28 februāris, 2018

Korejas kosmētika | Ekél, Mizon & De.Pure

Šodien mazliet iegriezīšos Korejas kosmētikas pasaulē, kas nu jau kādu laiciņu ir visai pieejama, jo diezgan daudz un dažāda Āzijas kosmētika ir pieejama veikalos Drogas, gan arī dažādos interneta veikalos, kā piemēram mimiko.lv
Šodien pastāstīšu par interesantiem produktiem no Ekél, Mizon un De.Pure un savu absolūto favorītu un ideālo pīlingu.


Daudz garumā nevilkšu un sākšu ar savu mīļāko produktu, savu favorītu un labāko pīlingu, kas ir atradies manā vannas istabā. Varēja jau atstāt saldajam ēdienam - raksta beigās, bet nevaru nociesties un gribu par to pastāstīt. Tas ir Ekél zīmola dabiskais attīrošais pīlinga gēls.


Pīlings ir pieejams ar vīnogu ekstraktu, kāds ir man, un ābolu vai aprikožu ekstraktu. Pīlinga gēls ar melno vīnogu ekstraktu maigi attīra poras, paātrina lobīšanos un epidermas šūnu atjaunošanos, dāvā svaiguma, tīrības un komforta sajūtu. Regulē tauku dziedzeru darbību, uzlabo asins mikrocirkulāciju ādā.
Papildinot ražotāju gribu teikt, ka pīlings ir ideāls - tas ir ļoti maigs, tas saudzīgi norullē atmirušās šūnas, padarot ādu neticami maigu un zīdainu. Pēc pīlinga gēla āda ir tik starojoša, kā būtu izgājusi  ādu atjaunošanas procedūru kursu salonā.
Pīlinga gēlu ieteicams lietot 1-2 reizes nedēļā, es to lietoju divas reizes un nevaru vien sagaidīt katru otrdienu un sestdienu, kad varēšu palutināt savu ādu un atgriezt tai svaigumu un starojošo mirdzumu.

Pīlingam nav abrazīvo vielu - tas savu darbiņu paveic ar maigajām skābēm un augu ekstraktiem. Pīlings pilnīgi norullē atmirušās šūniņas un tās saveļ kunkuļos - šādi:


Pīlinga gēls patiesi ir fantastisks, ļoti, ļoti maigs, netraumē ādu ar abrazīvajām vielām, neskrāpē virsējos slāņus, taču teicami atbrīvo ādu no atmirušajām šūnām, palīdz regulēt sebuma izdalīšanos un kopumā padara ādu maigu un gludu. Perfekts pīlings, perfekta cena un perfekti milzīgs iepakojums.

Pēc tādas slavas dziesmas viss pārējais ir mazs un pelēks, bet nu tomēr pastāstīšu par vēl vienu produktu no Ekél - attīrošām putām.


Snail Foam Cleanser ir mitrinošas reģenerējošas putas sejas mazgāšanai ar gliemežu mucīnu. Putu maigā krēmveida tekstūra veicina saudzīgu un dziļu attīrīšanu no pārmērīgā sebuma, neizraisot kairinājumu un nesausinot ādu. Putas efektīvi attīra ādu, padarot to mīkstu, gludu un elastīgu. Putas rada vieglu lobošu efektu, noņemot mirušās ādas šūnas. Tāpat putu sastāvā ietilpst alantoīns, kolagēns, А, С, Е, В6, В12 vitamīni, elastīns, hitozāns, proteāzes ferments, glikolskābe, kā arī pilns aminoskābju komplekss.
Papildinot ražotāja teikto - putas patiesi ir maigas, un tās paredzētas ikdienas ādas kopšanai. Tās viegli saputojas, labi attīra ādu, taču to nepadara sausu vai savilktu. Labas attīrošās putas ikdienas lietošanai, īpaši patiks tiem, kam mīļi ir putojošie attīrošie produkti.

Turpināšu ar dieviem interesantiem produktiem - un pirmais būs attīrošais pīlinga spilventiņš.


Pīlinga spilventiņš strādā tieši tāpat kā pīlinga gēls - maigi nolobot ādas atmirušās šūniņas un padarot ādu bezgala maigu un gludu.


Pīlings ne tikai attīra ādu, bet arī piešķir sejai veselīgu sārtumu. Sastāvā ir tējas koka eļļa, alveja, mangāna askorbilfosfāts, betain salicilāts. Tējas koks nodrošina pretiekaisuma iedarbību, alveja – mitrina un nomierina ādu. Mangāna askorbilfosfāts ir izveidots no C vitamīna – askorbīnskābes. Tieši šis komponents padara ādu svaigāku pēc pīlinga spilventiņa pielietošanas. Šis komponents skaitās par vienu no visefektīvākajiem un visdrošākajiem pretnovecošanās un izgaismojošiem komponentiem.
Šāda tipa produkts būs baigi ērts līdzņemšanai, lai nav jākrāmējas ar milzu burkām, kā arī make-up māksliniekiem, jo padara ādu gludu, sagatavojot perfektu pamatu make-up uzklāšanai. Mājas lietošanai, ja salīdzina ar pīlinga gēlu, šis nebūs ļoti ekonomisks variants.

Visbeidzot - putojoša attīrošā auduma maska BUBBLE.


Auduma maska, kura ir piesūcināta ar koncentrētu esenci, palīdzēs aizsargāt sejas ādu pret kaitīgu apkārtējās vides iedarbību, attīrīt to no putekļiem un netīrumiem, izvadīt toksīnus.
Ieteicams lietot masku paplašināto poru un melno punktiņu esamības gadījumā, sausai, raupjai ādai, ādai ar nelīdzenu toni un iekaisumiem. Maska likvidē atmirušās daļiņas un atklāj „elpošanu” dzīvajām šūnām, attīra poras un veicina ādas atjaunināšanu, rada pretiekaisuma un nomierinošu darbību.


Šī ir ne vien efektīva, bet arī smieklīga maska, kura, uzklāta uz ādas kārtīgi saputojas un beigās izskaties pēc tāda mākonīša. Toties labi attīra ādu un savelk poras. Maska lietošanā ir ļoti patīkama - tā maigi kņudina ādu, putojot burbulīšiem un teicami to attīra. Pēc maskas āda ir gluda, maiga un poras tik pat kā nemanāmas. Vien žēl, ka maskai cena ir paliela - tā lietotu 2x nedēļā, jo efekts tiešām ir :)

Visus labumus var iegādāties Mimiko veikaliņos vai mimiko.lv - internetā.
Cenas:
Pīlinga gēls - 9,90 EUR | 180 ml
Attīrošās putas - 6,90 EUR | 180 ml
Pīlinga spilventiņš - 2,25 EUR | 1 gab.
Putojošā maska - 3,90 EUR | 1 gab.

Lai skaista diena!

2 komentāri:

  1. Ļoti interesanti bija lasīt. Arī sagribējās nomēģināt to pīlinga gēlu un burbuļmasku :)

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru