12 februāris, 2018

DOVE jaunās dušas putas

Reizēm Dove nebeidz pārsteigt. Man jau sen likās, ka dušas želeja ir viens tik klasisks produkts, ka ko tur vajag mainīt, bet tad Dove iepazīstināja ar labāko dušas želeju, kādu jebkad esmu lietojusi. Par to esmu rakstījusi kādu laiku atpakaļ. Bet nu jau atkal Dove klasisko dušas želeju ietērpj jaunā formātā - dušas putās.


Iemīļotie aromāti ietērpti šajā inovatīvajā formātā. Dove dušas putas ir zīmola radīta inovācija ērtā iepakojumā ar pumpīti, kas regulē produkta dozēšanu un pārvērš tūbiņā esošo šķidrumu mīkstās un bagātīgās putās. Produktu sastāvā ir barojoša formula, kas stiprina ādu un atjauno barības vielas, uzturot ādas mitruma balansu un tās ādu padara maigu un samtainu. Ērti lietot, ērti noskalot un pietiek ilgam laikam.

Jaunajā klāstā ietilpst vairāku veidu dušas putas, par katru atsevišķi es nestāstīšu, jo iedarbība un lietošana ir stipri līdzīgas - ērts dozators ar pumpīti, fantastiski maigas un apjomīgas putas un tik pat zīdaini maiga āda pēc dušas. Superīgi produkti - tik izvēlēties sev atbilstošāko aromātu.

Dove Pampering Pistachio dušas putas ar pistāciju un magnoliju nomierinošo smaržu.


Tāpat klāstā atrodamas Dove Revitalising Pear dušas putas ar bumbieru un alvejas aromātu.


Un visbeidzot neitrālās Dove Deeply Nourishing dušas putas, kuru sastāvā ir unikāls attīrošs elements un NutriumMoisture™ formula, kas sniedz dabisku ādas kopšanu, piesātinot, barojot, mitrinot un padarot ādu maigāku.

Tādi, lūk, Dove jaunumi. Sīkums, bet patīkams :)

Dušas putas var iegādāties veikalos Drogas.
Cena, 6,49 EUR par vienību.

Vai šāds dušas putu formāts ir saistošs, vai klasiska dušas želeja tomēr patīk labāk? Kā ir? Padalies!

Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru