02 janvāris, 2017

Matu draugs: Phytorelax Macadamia Oil Complex

Sveiki, mīļie!

Pirmkārt sveiciens 2017.gadā. Lai šis gads ir skaists, bagāts un izdodas lielas lietas!

Decembrī paņēmu mazu pauzīti no savām ārpusdarba aktivitātēm, lai pabeigtu darba lietas un dotos pelnītā atpūtā. Tad nu gads ir pabeigts, darbs izdarīts un pelnītais brīvlaiks sācies :D
Līdz ar šo esmu arī atpakaļ blogā un gribu padalīties ar vienu no pērnā gada atklājumiem - Phytorelax Laboratories Macadamia Oil Complex matu kopšanas līdzekļiem.

Phytorelax Laboratories Macadamia Oil Complex līnijas Instant Shine šampūns un kondicionieris

Phytorelax Laboratories zīmols šobrīd Latvijā nav ļoti plaši pārstāvēts - tas pieejams veikalos Drogas un internetā veikalā 220.lv. Varbūt ir vēl kāda tirdzniecības vieta, diemžēl par to man nav ziņu.

Manā rīcībā ir zīmola Macadamia Oil Complex līnijas Instant Shine šampūns un kondicionieris, kuri ir izcili piemēroti manam matu tipam, jo paredzēti vairāk matu nogludināšanai un mitrināšanai. Tad nu tālāk pa vienam un sākšu ar šampūnu.

Phytorelax Laboratories Macadamia Oil Complex līnijas Instant Shine šampūns

Šampūns ir caurspīdīgas gēlveida konsistences, kas vien liecina par to, ka tas būs vairāk attīrošs un mitrinošs, ne barojošs. Te jau es arī pateicu priekšā, ka šampūns ļoti labi attīra matu struktūru, tomēr tā sastāvā esošā makadāmijas riekstu eļļa palīdz matus nogludināt un neļauj tiem sapinkāties. Tomēr, lai mati justos patiešām labi un tie būtu izķemmējami - es vienmēr pēc mazgāšanas lietoju kondicionieri (balzāmu / matu masku). Un, protams, lai varētu saprast konkrētā ražotāja produktu iedarbību - ir jāizvēlas šī paša ražotāja, un vislabāk šīs pašas līnijas kondicionieris - attiecīgi arī tālāk pastāstīšu par Macadamia Oil Complex līnijas Instant Shine kondicionieri.

Phytorelax Laboratories Macadamia Oil Complex līnijas Instant Shine kondicionieris

Te jau atkal - pats produkta nosaukums - kondicionieris, pastāsta par to, ka šis būs piemērots matu mitrināšanai. Kondicionierim ir viegla krēmveida tekstūra, tas piešķir matiem elastību, spīdumu, atjauno matu struktūru, tos mitrina, padarot mīkstus un spīdīgus. Ja man vienmēr matos ir paticis ieklāt arī kādu "leave-in" kondicionieri, lai mati būtu paklausīgāki un tos būtu iespējams izķemmēt, tad lietojot Macadamia Oil Complex produktus es bieži vien neko papildus arī nelietoju. Pēc mazgāšanas mati ir gludi, mīksti un neko papildus īsti arī neprasās. Tāpat arī atzīmēšanas vērts ir fakts, ka šampūns un kondicionieris nesatur parabēnus, minerāleļļas un formaldehīdus, toties sastāvā ir silikoni, kurus gan es neuzskatu par kaut ko ārkārtīgi sliktu, jo arī kosmētikas pasaulē (tai skaitā ekokosmētikas) domas par šiem dalās.

Phytorelax Laboratories Macadamia Oil Complex Instant Shine šampūns un balzams man godam kalpo jau vairāk kā divus mēnešus un priecājos, ka šie divi mani spēj glābt no apkures sezonas blakus efektiem - sausiem matiem un ārprātīgo elektrizēšanos. Tā, kā ja esi jaunu matu kopšanas līdzekļu meklējumos - noteikti iesaku papētīt šo ražotāju veikalu Drogas plauktos.

Cenu precīzi neatceros, bet ap 10 EUR par iepakojumu būs jārēķinās.
Iegādāties var Drogas veikalos un 220.lv

Lai skaisti un raženi!

P.S. Pastāsti, kāda ir tava apņemšanās šajā Sarkanā Ugunīgā Gaiļa gadā?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru