31 oktobris, 2016

DSD De Luxe veselīgiem matiem

Pēdējā laikā man kļuvuši aktuāli matu kopšanas produkti un tas izskaidrojams gluži vienkārši - mainās sezona un gribās matus īpaši palutināt, lai tie nedomātu, ka ir pienācis laiks pamest manu galvu :)
Tādēļ arī šodien par vienu no DSD De Luxe produktu sērijām, kas slēpjas zem numura četri (4) - dubulta efekta produkti: matu augšanas veicināšanai un bojātu matu reģenerācijai.


Kopumā DSD De Luxe piedāvā picas dažādas produktu sērijas: 1. antiseborejas produktus; 2. pretblaugznu un antiseborejas produktus; 3. produktus matu augšanas veicināšanai un pret matu izkrišanu; 4.dubulta efekta produktus: matu augšanas veicināšanai un bojātu matu reģenerācijai; 5. restrukturizējošus produktus bojātiem matiem.

Kā  jau minēju - šodien par Nr.4.


Interesanti, ka ražotājs katras sērijas ietvaros produktus numurē - piemēram šajā līnijā 4.1. ir keratīna šampūns, 4.3. keratīna maska un 4.5 keratīna serums. Pa vidu ir vēl secīgie numuri, zem kuriem slēpjas kondicionieris (4.2), keratīna losjons (4.4) un Royal Jelly + GREEN O2 losjons ampulās matu augšanas veicināšanai un struktūras uzlabošanai (4.4.1). Ražotājs piedāvā arī ceļojuma komplektiņu (šampūns, maska, serums) ar produktu miniatūrām, lai iepazītos ar keratīna sērijas produktiem un tieši par šo komplektiņu šodien pastāstīšu.


Pirmais ar ko sākt matu košanu - ir šampūns. Kā ražotājs atzīmējis - tas ir dubultas iedarbības šampūns, kas stimulē galvas ādas mikrocirkulāciju un palīdz uzlabot mata struktūru. Tā sastāvā ir augsta tādu matu stimulējošu komponentu koncentrācija, kā koffeīns, placentārais proteīns, vasodilatātors Capsaicīns, bišu māšu peru pieniņš, augu ekstrakti un adenozīns, kas iekapsulēts nanoizmēra liposomās. Pateicoties šampūna sastāvā esošajam hidrolizētajam keratīnam, hidrolizētajam kolagēnam un vitamīniem, tas ir ideāls arī bojātu matu struktūras atjaunošanai. Pēc kopšanas ar šo šampūnu mati kļūst spīdīgi, spēcīgi un apjomīgi.
Jāsaka, ka pagaidām es iztieku bez sezonālā matkriša, līdz ar to nevarēšu novērtēt vai produkti tiešām palīdz novērst vai vismaz mazināt matu izkrišanu. Tāpat šie mini iepakojumi ir par mazu, lai jau šobrīd ievērotu kādas būtiskas izmaiņas matu garumā. Tomēr varu novērtēt kopējo matu stāvokli pēc matu mazgāšanas.
Līdz ar to es varu teikt, ka šampūns labi izmazgā matus, taču to vajadzēs likt divreiz (vismaz manos garajos matos prasās). Pēc šampūna mati nav sapinkājušies un masku ieklāt ir ļoti viegli. Bet šampūns man jau ir beidzies, kamēr maska un serums vēl kalpo godam.


Nu, lūk, iesāku ar masku. Bet gribu teikt, ka šī noteikti ir viena no labākajām maskām kādu esmu lietojusi. Un šī nav mana pirmā satikšanās ar to - jau esmu stāstījusi par lielo ķēpu ar masku un fantastisko rezultātu. Ja ir slinkums lasīt iepriekšējo atsauksmi - īsumā atkārtošos un papildināšu, un teikšu, ka pēc maskas mati ir spīdīgi, spēcīgi un apjomīgi. Mati ir gludi un mīksti, un tos ir ļoti viegli izķemmēt.
Vēl teikšu, ka mazliet grēkoju ar maskas ieklāšanu - ražotājs rekomendē to mitros matos un izķemmēt visā garumā. Es masku klāju diezgan slapjos matos un tik vien kā pāris reizes tiem izbraucu cauri ar pirkstiem. Bet tā kā arī šādi ieklāt maska strādā gana labi - es pārāk neiespringstu uz rekomendēto ieklāšanas shēmu :D

Visbeidzot matu kopšanu pabeidzu ar keratīna serumu.


Serumu var lietot pēc matu mazgāšanas mitros vai jau izžāvētos matos, ieklājot to visā garumā un iemasējot matu saknēs. Es to lieku uz reiz pēc mazgāšanas, ar dvieli izsusinātos matos. Ražotājs atzīmējis, ka serums veicina matu atveseļošanos un stimulē augšanu, kā arī piešķir matiem īpašu mirdzumu. Gan uzreiz teikšu, ka manos matos nekāds īpašs spīdums gan neparādās (tie ir skaisti, gludi un spīdīgi, taču ne ražotāja "briljantu spīdums"), taču serums matus nogludina un atvieglo ķemmēšanu un ceru uz to matu augšanas pastiprināšanu, lai gan tas tā nosacīti izmērāms.

Kā jau iepriekš esmu teikusi par masku - varu teikt arī par pārējiem produktiem - tie viennozīmīgi ir ļoti labi un kvalitatīvi, padara matus skaistus un koptus, taču, lai redzētu rezultātus nepietiks ar divu/trīs nedēļu "pamēģināšanu" - tos jālieto vismaz pāris mēnešus, jo matu struktūra un saknītes neatjaunojas vienas dienas laikā - tas ir ilgstošs process.

Ja ir interese - iesaku sākt ar šo ceļojuma komplektiņu, pamēģinot tekstūru, smaržu un to vai nav alerģiskas reakcijas. Bet nopietnākai cīņai ar matu problēmām, būs vien jāķeras pie lielajiem tilpumiem.

Cena šim komplektiņam internetaptieka.lv ir 19,61 €
Laba ziņa - novembrī internetaptiekā DSD De Luxe sortimentam ir 10% atlaide.

Saulainu nedēļu, mīļie!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru