23 decembris, 2015

Veselības ekspress konkurss

KONKURSS SLĒGTS!

Sveiciens, mīļie!

Zinu, ka tuvojas svētki un būtu jau labi, ja virutālā vide šajā laikā paliktu otrā plānā, bet es negribu šo konkursu atlikt uz nākamo gadu, tādēļ, šodien es jums, mīļie, piedāvāju piedalīties konkursā un veiksmes gadījumā tikt pie vienas jaukas un veselīgas balviņas.



Šoreiz balvu fondā ir tikai viens, bet pamatīgs komplektiņš, kas sastāv no Lotos Pharma uztura bagātinātājiem – Sinunorm DUO, Spirulīna, Imunosil, Bronchonorm, Magnemix un komplektā ir arī 2016.gada kalendārs.

Konkursa nosacījumi:

Konkursa norises ilgums: 1 nedēļa.

Piedalīties var, aizpildot Rafflecoppter formu zemāk (ielogoties, lai aizpildītu formu var ar savu facebook kontu vai e-pasta adresi).
Aizpildot formu ir iespējams nopelnīt 5 punktus (lai kvalificētos izlozei ir jāizpilda obligātie nosacījumi, pārējie – nav obligāti, bet, jo vairāk aizpilda, jo vairāk punkti tiek piešķirti un lielākas iespējas laimēt).
Obligātie nosacījumi:
  1. sekot Lotos Pharma lapai Facebook (norādot, ar kādu vārdu seko).
  2. sekot blogam Mana pasaku pasaule Bloglovin (norādot, ar kādu vārdu seko). 
  3. kā vienmēr - jānorāda arī eksistējošs un strādājošs e-pasts, lai varu sazināties.

Uzvarētājs tiks izlozēts pēc konkursa noslēguma ar random.org rīka palīdzību. Pirms izlozes visi dalībnieki tiks pārbaudīti, vai nosacījumi ir izpildīti.
Uzvarētāju paziņošu blogā un sazināšos ar to ar e-pasta starpniecību un vienosimies par balviņas saņemšanu.

Ceru, ka visi nosacījumi ir skaidri.

NB!

Lūgums - aizpildot Raffecoppter formu, neizmantojiet garumzīmes, tās pārvēršas par neizlasāmiem ķeburiem un grūti saprast, kas uzrakstīts.

Veselību!
Z!

a Rafflecopter giveaway

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru