05 februāris, 2018

Mádara kosmētika matiem un ķermenim

Kopš Mádara kosmētika ir kļuvusi tik pieejama veikalos Drogas, uz to acis metu arvien vairāk. Sākot savu rakstu sēriju par eko un dabisko kosmētiku, kas atrodama veikalu Drogas plauktos (1.daļa un nu jau arī 2.daļa), pirmajā daļā iepazīstināju ar saujiņu produktiem, starp kuriem bija arī Mádara
šampūns, kondicionieris un ziepes. Tie kādu laiciņu ir palietoti un esmu gatava pastāstīt vairāk.


Līdz ar to manās rokās ir mirdzumu pastiprinošs šampūns un kondicionieris un mitrinošās ziepes ar kosu timiānu un citronmērtas ekstraktiem. Bet sākšu pa vienam - ar šampūnu.


Gloss and Vibrancy jeb mirdzumu pastiprinošs šampūns ar Ziemeļu bērzu un dzērveni. Tas maigi attīra un aizsargā matus, un piešķir tiem kuplumu. Tie kļūst spēcīgāki, zīdaināki un piepildīti ar dabisko spīdumu.
Šampūns, manā vērtējuma skalā, ir vērtējams kā ļoti labs - tas perfekti attīra matus, tos nesausina un nesaveļ, tieši pretēji, nogludina un mitrina. Tiešām ļoti labs šampūns ikdienas lietošanai.

Pēc šampūna lietoju šīs pašas sērijas balzamu.


Gloss and Vibrancy jeb mirdzumu veicinošs balzams ar Ziemeļu bērzu un dzērveni, kas dziļi baro un stiprina matus. Nomierina galvas ādu, baro sausos matu galus. Nesaveļ matus un uzlabo to spīdumu. Mati kļūst zīdaini maigi un viegli veidojami.
Matu balzams ir diezgan bagātīgs, taču matus nesatauko un nepadara smagnējus, toties labi nogludina un nedaudz pabaro sausos matu galus. Mati iegūst patīkamu kuplumu ir viegli ķemmējami un labi savaldāmi. Vienīgi maniem matiem pietrūkst dziļākas mitrināšanas. Šis nav ideālais balzams, bet noteikti ļoti labs gan.

Visbeidzot - Mádara Infusion Vert mitrinošās ziepes.


Īstenībā veikalā ilgi skatījos, kuras no ziepēm ņemt pamēģināšanai un pašās beigās paliku pie šīm - mitrinošajām dabīgajām ziepēm ķermenim un rokām ar kosas, timiāna un citronmētras aromātiskajām esencēm. Tieši citronmērta bija tas, kas mani mudināja pirkt šīs, un elegantais melnais iepakojums :D
Šīs ziepes tiešām maigi attīra ādu, to nesasusinot un nesavelkot. Patīk, ka tās ir ļoti biezas, līdz ar to dozējas labi un pietiek vien ar ļoti mazu pilīti, lai tās saputotos un sniegtu nepieciešamo efektu. Mana vienīgā vilšanās - ir to aromāts, kur gaidīju spirgto citronmērtu, bet ieguvu to smaržu, kas ir manā zobārsta kabinetā :D Tā nav nepatīkamā smarža, bet asociācija paliek :D

Patīkami, ka kosmētika ir ieguvusi ECOCERT marķējumu, līdz ar to tā pilnīgi dabiska, droša un nekaitīga. Vienīgi - biju domājusi, ka pilnīgi visa Mádara kosmētika ir ar ECOCERT sertifikātu, taču uz kondicioniera iepakojuma neatradu sertifikāta marķējumu. Kāds zinātājs varbūt var pakomentēt? Šampūns un ziepes ir ECOCERT sertificētas.

Iegādāties šos var gan veikalos Drogas, gan arī Mádara veikaliņos un internetā, Douglas veikalos, u/v Stockmann un pat veikalos Rimi.

Veikalos Drogas cenas:
Šampūns 11,29 EUR (ar atlaidi 8,99 EUR)
Balzams 11,29 EUR (ar atlaidi 8,99 EUR)
Ziepes 10,49 EUR (ar atlaidi 8,89 EUR)

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru