20 janvāris, 2017

Sante kopjošā kosmētika sejai

Sveiciens, mīļie!
Kāda no saviem rakstiem esmu ieminējusies par SANTE zīmolu un stāstījusi par tā matu un ķermeņa kopšanas līdzekļiem. Atkārtošos - šis noteikti ir viens no tiem eko kosmētikas zīmoliem, kur kvalitātes un cenas attiecība ir visefektīvākā.
Lūk, tādēļ ir vērts pārbaudīt šo zīmolu plašāk un šoreiz pastāstīšu nedaudz par SANTE sejas kopšanas kosmētiku.


SANTE piedāvā pietiekami plašu klāstu sejas kopšanas produktu - dažādiem mērķiem un dažādiem ādas tipiem: attīrīšana, mitrināšana, dienas/nakts krēmi, ādai ap acīm, sausai, jūtīgai, normālai un kombinētai ādai, utt. Tā ka lasot produktu aprakstu šķiet, ka man vajadzētu teju visu :D Bet sākot no viena gala - šoreiz būs divi nomierinoša maska un matējošs krēms.

SANTE Nomierinoša maska sejai ar bio mandeļu eļļu un F vitamīnu jutīgai ādai.


Tā ir želejveida maska ar kakao sviestu, alveju, mandeļu eļļu un F vitamīnu, sastāvā atrodams arī cinks un E vitamīns. To var lietot jebkuram ādas tipam, tajā skaitā arī jutīgai ādai. Dažiem patiks - dažiem nē: Kosmētika ir ne vien sertificēta dabīgā (organiskas izcelsmes) kosmētika, bet arī vegāna un bez glutēna. Varētu jautāt, kas varētu šeit kādam nepatikt? Izrādās, ka ir cilvēki, kas nepērk jebko, kam ir atzīme "VEGĀNS", tādējādi protestējot pret tik ļoti uzspēlēto vegānu attieksmi pret gaļas neēšanu un gaļēdājiem. Šo faktu es nezināju, gaļu ēdu un vegānisks dzīvesveids ir katra paša izvēle, manuprāt, ne sliktāks un ne labāks, kā jebkurš cits dzīvesveids. Bet šodien par citu tēmu.
Nu, lūk, atgriežoties pie maskas varu teikt, ka tā ir ļoti maiga un ļoti mitrinoša, un pavisam nedaudz jūtamas arī sastāvā esošās eļļas. Pēc maskas āda ir maiga, gluda, mitrināta un atsvaidzināta. Krēmu man pat neprasās. Kopumā - ļoti laba maska ar kuru reiz pa reizei palutināt apkures sezonas skarto ādu.
Lietošana ir rekomendējama reizi vai divas nedēļā, viens iepakojums ir divām reizēm, tas nozīmē, ka vajadzētu 2-4 iepakojums mēnesim. Nav tik traki, ņemot vērā, ka cenas ir pietiekami adekvātas.

Un otrs par ko šodien - ir SANTE matējošs krēms.


Nevaru nepadalīties ar informāciju, ko raksta ražotājs:
Matējošais krēms ar 24 h iedarbību (manuprāt skaļi teikts). Tā sastāvā ir greipfrūta ekstrakts un īpaši jaukta tipa ādai izstrādāts un patentēts aktīvais augu komplekss EvermatTM, kas veidots no Enantia chlorantha - afrikāņu koka, ko tradicionālajā medicīnā izmanto ādas iekaisumu mazināšanai, papildināts ar burvjlazdas un aļģu ekstraktiem. Krēma formula efektīvi sašaurina poras, mazina sebuma izstrādi ādā un piešķir ādai veselīgu, svaigu toni un nodrošina noturīgu matējošu efekt.
Es varu vēl piebilst un papildināt, ka tas ir gēlveida krēms ar ļoti izteiktu un patīkamu greipfrūta aromātu (tā kā man greipfrūti ļoti patīk - man krēma smarža ir kā īstā odziņa). Krēms ir ļoti vieglas konsistences, tas labi uzsūcas un piešķir ādai tādu kā zīdainu matējumu. Neteikšu, ka matētais efekts noturētos visu dienu, jo īpaši taukainākai ādai, bet kopumā svaiguma efekts kādu laiku ir gan. Krēmam ir arī labas mitrinošas īpašības, tas nedaudz savelk poras, bet tās neaizsprosto. Mani ādai tas ir atbilstošs un kopumā apmierina manas prasības.
Atzīmēšu, vien, ka sastāvā ir atrodams arī alkohols (te noteikti varētu izvērsties vesela diskusija par alkohola klātbūtni kosmētikas sastāvā), bet kombinētai ādai paredzētajā kosmētikā alkohols ir visai bieža sastāvdaļa, kaut vai tā dezinficējošo un attīrošo īpašību dēļ. Tā kā lai lieki nekairinātu ādu - iesaku izvēlēties ādas tipam atbilstošu kosmētiku.

Es varētu teikt, ka SANTE ir kārtējais "+" eko kosmētikas lauciņā.

Cenas Biotēkas veikaliņos:
Maska: 2,95 € | 2x 4ml
Krēms: 10,95 € | 50 ml


Brīnišķīgu nedēļas nogali, un uz tikšanos!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru