16 jūlijs, 2016

Konkurss

Sveiciens, mīļie!
Nedēļas garumā došu iespēju pieteikties konkursam, kura balvā iespējams tikt pie Nivea komplekta. Konkursa nosacījumus meklē zemāk.

Konkursa balva

Konkursa norises laiks: 16.07.2016 - 23.07.2016
Konkursa balvas saņemšanas teritorija: Latvijas Republika
Konkursa balva: divi Nove Protect & Care antiperspiranti un Repair & Targeted Care komplekts matu kopšanai (šampūns un kondicionieris matu atjaunošanai).
Konkursa nosacījumi: Pirmais un obligātais - Tev jāseko blogam bloglovin vai kādā no sociālajiem tīkliem (facebook, twitter). Jābūt vismaz vienam piesekojumam, bet, jo vairāk sekojumu, jo lielāka iespēja tikt pie balvas. Ja vēlies saņemt bonusa punktus - dalies ar šo konkursu kādā no saviem sociālajiem tīkliem. Un obligāti - jāatstāj eksistējoša e-pasta adrese.
Pieseko blogam arī Instagram, lai uzzinātu jaunumus un aktualitātes.

Piedalīties var pavisam vienkārši - aizpildi zemāk esošo izlozes rīku, ielogojoties tajā ar e-pastu vai savu facebook kontu.

a Rafflecopter giveaway

Izlozes kārtība:
Konkurss noslēgums ir 23.07.2016.  plkst 12:00.
Konkursa uzvarētājs tiks paziņots 24.07.2016. bloga publikācijā
Uzvarētāja izloze notiks automātiski - ar Rafflecopter rīka palīdzību, pirms uzvarētāja paziņošanas tiks pārbaudīts vai ievadītie dati ir patiesi.
Ar konkursa uzvarētāju sazināšos personiski uz norādīto e-pasta adresi, kur vienosimies par balvas saņemšanu. Ja 3 (trīs) dienu laikā netiks saņemta atbildes vēstule - tiks veikta atkārtota izloze un izvēlēts jauns uzvarētājs.

Neskaidrību gadījumā rakstiet e-pasta vēstuli, kontaktus meklējiet šeit.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru