegādāties dažādas smaržu mini ampuliņas 5 ml tilpumā un iepazīt jaunumu, lai pēc tam izlemtu par pilna tilpuma iegādi (izvēle gan nav ļoti plaša, cena vienai ampulai 5 EUR).

Atsevišķi var iegādāties arī speciālu flakoniņu Reload aerosola attīrīšanai, kad tiek nomainīts aromāts. Šis attīrītājs neitralizē aromātu. Man gan līdz galam netapa skaidrs kā ir paredzēta flakoniņa tīrīšana.

Šim mazajam gadžetam noteikti ir savi plusi un savi mīnusi...
Viennozīmīgi liels pluss ir tas, ka Reload ir mazs, ērts un stilīgs - nenoliedzami. Tāpat to neierobežoti var pildīt atkārtoti. Ražotājs sola, ka flakona vāciņš ir super izturīgs un manā somā nenobružāsies - to vēl redzēsim. Tāpat forši, ka aerosolam ir iespējams mainīt "ādiņas" izvēloties dažādas krāsas un dizainus. Tomēr nav forši ka viens vāciņš maksā no 9,95 - 49,95 EUR.

Domājams, ka īstenam smaržu mīļotājam ir vērts padomāt par starta komplekta iegādi, jo kā vienreizējs ieguldījums tas noteikti nav slikts variants. Jācer, ka kvalitāte ir atspoguļota tā cenā.

Kādas ir Tavas domas par šo jaunumu? Ir tā vērts?

6 komentāri:

  1. jaunums jau liekas feins, bet es tomēr pagrozījos, paskatījos un pasūtījumu identiski uzpildāmus flakoniņus no ebay. pa 1 dolāru :) vāciņš man nav svarīgs un par to attīrītāju vēl pagaidīšu atsauksmes. un tad jau redzēs, varbūt arī šo iepirkšu, ja visiem liksies, ka ir super puper :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Piekrītu-cena ir paaugsta. Ptomēr pagaidām kvalitāte sevi pierāda. Redzēs kā kalpos ilgākā periodā.

      Dzēst
    2. Man bija ebau lētais variants, diemžēl neizturēja pat pirmo lidojumu. Visas smaržas bija somā :( Ar Reload esmu lidojusi un viss ok :)

      Dzēst
    3. Lūk! Tādēļ varbūt ir vērts samaksāt to naudiņu vienreizējam ieguldījumam, sevišķi, ja prece ir kvalitatīva un kalpo labi.

      Dzēst
  2. Mana pieredze ar ebay produktiem ;) http://sieviskiba.blogspot.com/2015/10/budzetam-draudziga-alternativa-smarzas.html Esmu ar viņiem lidojusi ne vienu reizi vien... nekas nav izlijis vai ka savādāk sasmucējies, salūzis ;)

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru