20 septembris, 2016

POSH dekoratīvā kosmētika. Zīmuļi

Pēdējā laikā Latvijas tirgū parādās arvien jauni un interesanti kosmētikas zīmoli. Un tas, protams, ir labi, jo tas nozīmē, ka ir gan plašāka kosmētikas izvēle, gan arī zemākas cenas sīvās konkurences dēļ. Tā nu Latvijā nesen parādījušies iespēja iegādāties lielā austrumu kaimiņa dekoratīvās kosmētikas zīmola POSH produkciju. Tā gan vēl nav atrodama veikalu plauktos, taču pie izplatītāja ir iespējams iegādāties - pagaidām gan ne pilnu klāstu.


No visa piedāvātā klāsta izvēlējos divus zīmulīšu - vienu lūpām un vienu acīm.
Lūpām izvēlētais tonis ir L106 - ražotājs to nodēvējis par kafijas toni, lai gan vairāk tas ir kaut kas starp ķieģeļsarkano un nude (miesaskrāsas toni) - tāds ķieģeļu pastelis.
Savukārt acu zīmuļa tonis ir E102 - ražotāja tēlaini apzīmētais "Zvaigžņu nakts" tonis, kas patiesi varētu būt skaidro un tumšo augusta nakšu tonis, kad mēness netraucē vērot zvaigžņu lietu. Tas ir tāds dūmakains zilais tonis ar tumši pelēku apakštoni, zilu spīdumu un pāri visam sīkiem, sīkiem mirdzumieņiem. Tonis ir hamelions - tumsā būs pelēks, taču gaismā atspīdēs karaliski zilais tonis. Nu ļoti skaists tonis.


Abi zīmuļi ir ūdens noturīgi, līdz ar to arī noturība uz ādas ir ilgāka. Lūpu zīmulis ir matēts, tas klājas ļoti viegli un krēmīgi, taču uzklājot tas ir vaskains un nedod ne mazāko nospiedumu. Noturība un pigmentācija ir teicama, bet līdz ar to noņemšanai vislabāk kalpos eļļainie kosmētikas noņēmēji.
Acu zīmulis ir ļoti mīksts, klājas viegli, bet būs gūti uzklāt šauras un konkrētas līnijas - līdz ar to šis būs piemērotāks dūmakainajām acīm. Lai gan zīmulis ir ūdensnoturīgs - uz rokas uzklāts tas nost nenāks, taču manu super taukainie plakstiņi spēj tikt galā ar jebko un uz manām acīm zīmulis smērējas. Bet tā tāda - mana individuāla īpatnība.

Toņi uz ādas:


Ar abiem toņiem esmu trāpījusi desmitniekā. Lūpu zīmuļa tonis ir vienu toni tumšāks kā manu lūpu tonis, līdz ar to tas padara lūpas izteiksmīgākas, bet no malas pirmajā mirklī liksies ka uz tām nekā nav. Savukārt acu zīmuļa skaistais tonis gaišajai ādai un zili pelēkajām acīm ir īsta odziņa.



Pagaidām plašāka informācija par toņiem ir Posh Baltic instagram kontā. Viss pārējais ir noskaidrojams kontaktējoties ar izplatītāju.

Cena par zīmuļiem - 10 EUR gab.
Paši zīmuļi ražoti Vācijā.

Bučas, mīļie!

6 komentāri:

  1. Smuki tonīši:) Es sākumā gan padomāju, ka tas ir GOSH firmas feiks :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Varbūt, ka tā tas ir arī domāts - nosaukums asociāciju radīšanai. Bet pirms Tu ieminējies - es par to pat neiedomājos :D

      Dzēst
    2. Brends Posh oficiāli pastāv nepilnus 7 gadus Krievijas tirgu, tulkojumā tas nozīmē greznība.
      Sekojat līdzi instagram Poshbaltic

      Dzēst
  2. Izskatās, ka zīmuļiem ir neticami labs pigments ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vispār pigments ir ļoti labs - jo īpaši acu zīmulim. Tas ir tik skaistā tonī .. ehh :D

      Dzēst

Ievadiet komentāru