11 jūlijs, 2016

Saneribox #3 || izpakošanas prieki

Piektdien kurjers piegādāja jūlija jeb trešo šī gada Saneribox skaistuma kastīti. Un kārtējo reizi izpakošanas prieki var sākties.

Šoreiz neslēpšu - kastīte šķiet īpaši pievilcīga un īpaši izdevīga.


Kastīte ir bagātīga - tajā ietilpst 2 pilna izmēra produkti, 2 miniatūri un 4 paraudziņi.


No pilna izmēra produktiem tur atradīsi pašmāju zīmola Attirance ražoto nakts krēmu "Arnika", nobriedušas ādas kopšanai. Šī ir mana pirmā nopietnā satikšanās ar Attirance zīmolu. Cik krēmu pamēģināju - tas man patīk, tam ir patīkama tekstūra, laba mitrinošās un barojošās īpašības, vien tā smarža nav no tām ierastākajām. Pilna produkta cena 24.00 EUR. Vairāk kā kastītes vērtība + bukletiņā ir arī 30% atlaižu kupons jebkuram pirkumam.


Otrs pilna izmēra produkts ir Dermosil alvejas želeja. Neraža - man mājās kā reiz viens tāds ir. Produkts ir foršs un ideāls vasarai un ādas mitrināšanai pēc saules peldēm, bet man ir 3 dažādas alvejas želejas un vēl viena šķiet būs par daudz.  Bet tā noteikti tiks likta lietā - ja ne manās mājās, tad saimnieku atradīs :) Cena: 3,60 EUR


Pilna izmēra produktiem seko divi miniatūri.
Viens no tiem ir pašmāju ražotāja Genesis saldūdens ezera dūņu maska Genesis Green. Esmu lietojusi Eliēr dūņu masku, kura man ļoti patika, tāpēc ar lielu prieku izmēģināšu šo un salīdzināšu kā strādā šāda tipa dūņas. Miniatūrs, jo pilnais iepakojums ir 300 g (kastītē 50g), pilna iepakojuma cena: 20,00 EUR.

Vēl viens miniatūrs ir Grieķu ražotāja Apivita kondicionieris visiem matu tipiem. Apivita tiek pozicionēts kā dabīgās kosmētikas zīmols un kondicioniera sastāvā ir 92% dabīgu sastāvdaļu. Sastāvs silda manu sirdi, bet redzēsim, kā tas strādā. Pilnais iepakojums 150ml, kastītē - 50ml, pilnā iepakojuma cena: 13,30 EUR.


Pienācis laiks paraudziņiem:
  1. Obagi Medical Sun Shield SPF 50 Matte - saules aizsargkrēms ar matējošu efektu. Manai taukanajai T-zonai būs kā reiz.
  2. Apivita Rose pepper dušas želeja;
  3. kastītē ietilpst Mádara SOS sērijas krēms un serums. Tā kā man ir pilnie iepakojumi - ar šo sēriju jau esmu iepazinusies. Sausas un dehidratētas ādas kopšanai - izcili palīgi.

Kā vienmēr - kastītei bija iespējamas arī dāvanas: Pirmajiem 50, kas pasūtīja  dāvanā tika Dr.Hauschka uzmundrinošais citronu-citronzāles ķermeņa pieniņš 30ml tilpumā. Kastītes cita no citas atšķiras ir kastītes, kurās ir Dermosil alvejas gēls un ir kastītes, kurās - Dove BB krēms matiem. Tāpat atšķiras Apivita produkti. Ta kā šoreiz tāda dažādība un arī pārsteiguma moments pat pēc citu kastīšu satura aplūkošanas sociālajos tīklos.

Kopumā kastīte ir tiešām izdevīga. Ja iepriekšējā kastīte bija neliela vilšanās - tad šī ir superīga. Kastītes ir joprojām iespējams pasūtīt, cena vienai kastītei 18 EUR. Pērkot abonementu uz gadu - vienas kastītes cena ir 14 EUR un parasti tām kastītēm ir arī bonusi.

Iepriekšējās šī gada kastītes var apskatīt šeit: #1 un #2.


Lai izdodas!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru