29 decembris, 2015

Saneribox decembra kastīte

Čau..čau!

Ziemassvētki un gadu mija ir tas laiks, kad īpaši atceramies par saviem mīļajiem un tiem, kas mūs kaut kādā viedā ir spējuši iepriecināt. Taču nereti šajā dāvināšanas laikā gribās iepriecināt arī sevi un Saneribox ir tieši tas, kas nepieciešams.
 

Decembra kastīte ir noformēta ļoti svinīgi. Eleganta balti sarkana kastīte ar samtainu rakstu, kurā atrodami deviņi produktiņi, apvīti sniegbaltām papīra lentēm un mirdzošām zvaigznēm. Svinīgi un eleganti! Bet kas tajā iekšā? Skaties tālāk.

Produktiņi ir visai interesanti. Seši produkti, kas atrodami kastītē ir pilna vai mini izmēra un trīs - paraudziņi.

John masters organics produkti matu kopšanai - šampūns un kondicionieris (30+30 ml).
Šampūnam ir neitrāls pH un tas ir piemērots ikdienas lietošanai. Tā sastāvā ir lavandas un rozmarīna ēteriskās eļļas, kas saudzīgi attīra matus un rūpējas par veselīgu galvas ādu; alveja, kas mitrina matus un kviešu aminoskābes, kas padara matus viegli ķemmējamus un mirdzošus. Nātru, pelašķu un tauksaknes ekstrakti nostiprina matu saknes un novērš matu izkrišanu.
Savukārt kondicionieris satur pantenolu B5, neroli, sojas proteīnus un citrusu ekstraktus. Tas sola mitrināt galvas ādu, stiprināt matu saknes, padarīt matus mirdzošus un mazināt taukošanos. Interesanti, ka to var pielietot gan kā izskalojamu, gan leave-in kondicionieri. Man jau ir intriga :D

GOSH Boombastic Swirl skropstu tuša. Produkts, ko pamēģināju uz reiz. Un efekts ir riktīga bumba.
Tā sola piešķirt skropstām gan apjomu, gan arī tās pagarināt. Tai ir liela (es teiktu milzīga) spirālveida silikona birstīte. tušas formula papildināta ar aragāna eļļu, bambusa ekstraktu, vasku un elīveļļu. Līdz ar to tā vienlaicīgi kopj skropstas un piešķir tām boom efektu. Par šo esmu pilnīgā sajūsmā.

Rituals sejas mazgāšanas putas saudzīgai sejas ādas kopšanai. Līdzeklis sola ādu attīrīt īpaši maigi, vienlaicīgi to mitrinot un barojot, un padarot tvirtu un elastīgu. Daudzsološi. Šī ir mana pirmā tikšanās ar Rituals zīmolu, līdz ar to lieku lielas cerības.
Kastītē ir arī 20% atlaides kupons pilna izmēra produkta iegādei. Ja iepatiksies - šī būs lieliska iespēja.

Caudalie pieniņš sejas ādas attīrīšanai un paraudziņš dziļi attīrošai maskai.
Caudalie attīrošais pieniņš  ideāli der sejas ādas maigai attīrīšanai, tai skaitā piemērots kosmētikas noņemšanai no acīm. Mīkstina, baro un  aizsargā jūtīgu ādu.
Aktīvās vielas: vīnogu polifenoli, jojoba eļļa, mandeļu un auzu eļļas, koriandra ekstrakts, lavandīns, saldais apelsīns, citrons.
Detoksikācijas maska paredzēta ādas dziļai attīrīšanai un poru samazināšanai. Maska interesē.

Super maziņš Dove DermaSpa Goodness3 ķermeņa losjons. Šī sērija man patīk. Pilna atsauksme šeit.


Cell innovation rejuvenating maska. Skābekli saturoša, atjaunojoša sejas maska - efektīvs ādas kopšanas līdzeklis, kas apgādā epidermu ar skābekli. Sejas maska uzlabo asinsriti, atsvaidzina, atjauno un dziļi attīra ādu, veicina raga slāņa atdalīšanos, atverot poras un izlīdzinot ādas toni. Maskai piemīt antioksidanta īpašības, kas palīdz novērst ādas novecošanas pazīmes. Āda paliek īpaši mīksta un elastīga. Nu re - izskatās, ka ar šo visas manas sejas ādas problēmas būs novērstas. Joks, protams. Bet tā sola tik daudz .. redzēsim.

Kastītē atrodams arī 10 EUR atlaižu kupons jebkuram pirkumam virs 20 EUR veikalā lv.dominaelegans.com.

Visbeidzot Max Factor Miracle Match Foundation paraudziņš.
Tonālais krēms sola padarīt ādu nevainojamu, to barot un mitrināt. Tonālā krēma galvenās priekšrocības:
  • Uzlabo ādas stāvokli, radot veselīgas un starojošas ādas finišu; 
  • Izlīdzina nepilnības 
  • Mitrinātā formula piešķir dabisku, mitrinātas ādas izskatu; 
  • Viegla iztušēšana.
Kopumā kastītes saturs vērtējams pozitīvi, un parēķinot finansiālo pusi - par izdevīgumu nevar sūdzēties. 
Ja kastīte ieintriģēja - izskatās, ka tās ir vēl pieejamas. Cena par vienu kastīti 18 EUR, ja uzreiz pasūta 3 vai 6 kastītes - ir vēl izdevīgāk.

Brīnišķīgu īso darba nedēļu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru