15 decembris, 2015

Decembra jaunumi

Decembris sācies ar jaukiem jaunumiem, un jaukākais ir tas, ka daudz kas no šī visa ir pavisam jauns.


Atnāca lielā paka no dermoshop.lv, eksperiments - paskatīšos, ko tad šis jaunais zīmols piedāvā (manā komplektā: divu veidu šķidrās roku ziepes, ķermeņa losjons, roku krēms, ķermeņa skrubis un ķermeņa sviests, komplektā nāca arī lielas ietilpības melna kosmētikas somiņa, bet tā bija tik nefotogēniska, ka izslēdzu no kadra :D un atsevišķi make-up palete - skat. beigās).

Avon pēdu SPA komplekts (skrubis pēdām, nomierinošs līdzeklis pēdu vanniņām un pēdu krēms) - bija jau piemirsies cik AVONam ir forši pēdu skrubīši. No Avon arī jaunums - Outspoken Party by Fergie super saldais smaržūdens (stilīgs, bet šīs gan laikam nebūs mans favorīts).

Ziemassvētku komplekts no Dove - klasika (dušas žleja, dezodorants un piemīlīga kosmētikas somiņa - nu ļoti eleganta un mans šo konkrēto jaunumu lielākais prieks).

Visbeidzot sīkumi no L'Occitane - mini mandeļu ķermeņa eļļa un ziepītes, kā arī daži paraudziņi.

No dermoshop.lv atnāca arī make-up palete (divas ēnas, konsīleris, pūderis un vaigu sārtums, paletei nāk klāt arī mini pūdera otiņa un aplikators/otiņa ēnām). Nav nekāda diži izcilā palete - krāsu pigmentācija tāda pašvaka, jo īpaši gaišajām ēnām un pūderim, tekstūra arī diezgan birstoša. Pozitīvais - tumšās ēnas smukas, vaigu sārtums ar tā kā būtu ok, noderēs kā komplektiņš viss-vienā līdzņemšanai.

Svētki tuvojas, ziema arī mūs atradusi.
Viss iet pareizā virzienā :)

Kā Tev ar ziemu - patīk? vai labāk nevajag?

Bučas!

2 komentāri:

  1. oo, es arī pasūtīju testa produktus no dermoshop - pagaidām šķidrās ziepes, pāris matu balzāmus, lūpu balzāmu un roku krēmus. jāsaka, ka viss patīk un tiešām iepriecināja maiss (nepārspīlējot) ar paraudziņiem. gaidīšu, kad šiem būs nākamā bezmaksas piegāde, lai iepirktos jau plašākiem vērieniem, jo pagaidām kvalitāte un izpildījums ļoti apmierina.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mani iepriecina dermoshop cenas. Tiešām pievilcīgas. Tāpēc vien ir vērts pamēģināt - jau nu atrodas kaut kas tiešām labs :)

      Dzēst

Ievadiet komentāru