02 augusts, 2016

Artistry Exact Fit

Mana pirmā satikšanās ar Amway zīmolu bija pāris gadus atpakaļ, kad topā bija slavenās Glister zobu zobu pastas. Tās bija neatņemama mana vannas istabas sastāvdaļa. Bet tad Latvijā parādījās Elmex un tās stājās Glister vietā. Bet ne par to šodien. Šodien par citu iepazīšanos - par iepazīšanos ar Amway dekoratīvās kosmētikas līniju - Artistry.


Artistry produktu līnijā var atrast teju visu, kas nepieciešams grima izveidošanai. Dzirdētas daudz labas atsauksmes un produkti izskatās ļoti labi - tāpēc nu ir mana kārta padalīties ar savām domām par četriem no tiem.

Pirmais, kas man šķiet interesanti - daudzi produkti ir sadalīti tā kā daļās - ir ietvars jeb futrālis un atsevišķs papildinājums, kas kopā veido komplektu un kad produkta saturs ir beidzies - nomainīt var tikai iekšiņu, turpinot izmantot ietvaru. Eleganti un videi draudzīgi.

Lūk, te var redzēt, ka lūpu zīmulis un kompaktais pūderis nāk atsevišķi - futrālis un iekšiņa, jeb papildinājums.



Te jau viss sakomplektēts pa iepakojumiem. Un to izdarīt ir ļoti vienkārši.


Sākšu no viena gala - un ar savu mīļāko produktu no šī klāsta - kompakto pūderi.


Tas sakomplektējas no ietvara, pūdera plates un pūdera spilventiņa. Kur pūderim un spilventiņam - katram ir paredzēta sava vietiņa. Protams, ietvarā iestrādāts arī spogulītis. Es teikšu tā - par visu padomāts.


Pūderis ir iepakots ļoti elegantā ietvarā: spīdīgs, glancēts plastikāts krāsās melns + zelts un vēl ieliekams melnā samta maisiņā, ar kuru pie viena var notraukt palikušos pirkstu nospiedumus. Elegance un laime pilnīga.


Tik tālu esmu sajūsminājusies par ādiņu, bet kas tajā iekšā? Pūdera plate ir caurspīdīga jeb tonī  translucent. Realitātē - maigā gaiši bēšā tonī, bez jebkāda izteikta apakštoņa, līdz ar to tas ideāli piemērojas manai ādai, matē to un patīkami izlīdzina ādas toni. Klājas teicami (arī ar komplektā esošo spilventiņu), noturība ir laba un man šis ļoti patīk. Vienīgi - man ir bažas, ka tumšākai ādai šis tonis varētu būt pa gaišu.

Otrs pūdera veids, ko piedāvā zīmols ir birstošais pūderis.

Uz reiz teikšu, ka šoreiz man ir garām ar toni, jo tas manai ādai ir pa dzeltenu. Man ir tonis ir medium. Bet droši vien ka light būtu bijis īstais. Bet par labajām īpašībām - tas ir milzīgā 25g iepakojumā, līdzi nāk balts apaļa pūdera spilventiņš, kas vairāk kalpo par aizsargu, lai pūderis caur caurumiņiem, sagāžoties neizbirst. Vislabāk to klāt ar lielu un mīkstu pūderotu. Pūderim ir saules aizsardzība SPF 15 un PA++. Tas klājas ļoti viegli, un dienas gaitā neiesēžas krunciņās un pazūd vienmērīgi, kā arī matē ādu. Un būtu mans ideālais pūderis, ja vien tas tonis man derētu.

Bet turpinot pastāstīšu mazliet arī par Beauty Balm Perfecting Primer, jeb BB grima bāzi.


BB grima bāzi var lietot vai nu vienu pašu kā BB krēmu ādas toņa izlīdzināšanai un mirdzuma piešķiršanai vai arī kā grima bāzi pirms dekoratīvās kosmētikas uzklāšanas.
BB bāze ir ar vieglu dzelteni bēšu toni un tajā saskatāmi miljoniem sīku mirdzumiņu, tomēr izpludināts uz ādas kļūst pavisam nemanāms - vien piešķir vieglu mitrinātas ādas efektu un mazie mirdzumiņi pavisam nedaudz vizuāli koriģē ādas toni. Bet nekādus lielus defektus ar šo nenoslēpsi. Kosmētika uz bāzes klājas ļoti labi - var viegli pludināt un nostiprināta ar pūderi turas izcili. Vēl pozitīvi ir tas, ka arī šī bāze satur saules aizsargfiltrus, pie tam diezgan augstus - SPF 35 un PA+++. Varētu teikt, ka viena no labākajām kosmētikas bāzēm, kas līdz šim nonākusi manā kosmētikas plauktiņā.

Visbeidzot - automātiskais lūpu zīmulis.

Manā gadījumā zīmulis ir tonī Dusty Rose, kas ideāli saskan ar manu lūpu krāsu. Zīmulim vienā galā ir ieliekams lūpu zīmuļa maināmais gals un otrā pusē ir lūpu krāsas otiņa. Taču tik pat labi otiņa ir izņemama un iespējams ielikt katrā galā citu toni.
Lūpu zīmulis ir izskrūvējams, tam ir krēmveda formula - tomēr tas nav ļoti mīksts. Lai vai kā - zīmulis klājas samērā viegli. Tonis ir matēts, taču lūpas nesausina. Zīmuli var klāt tikai iezīmējot kontūru vai ietonēt visu lūpu laukumu - izskatīsies labi abos gadījumos. Kontūru iezīmējot lūpu zīmuli var viegli izpludināt ar otiņu, lai neveidojas kontrastainas līnijas un tiktu iegūts dabiskāks skats. Noturība ir ļoti laba - vieglas uzkodas un pāris iemīļotā dzēriena malki zīmulim netraucēs.

Šādi izskatās visi uzklāti uz ādas:


Kopumā jāsaka, ka kvalitāte, tekstūra un noturība ir patīkama, bet cenas kā kuram no produktiem.

Iegādāties var pie konsultantiem vai reģistrējoties mājas lapā.
Cenas:
Kompaktais pūderis 25 EUR
Birstošais pūderis 49 EUR
Grima bāze 41 EUR
Lūpu zīmulis: ietvars 11EUR + zīmuļa galviņa 13 EUR

Lai forša diena, mīļie!

3 komentāri:

  1. Lūpu zīmulis izskatās dikti parocīgs un noderīgs ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zīmulis ir foršs. Man prasītos nedaudz mīkstāku, bet krāsa ir kā radīta man - tā kā šis iet uz urrā :)

      Dzēst
  2. Tas kompaktais pūderis tiešām ir lielisks :)

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru