16 augusts, 2016

Attirance sejas un ķermeņa kopšanas kosmētika

Sveiciens, mīļie!
Esmu kādu nedēļu pazudusi - bet tas tādēļ, ka manā dzīvē notiek daudz pārmaiņu. Diezgan strauji un negaidīti esmu mainījusi dzīvesvietu un man šobrīd ir ierobežota pieeja digitālajai pasaulei - tādēļ kādu laiciņu noteikti būšu tādā pusslodzes režīmā :D

Bet šodien izbrīvēju brīdi dienas skrējienā un gribu pastāstīt par kādu pašmāju zīmolu.


Ar Attirance zīmolu esmu saskārusies visai maz - pāris Saneribox kastītēs bijuši mazie iepakojumi un pēdējā kastītē gozējās pilns iepakojums nakts krēma. Tāda bija man līdzšinējā pieredze. Taču tad pie manis nonāca paciņa ar sejas un ķermeņa kopšanas produktiem un mazie izmēri matu kopšanas produktiem (kuri man noderēs šajā posmā, kad viss ir kastēs un neko nevaru atrast :D). Kādu citu reizi padalīšos par matu kopšanas produktiem, bet šoreiz - par labumiem sejas un ķermeņa kopšanai.

Sākot no viena gala - pastāstīšu par sejas skrubi.


Skrubis ir no bambusa sērijas un tas ir paredzēts taukainas ādas kopšanai, jo tas ne vien attīra, tonizē un atjauno ādu, bet to arī matē. Skrubja sastāvs papildināts ar bambusa, pētersīļu un medus ekstraktiem. Sākotnēji var šķist interesanta kombinācija, taču šie ekstrakti satur ādai tik ļoti vērtīgās vielas.
Pats skrubis ir krēmveida, ar ļoti maigām skrubējošajām daļiņām. Tā lietošana nav gluži klasiskā "iemasē ādā un noskalo", ražotājs to iesaka iemasēt ādā apļveida kustībām, paturēt uz sejas 3 minūtes un tikai tad noskalot, lai iegūtu maksimālo efektu no skrubja un tā sastāvā esošajām vielām.
Papildinot to visu, jāsaka, ka skrubītis ir krēmveida un, tie, kas lasa regulāri manu blogu, zinās, ka man ne visai patīk šādas konsistences skrubji. Kādēļ? Jo parasti tie atstāj tādu kā kārtiņas sajūtu uz sejas un pēc attīrīšanas vēl gribās ādu nomazgāt ar kādu putojošo līdzekli. Bet šim, neskatoties uz konsistenci, patiesībā nav ne vainas. Tas noskalojas ļoti viegli un patiešām atstāj tīru un matētu ādu. Nekādas taukainas kārtiņas uz sejas. Jāsaka, ka man gan joprojām ir kaut kādi subjektīvi aizspriedumi, bet par spīti tiem - man skrubītis patīk.

Pēc sejas attīrīšanas vienmēr ādu atsvaidzinu ar toniku un uzklāju mitrinošo krēmu. Vislabāk ir izvēlēties vienas sērijas vai vismaz līdzīgas iedarbības produktus, jo tādā veidā vēlamais rezultāts un produktu iedarbība ir efektīvāka. Tādēļ arī tālāk pastāstīšu par Attirance bambusa sērijas dienas krēmu.


Arī krēms ir paredzēts taukainas ādas kopšanai, sniedzot tai matētu finišu un samazinot ādas taukošanos dienas gaitā. Krēms satur arī dabīgās eļļiņas, kas mitrina un baro ādu, kā arī kadiķa ēterisko eļļu un ekstraktu, kam piemīt antiseptiskas īpašības.
Krēms ir ļoti vieglas tekstūras, labi uzsūcās un teicami mitrina ādu. Nevarētu gan teikt, ka tas doti pilnīgi matētu efektu, taču noteikti samazina ādas taukošanos - ne tā ka pilnībā, bet dienas beigās T-zona ir pieklājīgā paskatā arī tad, ja nav lietoti matējošie papīrīši.

Noteikti jāatzīmē sejas kopšanas līdzekļu elegantie stikla iepakojumi. Zinu, ka ne viesiem tie patīk, jo flīzētas grīdas ir to lielākais bieds. Taču cik skaisti izskatās vannas istabā uz stikla plauktiņa šādi eleganti iepakojumi :)

Visbeidzot ķeršos klāt ķermeņa jogurtam.


Pirmais, kas mani samulsināja - ir nosaukums "Spearmint", kas sākotnēji šķiet varētu būt piparmētra, bet tad konstatēju, ka īsti nezinu kas tas ir par augu. Izrādās - krūzmētra. Krūzmētras ēteriskā eļļa, kas atrodama ķermeņa jogurta sastāvā, mazina nogurumu, veicina koncentrēšanās spējas, uzlabo atmiņu, sniedz enerģiju un svaiguma sajūtu. Tāpēc arī pats jogurts ir kārtīgi atsvaidzinošs un pat mazliet atvēsinošs. Izcils karstajām dienām - bet drēgnajās dienās prasās kaut ko siltu un saldu - kā vaniļa un kafija :D
Pats ķermeņa jogurts ir klasisks - viegls, ļoti krēmīgs un viegli uzsūcas, ādu mitrinot un piešķirot tai vieglu, patīkami atsvaidzinošu aromātu. Un nekādas taukainās vai lipīgās kārtiņas.

Lūk, tāda mana iepazīšanās ar pašmāju zīmola Attirance kosmētiku. Man vienmēr ir paticis iepazīt tieši mūsu pašu ražotājus - jo man šķiet mums tepat slēpjas vēl daudz neatklātu dārgumu, kā piemēram, Attirance.
Vien piebildīšu, ka Attirance ir dabīgās kosmētikas zīmols.

Nopirkt to var veikaliņā Tērbatas ielā vai internetā. Cenas:
Skrubis - 20,40 EUR
Krēms - 24,00 EUR
Ķermeņa jogurts - 9,50 EUR

Kad ir atlaižu laiks - labumus var dabūt pat ar 50% atlaidi.

Bučas! Un ceru, ka blogā atkal parādīšos ātrāk kā pēc nedēļas :)

2 komentāri:

  1. Man ļoti patīk gan iepakojumu, gan veikala/salona dizains:) Liels prieks par to, ka pie mums dara un ražo kaut ko tik foršu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Piekrītu - arī veikala iekārtojums ir ļoti gaumīgs. Ir patīkami tur iegriezties :)

      Dzēst

Ievadiet komentāru